Bra bemötande. Informerade noga om hela processen. Vi blev uppdaterade kontinuerligt. Snabb och effektiv försäljning.
Notar Uppsala
Din lokala mäklare i Uppsala – Notar Ska du sälja eller köpa bostad i Uppsala? Notar är det snabbast växande mäklarföretaget i staden med flest rekommendationer per mäklare enligt hittamaklare.se. Vi har djup lokalkännedom och hjälper dig med allt från kostnadsfri värdering och styling till en trygg affär. Vi kan hela regionen...
418 omdömen om Notar Uppsala
Sedan starten hos Reco 2018
Kompetent och återkopplar bra. Seriös och trevlig. Skulle varmt rekommendera.
Finns ingen jag litar på mer än Zeynep när det kommer till försäljning av bostad. Andra gången hon får hjälpa oss och vi är lika nöjda denna gången som första gången! Rekommenderar verkligen Zeynep!
Det var en självklarhet för oss att välja Zeynep igen när det var dags att sälja. Hon är proffsig, effektiv, förtroendegivande och framförallt ärlig genom hela processen. Jag rekommenderar alla i min närhet att kontakta Zeynep när det är dags för nästa bostadsaffär!
Professionell men ändå personlig och familjär. Otroligt hjälpsam och stöttande under hela resan med stor kunskap och stort engagemang. Gjorde våran försäljningsresa snabb och smidig utan minsta krångel eller frågetecken. Rekommenderar henne varmt.
Vi har både köpt och sålt med Paulina som mäklare. Paulina har varit driven, energisk och engagerad i båda fallen. Hon har varit öppen, lättillgänglig och hjälpsam. Paulina har motsvarat våra högt ställda förväntningar.
Tack snälla Per för att du tog dig tid att lämna omdöme! Betyder så mycket för mig :-) Superkul att ni har varit nöjda med mig både vid köp och försäljning. Självklart något jag strävar efter. Har varit så kul att få hjälpa er i båda leden. Lycka till så ses vi på tillträdet!
Väldigt trevlig och lätt att ha att göra med.
Tack snälla för att du lämna fint omdöme Elin :-) Grattis igen till din nya fina bostad!
Ett bra bemötande . Förväntningarna var att det skulle gå snabbt och så blev det . En bra och effektiv mäklare .
Jag upplevde henne som både kompetent och trevlig.
Tack snälla Eckhardt för att du tar dig tid att lämna omdöme om mig. Betyder sååå mycket! Grattis igen till er superfina bostad. Ses på tillträdet :-)
Toppen mäklare! Tilde var kunnig och har gjort köpet väldigt tryggt och smidigt. Härlig person och någon man kände att man kunde lita på. 10/10, kommer vilja anställa när det är dags för försäljning!
Mäklaren glömde nyckeln till första visningen och kunde intr svara på frågor om objektet. Mäklare sa att alla inventarier skulle ingå i köpet. Det upprepades vid flertalet tillfällen. Det visade sig senare att dyra inventarier inte ingick. Otroligt missvisande information med ekonomisk konsekvens. Kan inte rekommendera
Vi är mycket nöjda med Albin som är en professionell mäklare rakt igenom!
Flexibel och hjälpsam mäklare. Han har gett oss tips men ändå låter oss fatta våra egna beslut utifrån vad som känns bra för oss.
Hej Sanna! Stort tack för de fina orden och att jag fick möjligheten att förmedla eran bostad. Tveka inte på att höra av dig om det skulle vara några funderingar. Marcus, Notar
Paulina var duktig och professionell genom hela försäljningen av vår bostad. Hon tog sig tid, lyssnade in våra tankar och var alltid snabb med svar. Tydlig, trygg och lätt att samarbeta med. Hon levde upp till våra förväntningar och vi rekommenderar henne varmt.
Tack snälla Patrik för väldig fint omdöme och att du tog dig tiden att lämna det. Betyder så mycket för mig! Tack för fint samarbete 😊
Trevligt bemötande. Frågade om hur gamla vitvaror var, han skulle återkomma om det men glömde väl. Nu gör det inget då vi bestämt att byta kök och vitvaror.
Hej Kristina! Tack för de fina orden och grattis till köpet! Ses snart på tillträdet =) Marcus
Professionell, kunnig och påläst. Ett vänligt och proffsigt bemötande som levde upp till våra förväntningar till 100%
Vi uppskattar Josefins arbetsinsats. Hon alltid håller oss uppdaterade. Hon är trevlig, engagerad, och ger oss mycket bra rekommendation.
Stort tack för ert fina omdöme! Det betyder väldigt mycket för mig att ni uppskattade mitt engagemang och att ni kände er väl informerade genom hela processen. Jag strävar alltid efter att hålla en nära dialog och ge de bästa rekommendationerna utifrån varje unik situation. Tack för ert förtroende – det har varit ett stort nöje att få hjälpa er. Jag önskar er all lycka framöver! Mvh Josefin Sundström Notar Uppsala
Mycket nöjd med alla kontakter vi hade genom hela säljprocessen. Supertrevlig och otroligt sympatisk och förstående.
Hej Carin! Stort tack för ett supertrevligt samarbete och dina fina ord! Glad att jag kunde hjälpa till, tveka inte att höra av er om jag kan hjälpa till igen i framtiden. Hoppas ni får en superfin sommar i norr, ta hand om er! Varma hälsningar, Tilde Östlund Notar
Vi är mycket nöjda med hjälpen från Kobrom Tesfalem.😃 Professionell, kunnig och engagerad genom hela bostadsköpet. Tack för ett smidigt och tryggt samarbete. Jag kan med stort förtroende recommendera honom.👍
Hej Shane, Stort tack för de fina orden och för ert förtroende genom hela processen. Det har varit ett nöje att få hjälpa er med bostadsköpet. Jag uppskattar verkligen er rekommendation och önskar er all lycka och många fina stunder i ert nya hem! Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare
Väldigt nöjd. Josefin var lätt att få tag på, svarade snabbt på frågor och gjorde hela processen smidig. Kan absolut rekommendera henne
Stort tack för ditt fina omdöme och för din rekommendation! Det betyder verkligen mycket för mig att höra att du upplevde processen som smidig och att du alltid kände att jag fanns tillgänglig när du hade frågor. Tack för förtroendet att få hjälpa dig genom bostadsaffären. Jag önskar dig all lycka i ditt nya hem och framöver! Mvh Josefin Sundström Notar Uppsala
Glad positiv och lyhörd väldigt trevlig En bra dialog en smidig affär Bra påläst och kunnig
Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder mig verkligen att du upplevde mig som glad, positiv och lyhörd genom hela processen. Att kunna skapa en bra dialog och bidra till en smidig affär är alltid mitt mål, så det betyder mycket att du känner så. Tack för ditt förtroende och för att du tog dig tid att skriva dessa fina ord. Jag önskar er all lycka framöver! Mvh Josefin Sundström Notar Uppsala
Lösningsorienterad och tillgänglig. Dessutom på ett mycket trevlig sätt
Tack snälla Johan för att du tog dig tid att lämna omdöme. Stort grattis till din nya fina bostad 😃
Det var ett nöje att arbeta med honom genom hela köpprocessen.😊 Han var respektfull, tålmodig och förklarade varje steg tydligt. Han svarade lugnt på alla våra frågor och hanterade avtalsprocessen professionellt, vilket gjorde hela upplevelsen smidig och stressfri. Rekommenderas varmt.👍
Hej Surekha, Tack för dina fina ord, det uppskattas verkligen att höra. Jag är glad att processen kändes tydlig och smidig för er och att ni upplevde att ni fick bra stöd genom hela köpet. Det har varit trevligt att få hjälpa er, och jag önskar er stort lycka till i nya bostaden. Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare
Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick genom hela försäljningen. Marcus var professionell, lyhörd och höll mig uppdaterad under hela processen. Engagemanget och servicen var över förväntan, och jag kände mig trygg från start till mål. Kan varmt rekommendera!
Hej Adam! Stort tack för de fina orden och kul att jag fick möjligheten att hjälpa dig i försäljningen. =) Marcus, Notar
Tilde har utfört sitt arbete på ett Mycket Trovärdigt och Professionellt sätt. Jag kan bara Rekommendera henne !!
Hej Lars! Stort tack för ditt fina omdöme, gör mig mycket glad! Varit en fin och givande resa jag fått gjort med er, hoppas ni får det fint i er nästa bostad. Ta hand om er! Kram, Tilde Östlund Notar
Kobrom var väldigt tillmötesgående och trevlig
Hej Martina, Tack för de fina orden. Det uppskattas verkligen. Det var ett nöje att få hjälpa till och jag är glad att ni kände er väl bemötta genom processen. Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare
Kobrom är mycket professionell, hjälpsam och trevlig. Han är snabb med respons och har svarat på frågor på ett tydligt och trevligt sätt. Hans personlighet och professionalism är riktigt bra reklam för Notar! Hälsningar, Rickard
Hej Rickard, Tack för ert fina omdöme. Det betyder mycket att ni upplevt mig som både tydlig och tillgänglig genom processen. Jag uppskattar verkligen förtroendet och är glad att ni är nöjda med arbetet. Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare
jag kan varmt rekommendera Amelia! Hon var professionell, engagerad och alltid snabb på att svara på frågor. Hela försäljningsprocessen sköttes smidigt och jag kände mig väldigt trygg från början till slut
Hej Viktor! Tack snälla för dom fina orden! Vad kul att du är så nöjd och jag uppskattar verkligen att du tog dig tiden att lämna ett så fint omdöme! Hälsar Amelia Carlsson Notar
Mäklaren var professionell, tillgängligt och hjälpsam genom hela köpprocessen.
Hej Ayat, Tack så mycket för ditt omdöme. Övertygad om att ni kommer trivas kanon i lägenheten! Ha det fint tillsvidare, vi hörs! Allt gott, Simon Thorberg Notar
Tilde ger ett professionellt intryck och vi har väl i stort sett bara positiva omdömen om henne. Det enda vi önskar ytterligare är att vi skulle få sätta in slutlikviden på hennes klientmedelskonto för vidarebefordran till köparens konto på tillträdesdagen. Vad vi förstår tillhandahåller andra mäklaren den möjligheten när man som vi inte tar bolån utan betalar med likvida medel från andra banker. I vårt fall är det från två banker, min bank SEB och min hustrus Swedbank. Vi har inte riktigt förstått hur detta ska samordnas.
Hej Anders! Vad roligt att ni är nöjda med mitt arbete 🙂 det var kul att få hjälpa till med ert köp. Ni kommer att stormtrivas med bostaden det är jag övertygad om! Vi som mäklare får inte ta in och hantera slutlikviderna enligt de rutiner som våra jurister satt upp för oss. Det bokas in tillträden mellan säljares och köpares bank som hanterar slutlikviderna. Ha en fin dag och återigen stort tack för ert lämnade omdöme! Hälsningar, Tilde Östlund Notar
Den har varit bra fått informationen som vi behöver
Hej Sven! Stort grattis till köpet. Kul att höra att ni är nöjda. Ses snart på tillträdet, Marcus
Markus Nordin är en mycket sympatisk mäklare som jag varmt kan rekommendera. Han är kunnig, har ett vänligt, inkännande bemötande och är lätt att få tag på. Det var precis en sådan mäklare jag önskade.
Hej Eva! Stort tack för det fina omdömet och att jag fick möjligheten att hjälpa dig i försäljningen av din fantastiska stuga =) Ses snart på tillträdet. Marcus, Notar
Martin Boholm tar varje uppdrag seriöst och utgår från ruta ett med fokus på vad som är bäst för oss som säljare. Martin är tydlig i sin analys, i sina rekommendationer och bistår oss som kunder att planera strategiskt. Vi har fått hjälp av Martin Boholm vid två försäljningar och vi skulle gärna kontakta honom igen om det var aktuellt. Denna mäklare ger vi våra bästa rekommendationer!
Fin bemötande, lätt att ha med och tillgänglig!!
Kobrom har varit supertrevlig, hjälpsam och tålmodig, och hjälpt oss nå ett mål som jag tror alla är nöjda med. Stort tack!
Hej Marcus, Tack, vad fint skrivet. Det har varit kul att få hjälpa er igenom allt och jag är glad att vi landade i ett resultat som känns bra för er. Ni har varit lätta att ha att göra med, vilket gör hela processen mycket enklare. Stort tack för förtroendet och lycka till framåt. Vänliga hälsningar, Kobrom Tesfalem Notar fastighetsmäklare
We had a great experience working with Kobrom. He is highly professional, detail-oriented, and takes his work very seriously. Throughout the process, he was very patient, always taking the time to answer our questions clearly. He was also easy to reach and communicate with, which made everything smooth and stress-free. We’re very pleased with his work and truly happy we chose him as our broker. Highly recommended!
Hi Ying, Thank you for your kind words. I truly appreciate the trust you placed in me throughout the process. It was a smooth and good collaboration from start to finish, and I’m glad to hear that you experienced things as clear, accessible, and well-structured. That’s exactly what I aim for in every deal. Wishing you all the best going forward. Kind regards, Kobrom Tesfalem Notar Uppsala
Smidig och snabb hantering. Lätt att få tag i.
Hej Jonas, Stort tack för ditt omdöme. Det uppskattar jag att höra! Ha det fint, vi ses vid tillträdet :) Allt gott, Simon Thorberg Notar
Vi är mycket nöjda med samarbetet. Vincent var professionell, engagerad och höll oss uppdaterad genom hela processen. Försäljningen gick smidigt och vi kände oss trygga från början till slut. Vi rekommendera Vincent starkt!
Tusen tack för den fina rekommendationen! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er med köpet. Jag hoppas att ni kommer att trivas fantastiskt bra i ert nya hem och önskar er all lycka framöver :)
Lätt att få kontakt med, svarar snabbt på mina frågor! Smidigt och tryggt hantering av kontraktsskrivningen. Supernöjd med mitt husköp! Amelia var otroligt trevlig, kunnig och lätt att samarbeta med. Rak och tydlig kommunikation hela vägen, vilket gjorde att allt kändes väldigt tryggt. Rekommenderas varmt!"
Hej Evin! Tack snälla för ditt fina omdöme, det betyder mycket för mig! Hoppas ni ska trivas i ert nya hus. Hälsar Amelia Carlsson Notar
Köpt en lägenhet via Notar, kommer personligen aldrig att slita dem. Mina tidigare erfarenheter är 4 bostadsrätter och 3 villor, lite att jämföra med
Damir gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Genom sitt engagemang och sin skicklighet lyckades han sälja den redan på kommande efter bara tre veckor och en privatvisning. Hela processen kändes trygg, smidig och professionell från början till slut. Vi rekommenderar honom varmt.
Vi är mycket nöjda med den service som vår mäklare, Josefin Sundström på Notar Mäklare Uppsala, har gett oss. Hon gav oss alltid den information vi efterfrågade och svarade snabbt på våra samtal, meddelanden och e-post. Hon höll oss kontinuerligt uppdaterade och gav alltid återkoppling som utlovat. Hela processen kring kontraktsskrivningen gick mycket smidigt, och hon förklarade varje detalj tydligt. Eftersom vi inte är särskilt bekväma med svenska uppskattade vi särskilt att hon kommunicerade med oss på engelska och till...
Tusen tack för ert fantastiska omdöme! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom köpet av ert nya hem. Jag är särskilt glad över att ni känt er välinformerade och trygga genom hela processen, eftersom det är något jag alltid strävar efter att skapa för mina kunder. Det betyder mycket för mig att ni uppskattat kommunikationen och att jag kunnat hjälpa till på engelska när det behövts. Att köpa bostad i ett nytt språk kan innebära extra utmaningar, och jag är glad att jag kunde göra processen lite enklare för...
We are very happy with the service provided by our agent, Josefin Sundström at Notar Mäklare Uppsala. She always provided the information we requested and responded promptly to our calls, messages, and emails. She continuously kept us updated and always gave feedback as promised. The entire contract signing process was very smooth, and she explained every detail clearly. Since we are not very comfortable with Swedish, we especially appreciated that she communicated with us in English and even translated some of the documents...
Thank you so much for your wonderful review! It was truly a pleasure to assist you throughout the purchase of your new home. I am delighted to hear that you felt well-informed, supported, and comfortable during the entire process. Thank you for your trust, your cooperation, and for taking the time to share your experience. I wish you all the best in your new home and hope you will enjoy many happy years there. Warm regards, Josefin Sundström Notar Uppsala
Inga konstigheter. Smidigt genomfört
Stort tack för omdömet! Återigen stort grattis till huset =) Marcus, Notar
Josefin gjorde ett riktigt bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Trots att det först kändes som att intresset var lågt lyckades hon sälja den snabbt. Hon var trevlig, tydlig och gav mig relevant information hela vägen. Jag är mycket nöjd och rekommenderar henne gärna.
Stort tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med försäljningen och med mitt arbete genom processen. Tack för förtroendet och för ett fint samarbete. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig! Jag önskar dig all lycka framöver och hoppas att vi ses igen om du behöver hjälp med en bostadsaffär i framtiden. Stort tack igen för rekommendationen! Vänliga hälsningar, Josefin Sundström Notar Uppsala
Mäklaren var väldigt trevlig och hjälpsam under köpprocessen. Kommunikation och kontakt med säljaren fungerade smidigt, vilket bidrog till en snabb affär! Vi uppskattar engagemanget och är nöjda med den hjälp vi fått hittills.
Stort grattis till er vid köpet av er bostad, den där terassen i föreningen kommer sitta fint nu till sommaren! Tackar ödmjukast för att ni tog er tiden att lämna ett omdöme betyder mycket för mig
Jesper är effektiv, engagerad och erfaren. Jesper var tillgänglig under hela processen och jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!
Tack för det fina omdömet Linda! Ett nöje att få hjälpa till. Allt gott så ses vi på tillträdesdagen! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Mycket trevlig som jobbar tills allt är klart. Väldigt tillgodoseende och det passade utmärkt för mig eftersom försäljningen skett mestadels på distans.
Tjena Filip, Stort tack för ditt omdöme och för förtroendet att hjälpa dig med försäljningen. Kul att det känns bra för dig! Vi ses vid tillträdet :) Allt gott, Simon Thorberg Notar
Zeynep är den enda mäklaren jag kommer att anlita i Uppsala! Bra kommunikation, och tydlig med vad nästa steg är. Mycket nöjd med Zeyneps arbete. Har sålt 2 lägenheter med Zeynep och båda är jag jätte nöjd med.
Marcus är stadig och tydlig, vilket är viktigt i en relativt kaotisk tid i ens liv när man säljer ett hus.
Hej Mats! Stort tack för de fina orden, ja men precis det är en stor affär man gör i sitt liv och för den delen inte varje dag. Ses snart på frånträdet =) Marcus, Notar