Josefin är en väldigt lugn person som inger förtroende. Hon är lätt att få tag på, har en positiv framtoning och det känns tryggt att ha med henne på resan att hitta en ny bostad. /Jennie
Josefin Sundström
Josefin Sundström är mäklare på Notar Uppsala
.Josefin Sundström har varit registrerad mäklare sedan 2024-08. Josefin Sundström har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 17 omdömen med ett betyg på 4.6. Josefin Sundström har haft 19 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-05
17 omdömen om Josefin Sundström
Mycket driven och hjälpsam, gör sitt yttersta för att få nöjda kunder.Helt enkelt grym👍👍🏆🏆
Fantastiskt bemötande! Josefin har varit otroligt tillgänglig under hela processen och snabbt svarat på våra frågor. Dessutom väldigt förstående och lyhörd för våra behov som köpare. Rekommenderas varmt!
Josefin har hjälpt oss med försäljningen av vårt hus på ett oerhört professionellt sätt. Hon är alltid trevlig, tillgänglig och snabb på att svara på frågor samt att bolla tankar kring försäljningen. Hon har överträffat alla våra förväntningar genom hela processen. Vi rekommenderar henne varmt till alla som ska sälja sin bostad!
Josefin var så positiv, trevlig, varm och flexibel under hela vår försäljningsresa. Hon checkade in med oss regelbundet, kom med förslag på hur vi kunde gå till väga för att snabbare sälja vår bostad, lyssnade in våra önskemål, och var extremt snabb i kommunikation. Man kände verkligen av att hon ville oss vårt bästa. Detta var vår första upplevelse med att sälja en bostad och Josefin var så hjälpsam och pedagogisk med vad vi kunde förvänta oss och med de steg som ingick i processen. Hade absolut valt Josefin som vår mäklare igen!
Fantastiskt bra och proffsig på alla sätt. Rekommenderar verkligen Josefin!
Josefin was very polite and professional. She carried out the sale very effectively and smoothly for us. I will highly recommend her in the region.
Josefin var tillmötesgående och återkopplade snabbt vid frågor och funderingar innan köp och kontakt m säljaren.
Trevlig tjej, men mycket strul med lägenheten som inte löstes
Hej Moa, stort grattis till köpet av din fina lägenhet :) Jag har försökt att göra mitt yttersta inom ramen för vad jag kan göra efter tillträdet, det var tråkigt att säljaren inte svarar/är behjälplig med de som du ansett vara fel med bostaden. Hoppas att du kan förstå att det inte är mitt ansvar som mäklare för skicket som bostaden säljs, utan det regleras i kontraktet att det är mellan säljare och köpare. Om du önskar ytterligare vägledning hur du ska reklamera gentemot säljaren kan jag be min kontorschef att slå dig...
Josefin Sundström var professionell, engagerad och trygg genom hela processen. Vi kände oss väl omhändertagna från start till mål, och kommunikationen var tydlig, snabb och varm. Vi är väldigt tacksamma för all hjälp och kan varmt rekommendera henne vidare.
Hej Susanna, Tusen tack för era fina ord, det värmer! Superkul att vara en del av er bostadsresa och jag hoppas att ni kommer att trivas bra i nya bostaden! Tveka inte att höra er i framtiden om ni behöver någon hjälp! :) Ha det bäst! Hälsningar, Josefin Sundström Notar Uppsala