Albin Ruhl

Notar Uppsala
4.7
Affärer senaste året

Albin Ruhl är mäklare på Notar Uppsala

Albin Ruhl har varit registrerad mäklare sedan 2015-07. Albin Ruhl har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 161 omdömen med ett betyg på 4.6. Albin Ruhl har haft 46 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

161 omdömen om Albin Ruhl

Sedan starten hos Reco 2016
Anna Lovisa Mathilda H
Sålde sitt hus med hjälp av Albin Ruhl en del av Notar Uppsala

Bästa mäklaren i Björklinge! Vi är så nöjda! Går ni i tankarna att sälja erat hus kontakta Albin!

Anders K
Köpte sitt hus med hjälp av Albin Ruhl en del av Notar Uppsala

Human, trevlig påläst väldigt avslappnad. Rörande köpte så har allt hittills varit väldigt smidigt och problemfritt.

Petra Erika Christina W
Kungsängen - Industristaden

Jag är supernöjda med Albin Ruhl! Han var påläst, tog reda på viktig fakta inför försäljningen och svarade snabbt på alla frågor. Processen kändes väldigt trygg från start till mål. Rekommenderas varmt!"

Carina J
Luthagen

Kompetent och påläst mäklare med driv och engagemang i sitt arbete. Kan varmt rekommenderas.

Kalle H
Sålde sitt hus med hjälp av Albin Ruhl en del av Notar Uppsala

Stabil och ihärdig grotta tuffa förhållanden på bostadsmarknaden! Löste försäljning och är väldigt nöjd med hans insats!

Robin W
Svartbäcken

Vi är mycket nöjda med Albin som är en professionell mäklare rakt igenom!

Awaz Z
Årsta

Fin bemötande, lätt att ha med och tillgänglig!!

Caroline E
Kapellgärdet

Mäklaren var väldigt trevlig och hjälpsam under köpprocessen. Kommunikation och kontakt med säljaren fungerade smidigt, vilket bidrog till en snabb affär! Vi uppskattar engagemanget och är nöjda med den hjälp vi fått hittills.

Svar från Albin Ruhl

Stort grattis till er vid köpet av er bostad, den där terassen i föreningen kommer sitta fint nu till sommaren! Tackar ödmjukast för att ni tog er tiden att lämna ett omdöme betyder mycket för mig

Elvi Carina Susanne G
Sålde sitt hus med hjälp av Albin Ruhl en del av Notar Uppsala

Kan bara säga att allt var toppen, mycket kunnig och lätt att förstå. Bästa Albin

Svar från Albin Ruhl

Tackar ödmjukast för att ni tog er tiden att lämna ett omdöme till mig, vi ses snart!

Gustaf A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Albin Ruhl en del av Notar Uppsala

Trevlig, bra service och smidig affär

Svar från Albin Ruhl

Stort tack för ditt lämnade omdöme Gustaf, hoppas ni trivs bra i Björklinge =)! Hälsar Albin Ruhl

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Louise W

Vi sålde vår bostadsrätt genom Albin, som med sin kunnighet och professionella engagemang fick oss att känna oss trygga med vår affär. Albin kan bostäder, människor och att sälja, en perfekt kombination som mäklare helt enkelt :)

Jenny L

I ett läge med stor tidspress och lite uppförsbacke klev Albin in med en tydlig målbild, starkt självförtroende som han kunde backa upp med fakta och rak kommunikation. Jag blir sällan imponerad av personer i en säljande roll men Albin står ut ur mängden med sin kompetens, fokus och fingertoppskänsla. Han lovade att leverera och han gjorde det på ett utmärkt sätt precis i rätt tid så att alla parter blev nöjda. Jag ger honom mina varmaste rekommendationer!

Mikael B

Albin Ruhl är en förebild hur en mäklare ska agera! Engagerad, professionell, objektiv men ändå personlig. Påläst på sitt område, Uppsala ordnade han en toksnabb köpprocess. Från en bokad förhandsvisning av en otroligt läcker lägenhet, innan schemalagd visning, med perfekt läge för vår i Uppsala studerande dotter på tisdagen till genomfört köp på torsdagen. Detta till en köpeskilling som för oss som köpare, och förhoppningsvis var fördelaktig. En win-win situation. Stort tack Albin för att vår dotter fick en födelsedag som gick utanpå det mesta! Mikael Bouveng

Carl M

Vi fick ett bra bemötande från första början och Albin gav ett mycket proffsigt och seriöst intryck. Han levde verkligen upp till våra förväntningar och Albin upplevdes hela tiden som engagerad och pålitlig. Vi är jättenöjda och glada över att vi tog kontakt med Albin.

Rolan Ä

Jag är mycket nöjd med Albin. Han är väldigt engagerad, seriös och kunnig. Roland