Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

• BadgeTenYears
  • BestInSweden2025
4 513
4.8

Köpa eller sälja bostad i Uppsala eller Knivsta? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan bostadsmarknaden och har koll på vad köpare och säljare i området vill ha! Uppsala är en anrik, men också modern stad på många sätt. Här finns allt från vikingatidens gravhögar, via Domkyrkan till det minimalistiska Uppsala Konsert och Kongress....

4513 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sedan starten hos Reco 2016

Mattias D
Köpte sitt hus med hjälp av Elenor Jansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Björklinge

Det kändes naturligt, hon fanns där om man behövde fråga något utan att va på trängande. Lät objektet sälja sig själv. Rekommenderas varmt

Jenny W
Björklinge

Lugn, vänlig, tillmötesgående. Inte sådär ”hetsig” som vissa mäklare kan vara. Allt kändes tryggt och bra för mig som köpare.

Hengameh S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Rosendal

Ullrika är väldigt trevligt och kunnig person som tar sitt uppdrag på allvar .

Carolina A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Linn Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Vi fick ett väldigt fint och välkomnande bemötande av Linn!

Manuel A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Årsta

Att sälja min lägenhet i Uppsala med hjälp av Louise har varit en fantastisk upplevelse. Från första mötet visade hon en perfekt kombination av professionalitet, värme och engagemang. Hon tog hand om hela processen med en noggrannhet och effektivitet som överträffade alla mina förväntningar. Louise har inte bara full koll på den lokala marknaden, utan hon skapar också ett förtroende och en trygghet som gör hela resan smidig och enkel. Alltid tillgänglig, alltid tydlig och med ett personligt bemötande som verkligen gör skillnad....

Birgitta N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Årsta

Hon känns trygg och väldigt kunnig i sitt jobb. Lyssnar och avbryter inte med sina egna synpunkter. Hör alltid av sig när man kontaktar henne. Ödmjuk.

Helena S
Köpte sitt hus med hjälp av Mathias Everhall en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knutby

Vänlig, trevlig, engagerad, förtroendeingivande, tillmötesgående

Monisha T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gränby

Mert is such a good person and communicator who made our first apartment buying experience so smooth that we barely felt any pressure or stress. He managed the communication with both party very professionally and handed all queries efficiently. We are overall very happy to have him with our journey and highly recommend him. We wish him all luck and more successful deals ahead!

Julia O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Rosendal

Väldigt bra och varit behjälplig i alla stegen

Bertil E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Centrum

Svårt att komma på något att klaga på. Sofia är lätt att komma i kontakt och håller vad hon lovar. Att vi inte fick det pris vi hade hoppats får Trump stå för bl.a.

Aramis C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Ejresund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Höganäs

Mycket professionell, rolig och kunnig mäklare. Det märktes att han kände till mycket om bostaden och kunde besvara alla frågor stående. När jag väl var insatt på att köpa bostaden så blev affären gjord smidigt och bra. Kommunikation har gått smidigt och flexibelt via SMS, telefon, och i person -- lite efter vad som passade oss bäst.

Svar från Andreas Ejresund

Hej Aramis och stort tack för det fina omdömet och grattis till köpet av en mycket fin bostad att trivas i =) Önskar dig en fin sommar och vi ses ju snart igen!

Kristina S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helene Molund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gottsunda

Jag tycker om Helen Molund väldigt bra och hon tar sitt arbete på största allvar och är väldigt duktig och är så otroligt hjälpsam. Hon är noga med att det skulle gå rättvist till.

Jovan Z
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kölängen

Lyhörd, snabb respons, försöker hitta kreativa lösningar.

Monica I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gränby

Mert är en lyhörd, effektiv och kunnig mäklare. Kan starkt rekommendera honom som mäklare!

Nafis I
Gränby

Mert är mycket professionell i sitt jobb. Han är en ansvarsfull person. Han hade god kunskap om lägenheten. Han är en mycket lugn person och samarbetet med honom var mycket smidigt. Han visar lika stor respekt för alla.

Anna L
Sålde sitt hus med hjälp av Hugo Edin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Lillkyrka

Hugo har varit väldigt tydlig och hjälpsam. Visat stort engagemang och varit lätt att komma i kontakt med honom vid frågor och funderingar

Lina K
Rosendal

Vi är jättenöjda med Ulrika som mäklare! Hon var professionell, lyhörd och alltid snabb på att återkoppla. Vi kände oss trygga genom hela processen och kan varmt rekommendera henne.

Victoria V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Inför vår försäljning visade sig Robert vara lyhörd, proffsig, tillgänglig och strategisk. Vi är så nöjda med honom som mäklare!

Aram J
Sävja

Vi hade en väldigt positiv upplevelse när vi köpte vår bostad genom Ulrika. Hon var professionell, tillgänglig och tydlig genom hela processen, vilket gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Ulrika var alltid snabb med att återkoppla på frågor och såg till att allt gick smidigt. Vi uppskattade hennes ärliga och vänliga bemötande, och kan varmt rekommendera henne till andra som går i köp- eller säljtankar.

Carl-Johan C
Sålde sitt hus med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Järlåsa

Robert jobbade hårt med vår försäljning. Han hade inga problem med att visa fritidshuset så fort det fanns en spekulant, även när det inte var säsong. Han hörde alltid av sig med information om vad som hände och var lätt att få tag på om det var något. Vi rekommenderar verkligen Robert

Christoffer K
Salabacke

Hyser stort förtroende för Robert. Vi visste att förutsättningarna var utmanade men vi lyckades ändå med att få lägenheten såld snabbare än väntat och till ett pris vi ändå kunde vara nöjda med. Jag är övertygad om att en av nycklarna var Robert och drivet han har uppvisat.

Fernando V
Kapellgärdet

Lyckades väl i en svår marknad

Filip B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hugo Edin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Enköping

Lyhörd, flexibel och förtroendeingivande. Rekommenderas!

Viktor M
Fålhagen

Väldigt rak, tydlig och hjälpsam

Svar från Andreas Ejresund

Hej Viktor och tack för de fina orden. Tack själv för en trevlig dialog och grattis till den nya fina bostaden =) Önskar er en härlig sommar.

Simona H
Sävja

Professionell, engagerad och alltid tillgänglig för våra frågor och funderingar. Vi kände oss trygga genom hela processen och resultatet överträffade våra förväntningar. Rekommenderas varmt!

Rebecka L
Fålhagen

Lättillgänglig hela tiden, mycket bra bemötande!

Svar från Andreas Ejresund

Hej Rebecka och densamma, tack för trevliga samtal och grattis till er fina bostad. Önskar er en sommar =)

Sara L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Omid Sader en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Stenhagen

Omid har skött denna affär snabbt och smidigt. Trevligt bemötande, väldigt nöjd.

Svar från Omid Sader

Tack så mycket för de fina orden! Det har varit ett nöje att hjälpa till med affären – jag är glad att du är nöjd! 🌟 Tveka inte att höra av dig om du behöver något framöver.

Elisabeth A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Helene Molund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Eriksberg

Jättebra. Fick snabbt en visning och hela tiden snabba svar på mina frågor. Är jättenöjd.

Matilda N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Ejresund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Driven, målinriktad och trevlig att ha att göra med! Förklarar saker på ett lättförståeligt sätt och inger förtroende. Rekommenderas!

Svar från Andreas Ejresund

Hej Matilda och stort tack för det trevlig omdömet. och tack för att jag fick förtroendet att sälja er fin bostad. Vi ses snart igen och även stort lycka till med den nya bostaden =)

Louise-Lott W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Tillmötesgående och trevlig. Snabb återkoppling till banken.

Jan L
Eriksberg

Helene är professionell, mycket kunnig och väldigt trevlig! Försäljningen har gått jättebra!

Ulla A
Årsta

Hade lite olika uppfattningar ibland men till slut blev den såld och jag är nöjd. Som person trevlig och artig. Rekommenderas!

Sofia W
Enköping

Blev bra bemött, hon kändes trevlig och tillmötesgående. Vi hann inte träffas så många gånger men jag känner mig trygg med att köpa lägenhet. Jag har alltid höga förväntningar på mäklare och hon levde upp till dem.

Kerim Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Omid Sader en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Stenhagen

Politlig säker och man kan lita på Tack Omid

Svar från Omid Sader

Tack så mycket för de fina orden! Det betyder mycket – jag finns här om du behöver hjälp igen framöver. 😊

Oskar B
Sävja

Vi är väldigt nöjda med att ha haft Ulrika som vår mäklare. All kommunikation har varit smidig och skett professionelt.

Marianne G
Årsta

Bra bemötande. Vänlig, hjälpsam.

Jimmy Sigvard H
Sålde sitt hus med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Bälinge

Professionell, hjälpsam och lätt att ha kontakt med. Rekommenderas!

Johan J
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Näs Focksta

Trevlig, kompetent & lätt att få tag på och kommunicera med. Kändes tryggt att göra vår första husaffär via Sofia!

Mikael B
Sålde en tomt med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Lagga

Grym mäklare! Rekommenderas varmt. Proffsig, duktig i förhandling. Jättenöjd med Mert på alla sätt och vis!

Svensson Bengt F
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Näs Focksta

Sofia är professionell mäklare som hela tiden har varit lyhörd för våra önskemål. Hon har varit en oerhörd tillgång och vår trygghet genom hela försäljningen. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera henne till andra.

Martin S
Näs Focksta

Sofia är en genuin, seriös, varm och tillitsfull mäklare. Otroligt serviceminded. Vi har aldrig anlitat en bättre mäklare. Man känner sig 100% trygg. Svensk fastighetsförmedling Uppsala bör vara tacksamma för Sofia!

Rickard N
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

Vi är super nöjda Ulrika Eliasson 👌🏻

Jonas C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Kunnig och trevlig mäklare som var både engagerad och tillmötesgående under hela processen. Var behjälplig och kunde hjälpa till på många sätt. Processen var rätt så skyndsam men kunde få snabb respons och guidning när det behövdes.

Jorge S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Ling

Tydlig, snabb och erfaren i att förklara köpet av lägenheten

David S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Rosendal

Trevlig och aktiv mäklare som tar hänsyn till kundernas önskemål

Sondos Q
Sålde sin lägenhet med hjälp av Linn Söderberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Vi är väldigt nöjda med Linn Söderberg som hjälpte oss att sälja vårt bostadrättsradhus. Hon var tillmötesgående och effektiv under hela processen. Kommunikationen var väldigt smidig och vi fick tydlig vägledning i varje steg, men hon var även lyhörd och kunde anpassa efter våra behov. Vi bodde redan på annan ort, hade inneboende i huset som skulle säljas och behövde sälja omgående - men trots dessa omständigheter hittade hon seriösa köpare snabbt. Tack vare hennes professionalism, effektivitet och stora engagemang...

Sonia-Evelyne M

Han är bra mäklare🙏 Tackar för hans hjälp 🙏

David S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Lindqvist en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Ling

Andreas lyssnade på våra önskemål från vårt första möte. Återkom med en plan som han höll sig till och vi kunde inte ha haft en bekvämare försäljning. Allt gick som på räls från början till slut!

Åsa N
Sävja

Målet var att så snabbt som möjligt sälja lägenheten och till ett acceptabelt pris, vilket Robert levererade fullt ut på. Robert är professionell, snabb och alltid trevlig, även i lite stressiga stunder.

Anders S
Gränby Backe

Helene är en engagerad och energisk mäklare som värnar om både köpare och säljare. Vi har mött henne i båda rollerna och är mycket nöjda med hennes arbete.