Jesper Staring

Jesper Staring

Jesper Staring är mäklare på Notar Uppsala

Jesper Staring har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Jesper Staring har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 35 omdömen med ett betyg på 4.9. Jesper Staring har haft 46 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.

2025-09 - 2026-07

35 omdömen om Jesper Staring

Sedan starten hos Reco 2026
Lars Arne E
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Staring en del av Notar Uppsala

Väldigt nöjd med hans arbete, en av dom bättre mäklare vi har haft kontakt med. Notar håller en egen klass.

Jennifer L
Köpte sitt hus med hjälp av Jesper Staring en del av Notar Uppsala
Alunda

Vi är så otroligt nöjda med Jesper! Han är väldigt kunnig, jättetrevlig, lätt att få tag på och väldigt engagerad. Han visar tydligt att det är viktigt för honom att alla parter är nöjda och att det känns bra för alla! Rekommenderar verkligen Jesper till alla som vill ha en bra och driven mäklare!

Markus J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Staring en del av Notar Uppsala

Tydlig och kunnig om objektet, var det frågor som han inte kunde svara på så tog han reda på det. Snabb på att svara och återkomma med besked.

Ulla Karin G
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Staring en del av Notar Uppsala
Storvreta

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare Jesper. Från första kontakten kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Han var professionell, engagerad och hade ett stort kunnande genom hela processen. Han var alltid tillgänglig, lyhörd och tydlig i sin kommunikation, vilket gjorde en stor och ibland känslomässigt krävande process mycket enklare. Vi uppskattade särskilt hans lugn, positiva inställning och förmåga att skapa förtroende. Han såg till våra behov och arbetade hela tiden för att hitta den bästa lösningen för oss. Vi...

Jenny A
Morgongåva

Lika nöjda med Jesper vid denna försäljning som förra ☺️ rekommenderar starkt!

Karin T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jesper Staring en del av Notar Uppsala
Svartbäcken

Jag blev vänligt bemött, upplevde förtroende. Jag fick bra information om lägenheten. Affären gick snabbt och smidigt, hakade inte upp sig på någon punkt. Jag tycker hela processen kändes väldigt professionellt hanterad, jag upplevde genomgående trygghet.

Niklas E
Svartbäcken

Jag är mycket nöjd med Jesper Staing och kan varmt rekommendera honom. Han var professionell, engagerad och trygg genom hela försäljningsprocessen. Det märktes att han verkligen brydde sig om att både jag som säljare och köparen skulle känna oss trygga och välinformerade. Kommunikation, tillgänglighet och service höll högsta klass, och hela affären sköttes smidigt från början till slut. Stort tack för ett fantastiskt arbete! En mycket nöjd säljare/Niklas

Linda Q
Industristaden

Jesper är effektiv, engagerad och erfaren. Jesper var tillgänglig under hela processen och jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare!

Svar från Jesper Staring

Tack för det fina omdömet Linda! Ett nöje att få hjälpa till. Allt gott så ses vi på tillträdesdagen! Vänliga hälsningar, Jesper Notar

Patrik B
Sålde sitt hus med hjälp av Jesper Staring en del av Notar Uppsala
Gimo

Jesper är mån om de som satt i rummet. Jag upplever att Jesper är mycket kunnig i hans arbetsroll. Därav ger jag han högsta betyg, ++++

Svar från Jesper Staring

Tack för det fina omdömet Patrik! Tacksam för att jag fått vara med och hjälpa er med er försäljning. Allt gott så ses vi på tillträdesdagen! Vänliga hälsningar, Jesper Notar

Christoffer W
Sala backe

Jesper är en lugn och professionell mäklare. Vi är otroligt nöjda med allt från första kontakt, kommunikation under säljprocessen och även kommunikationen efter objektet blev sålt. Vi upplever Jesper som mycket sympatisk och ärlig.

Svar från Jesper Staring

Tack för det fina omdömet Christoffer! Tacksam för att jag fått vara med och hjälpa er med er försäljning. Allt gott så ses vi på tillträdesdagen! Vänliga hälsningar, Jesper Notar