Marcus är stadig och tydlig, vilket är viktigt i en relativt kaotisk tid i ens liv när man säljer ett hus.
Marcus Nordin
Marcus Nordin är mäklare på Notar Uppsala
.Marcus Nordin har varit registrerad mäklare sedan 2023-09. Marcus Nordin har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-10 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.8. Marcus Nordin har haft 39 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-05
43 omdömen om Marcus Nordin
Mycket bra och lätt att ha o göra med
Professionellt bemötande, smidiga rutiner kring köpet av stugan.
Klar och tydlig i sin information vid kontaktskivandet. Inte påträngande på något vis.
Väldigt bra, han skötte hela jobbet galant!
Vi uppskattade verkligen att ha Marcus som vår mäklare. Vi var lite stressade inledningsvis, men hans erfarenhet och lugna bemötande gjorde stor skillnad. Han var lyhörd för våra behov och balanserade det bra med spekulanternas önskemål, vilket skapade en väldigt bra dialog. Hela affären gick betydligt snabbare och smidigare än vi hade vågat hoppas på.
Proffsigt upplägg och smart förhandlare! Kan starkt rekommenderas!😊
Vi fick ett väldigt gott bemötande från Marcus, trevlig och lyhörd, med ett bra driv och intresse. Marcus levererade över förväntningarna, väldigt nöjda.
Jag är väldigt nöjd med Marcus Nordin på Notar. Från det att annonsen kom ut och genom hela visnings- och budgivningsprocessen har vi haft kontinuerlig kontakt via mail och sms. Marcus har varit snabb med återkoppling, engagerad och mycket hjälpsam med att ta reda på svar på alla mina frågor. Ett väldigt professionellt bemötande genom hela köpprocessen.
Hej Hsin! Stort grattis till bostaden i Årsta och de fina orden. =) Ses snart på tillträde, Marcus
Kontakten med Marcus har varit allt igenom god. Han har alltid varit lätttillgänglig när vi sökt honom med frågor. Jag kan kan varmt rekommendera Marcus till kommande köpare/ säljare.
Hej Lars! Stort tack för de fina orden och att jag fick möjligheten att hjälpa er. Lycka till i Västerås, Marcus