Kobrom Tesfalem

Kobrom Tesfalem

Kobrom Tesfalem är mäklare på Notar Uppsala

Kobrom Tesfalem har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. Kobrom Tesfalem har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 42 omdömen med ett betyg på 4.7. Kobrom Tesfalem har haft 32 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-07

42 omdömen om Kobrom Tesfalem

Sedan starten hos Reco 2026
Elisa S
Köpte sitt hus med hjälp av Kobrom Tesfalem en del av Notar Uppsala
Gamla Uppsala

Vi hade redan hört gott om Kobrom som bl a mäklat en lägenhet åt vår måg i Gottsunda. Vid samtal med den aktuelle säljaren berättade också denne och hans dotter varför de valt Kobrom att ta hand om också denna försäljning. Enbart lovord från båda. Och vi håller med i deras bedömningar. Från start var Kobrom snabb med återkoppling och svar på alla sorts frågor. Som säljarens ombud visade han ändå oss köpare den största respekt och seriositet i umgänget. Kobrom hanterade också några delikata spörsmål alldeles utmärkt. Även...

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Elisa & Bo, Stort tack för de otroligt fina orden! Det betyder verkligen mycket att höra, särskilt när ni dessutom hade hört gott om mig redan innan vi gjorde affär tillsammans. Det har varit ett stort nöje att få vara en del av processen och att få ha så trevlig kontakt med er genom hela affären. Jag uppskattar verkligen ert förtroende och att ni tog er tid att skriva en så genomtänkt recension. Jag önskar er all lycka till framöver och hoppas att vi får anledning att ses igen! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Evangelos D
Uppsala

Kobrom har varit mycket hjälpsam vid vår kontakt. Han är serviceinriktad och professionell. Han ger klara svar som stödjer köparen att få en helhetsperspektiv för det gällande objektet. Jag skulle rekommendera honom till bekanta som planerar köpa eller sälja en fastighet.

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Evangelos, Det gläder mig verkligen att höra att ni är så nöjda med kontakten och den hjälp ni fått under processen. För mig är det viktigt att vara tydlig, tillgänglig och se till att ni känner er trygga genom hela affären. Stort tack för ert förtroende och för att ni tog er tid att lämna en så fin rekommendation. Jag önskar er all lycka till framöver! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Simon S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kobrom Tesfalem en del av Notar Uppsala
Uppsala

Superprofessionell insats av Kobrom! Med aktiv kommunikation och stort engagemang devs affären i hamn långt över mina förväntningar och slutade med ett nytt prisrekord i föreningen. Kan varmt rekommendera Kobrom.

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Simon, Stort tack för de fina orden! Det betyder verkligen mycket för mig. Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela processen, och extra roligt att vi dessutom lyckades nå ett nytt prisrekord i föreningen. Tack för förtroendet! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Lars Olle E
Sålde sitt hus med hjälp av Kobrom Tesfalem en del av Notar Uppsala
Gamla Uppsala

Jag träffade en ung mycket proper och perfekt man som visade sig vara perfekt i de avseenden som betyder något när man gör en så stor förändring som att sälja sitt barndoms hem. Den attityd som han visade och den ärlighet som Kobrom har visat under hela affären gjorde mig själv ärlig stolt vid hans sida. ALLA mäklare borde ha en Kobrom!!! Allt han gjort har varit genomtänkt och professionellt. Ett stort tack.

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Olle, Vilka fantastiska ord. Tack snälla, det värmer verkligen att läsa. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen, och jag är väldigt tacksam för det förtroende du gav mig! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Anna-Maria C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Kobrom Tesfalem en del av Notar Uppsala
Norra Luthagen

Bra bemötande. Informerade noga om hela processen. Vi blev uppdaterade kontinuerligt. Snabb och effektiv försäljning.

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Anna-Maria, Tusen tack för ert fina omdöme! Det uppskattar jag verkligen. Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med försäljningen och jag är glad att ni känt er trygga och välinformerade under hela processen. Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Shane C
Gottsunda

Vi är mycket nöjda med hjälpen från Kobrom Tesfalem.😃 Professionell, kunnig och engagerad genom hela bostadsköpet. Tack för ett smidigt och tryggt samarbete. Jag kan med stort förtroende recommendera honom.👍

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Shane, Stort tack för de fina orden och för ert förtroende genom hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er med bostadsköpet. Jag uppskattar verkligen er rekommendation och önskar er all lycka och många fina stunder i ert nya hem! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Surekha L
Gottsunda

Det var ett nöje att arbeta med honom genom hela köpprocessen.😊 Han var respektfull, tålmodig och förklarade varje steg tydligt. Han svarade lugnt på alla våra frågor och hanterade avtalsprocessen professionellt, vilket gjorde hela upplevelsen smidig och stressfri. Rekommenderas varmt.👍

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Surekha, Tack för dina fina ord, det uppskattas verkligen att höra. Jag är glad att processen kändes tydlig och smidig för er och att ni upplevde att ni fick bra stöd genom hela köpet. Det har varit trevligt att få hjälpa er, och jag önskar er stort lycka till i nya bostaden. Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Martina E
Industristaden

Kobrom var väldigt tillmötesgående och trevlig

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Martina, Tack för de fina orden. Det uppskattas verkligen. Det var ett nöje att få hjälpa till och jag är glad att ni kände er väl bemötta genom processen. Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Rickard B
Industristaden

Kobrom är mycket professionell, hjälpsam och trevlig. Han är snabb med respons och har svarat på frågor på ett tydligt och trevligt sätt. Hans personlighet och professionalism är riktigt bra reklam för Notar! Hälsningar, Rickard

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Rickard, Tack för ert fina omdöme. Det betyder mycket att ni upplevt mig som både tydlig och tillgänglig genom processen. Jag uppskattar verkligen förtroendet och är glad att ni är nöjda med arbetet. Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare

Nils Marcus M
Sålde sitt hus med hjälp av Kobrom Tesfalem en del av Notar Uppsala
Lindbacken

Kobrom har varit supertrevlig, hjälpsam och tålmodig, och hjälpt oss nå ett mål som jag tror alla är nöjda med. Stort tack!

Svar från Kobrom Tesfalem

Hej Marcus, Tack, vad fint skrivet. Det har varit kul att få hjälpa er igenom allt och jag är glad att vi landade i ett resultat som känns bra för er. Ni har varit lätta att ha att göra med, vilket gör hela processen mycket enklare. Stort tack för förtroendet och lycka till framåt. Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare