Lugn, lyhörd och tillmötesgående. Sätter kunden i första hand. Jag kommer varmt rekommendera Jesper till vänner och bekanta.
Jesper Staring
Jesper Staring är mäklare på Notar Uppsala
.Jesper Staring har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Jesper Staring har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Staring har haft 26 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-03
18 omdömen om Jesper Staring
Tack så mycket för det fina omdömet Sofia! Tacksam för att jag fick förtroendet att få hjälpa er med er försäljning! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Ser till kundens bästa lyhörd och proffsigt bemötande!så nöjda!
Tack så mycket för det fina omdömet Annicka! Tacksam för att jag fick förtroendet att få hjälpa dig med din försäljning! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Mäklaren har ett mycket trevligt bemötande och har under hela processen varit mycket hjälpsam. Han framstår som mycket kunnig inom sitt yrke och ger tydlig information om olika inslag i processen
Tack för det fina omdömet Thomas! Hoppas att ni kommer trivas bra i nya huset framöver! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Mycket professionell och noggrann
Tack för det fina omdömet Cecilia! Hoppas att ni kommer trivas bra i nya huset framöver! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Jesper Staring hade ett enormt fint bemötande i kontakten med mig som kund gav ett förtroendegivande intryck. Svarade på mina frågor och gav relevant information om själva bostadsobjektet. Vi fick en fin relation med Jesper under den tid som vi hade kontakt. Tack!
Tack för det fina omdömet Agneta! Ett nöje att få hjälpa dig vid köpet. Allt gott och hoppas att nya fritidsbostaden är till belåtenhet! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Jesper är jätte trevlig och lätt att prata med. Han hör och ser en och visar intresse för kunderna. Mycket nöjd med honom.
Tack så mycket för det fina omdömet Zainab! Ett nöje att få förmedla er bostadsaffär. Hoppas ni trivs bra i nya lägenheten! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Bra bemötande bra att ha med att göra lätt att få tag på så jag tycker all var toppen
Tack så mycket för det fina omdömet Susanne! Ett nöje att få hjälpa er med er bostadsaffär. Vi ses här i veckan för deklarationen! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Mycket trevligt och tillmötesgående
Tack för det fina omdömet Håkan! Ett nöje att få hjälpt er med både försäljning och köp. Hoppas renoveringen går bra med nya bostaden! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Fick snabbt svar och trevligt bemötande vid intresse anmälan på fastigheten och blev inbokad för visning nästan omgående. Jesper uppdaterar vad som hände under tiden innan kontraktskrivning som även den var bra genomgången. Har varit i kontakt med andra mäklare som inte har varit lika arrangerad som Jesper.
Tack för det fina omdömet Håkan och grattis till ett fint hus! Vi ses på tillträdesdagen! Vänliga hälsningar, Jesper Notar
Professionell, trevlig och mycket hjälpsam. Gör det där lilla extra för att det ska gå så smidigt som möjligt för mig som köpare.
Tack för det fina omdömet Sanna! Ett nöje att få hjälpa till vid ert köp. Hoppas att ni kommer trivas bra i nya boendet! Vänliga hälsningar, Jesper Notar