Amelia är duktig och kunnig. Trevligt bemötande rakt igenom.
Amelia Carlsson
Amelia Carlsson är mäklare på Notar Uppsala
.Amelia Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2025-05. Amelia Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-03 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 4.2. Amelia Carlsson har haft 32 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-09 - 2026-03
10 omdömen om Amelia Carlsson
Hej! Tack snälla för ditt omdöme. Hoppas du ska trivas i Uppsala och lycka till med plugget! :) Hälsar Amelia Carlsson Notar
Duktig, proffesionellt och väldigt lätt att prata med, kund orienterad
Hej Jerker, tusen tack för ditt omdöme! Önskar er lycka till med flytten och njut av alla varma sommarkvällar i uterummet! Hälsar Amelia Carlsson Notar
hon är bra mäklare och mycket trevlig person
Väldigt trevlig och lösningsorienterad.
Tack snälla för ditt omdöme, det värmer! Tveka inte på att höra av dig om du har några frågor! Hälsar Amelia Carlsson Notar
Känner mig lurad och utnyttjad
Hej Beatrice, tråkigt att ni inte är nöjda med er upplevelse. Att köpa en bostad är en stor affär och där går vi väldigt noga igenom affären innan påskrift, att ni ska ha blivit lurade är något som inte stämmer. Efter kontraktet har ni haft kontakt med min kontorschef som har gått igenom ärendet med er. Hoppas att ni kommer att njuta av den fina lägenheten i Luthagen. Ha det bäst Hälsar Amelia Carlsson Notar
Väldigt bra mäklare som gjorde mitt första bostadsköp en bra process. Snabb på att svara när det behövdes och väldigt hjälpsam.
Hej! Tack för fint omdöme! Hälsar Amelia Carlsson Notar
I oktober köpte vi ett hus där Amelia var ansvarig mäklare. Vi var otroligt nöjda med hela processen. Från första kontakt till avslutad affär var hon mycket professionell, snabb i sin återkoppling och alltid tillmötesgående. Hon var tydlig i sin kommunikation, svarade snabbt på frågor och såg till att allt flöt på smidigt genom hela köpet. Vi uppskattade särskilt hennes engagemang, noggrannhet och sättet hon skapade trygghet i affären. Vi kan varmt rekommendera Amelia Carlsson till alla som söker en kunnig, effektiv och pålitlig mäklare. Mvh. T,M & lilla F
Hej! Vilket fint omdöme, det värmer verkligen! Jag var där för inte alls länge sedan, så otroligt vacker när våran börjar komma. Har en del visningar i området nu i sommar. Vi får se till att hitta en tid när jag kan svänga förbi er, jag tar med lite fika :) Hälsar Amelia Carlsson Notar
Jag tycker Amelia var duktig, ibland lite svårt att få kontakt med men överlag duktig och trevlig tjej.
Hej! Tack för din feedback och det fina omdömet! Allt gott! Hälsar Amelia Carlsson Notar
Jag blev bemött av mäklaren på ett mycket professionellt och trevligt sätt från första kontakten. Mäklaren var tillgänglig för frågor, tydlig i sin kommunikation och tog sig tid att förklara varje steg i processen. Det skapade en trygg känsla under hela köpet. Mina förväntningar var att mäklaren skulle vara kunnig, ärlig och hjälpa till att göra bostadsköpet så smidigt som möjligt. Jag förväntade mig också snabb återkoppling och tydlig information kring budgivning, kontrakt och praktiska detaljer. Mäklaren levde väl upp...
Hej! Tack snälla för ditt fina omdöme, det gläder mig verkligen! Stort grattis till ditt nya hem, jag önskar dig all lycka framöver! Hälsar Amelia Carlsson Notar
Amelia var väldigt duktig och lyssnade in på alla våra önskemål. Informerade oss genom hela processen från första träff till sälj ! Väldigt nöjda med arbetet , kan starkt rekommendera Amelia !
Hej! Tack för ett super fint omdöme! Ha det bäst! Hälsar Amelia Carlsson Notar