Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

• BadgeEightYears
3 201

Köpa eller sälja bostad i Uppsala eller Knivsta? Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan bostadsmarknaden och har koll på vad köpare och säljare i området vill ha! Uppsala är en anrik, men också modern stad på många sätt. Här finns allt från vikingatidens gravhögar, via Domkyrkan till det minimalistiska Uppsala Konsert och Kongress....

3201 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sedan starten hos Reco 2016

Amir E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Filip Stenmark är lyhörd och mycket kompetent mäklare med fingertoppkänsla. I rådande marknadsläge är det viktigt att ha en mäklare som är påläst med god marknadskännedom. Med stort driv och målmedvetenhet lyckades Filip uppfylla och överträffa alla mina förväntningar från första mötet till avslutad affär. Alltid tillgänglig oavsett vilken tid på dygnet. Jag kunde inte vara mer nöjd och rekommenderar honom starkt till alla säljare och köpare!

Kristina F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Helene Molund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sävja

Jag tycker Helene varit öppen, glad, trevlig, informativ. Eftersom jag bor på annan ort har jag inte haft möjlighet att träffa Helene IRL Upplever att hon hållit bra kontakt med mig och mina syskon när ngt nytt funnits att meddela. Om jag i framtiden tänker köpa eller sälja fastighet i Uppsala kommer jag kontakta Helene.

Helena E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Jag tycker att Mert har uppträtt korrekt, professionellt och mycket effektivt.

Pål R
Trädgårdsstaden

* Rak och tydlig kommunikation * Trevligt bemötande

Kerstin S
Uppsala

Helene gjorde ett kanonjobb med att stötta i försäljningen av vår lägenhet i Uppsala!

Anna J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Svartbäcken

Ulrika ger ett lugnt och proffsigt intryck, jag kan rekommendera henne

Margit C
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Nyby

Jag är väldigt nöjd med Ulrika som mäklare. Hon har uppdaterat mig längs hela resan och varit lätt att få tag på. Kan varmt rekommendera henne!

Barbro G
Skrev om Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Mäklare för den lägenhet jag köpte. Kompetent, seriös och hjälpsam.

Sofia L gillar detta
Therese E
Storvreta

Bra bemötande, snabb kontakt och frekvent uppdatering. Engagerad.

Conny B
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungstomt

Professionell, lugn, metodisk och sympatisk. Finns ingenting att klaga på.

Peter S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Lovisa Lindholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Enköping

Bra bemötande och gick bra på alla sätt! Hon kom ju in på ett sent skede, så har inte full koll på henne, därför inte högsta betyg ovan.

Maria W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Professionell, hjälpsam närhelst på dygnet, förtroendeingivande, har bara positiv feedback!

Leif W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lovisa Lindholm en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Enköping

Trevligt bemötande och informerande. Kunnig.

Fredrik B
Storvreta

Filip är en väldigt professionel mäklare som verkligen levererar med det han lovat. Svarar på alla frågor vad än tiden på dygnet är.

Sara N
Storvreta

Förtroende ingivande, lugn, metodiskt och kunnig.

Jukka K
Storvreta

Filip är lugn och professionell! 10/10 utan tvekan!

Filip Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Sävja

Smidig och professionell. Bra bemötande.

Åsa S
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Näs Focksta

Proffesionell och jätteduktig!

Jodi M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Super trevlig tjej och lätt att förhandla

Therese S
Fålhagen

Fick ett bra intryck från första samtalet och kan verkligen rekommendera Mert. Trevlig, kunnig och professionell mäklare. Väldigt tydlig och rak i sin kommunikation med intresse för att både säljare samt köpare ska bli nöjda.

Mert H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Förtroendeingivande, responsiv och gott affärssinne /Säljare på Petterslundsgatan

Pavel C
Fålhagen

Förtroendeingivande, responsiv och gott affärssinne

Anna B
Kungsängen/Industristaden

Filip har varit påläst på bostadsområdet, engagerad, ambitiös och och samtidigt rak och vänlig under hela försäljningen.

Marita S
Sålde sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Vattholma

Ulrika gav mig ett proffsigt, inkännande och personligt bemötande. Otroligt hög tillgänglighet, snabb återkoppling och behjälplig med alla frågor på ett sätt som gjorde att jag som förstagångssäljare kände mig väldigt trygg och i goda händer. Allt gick väldigt smidigt och jag skulle varmt rekommendera Ulrika till vänner och bekanta.

Fredrik H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Väldigt professionell och trevlig.

Daniel G
Köpte sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knutby

Finns ingenting att klaga på, fantastik kontakt och inte alltför "på".

Björn B
Sålde sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knutby

Gjorde ett väldigt seriöst intryck från början, inte så säljande och pushiga som många andra. Pratade med tre och Mert var klart mest insatt och förstående. Vi insåg väl att det kanske inte skulle bli så lätt men vi hade en gemensam plan som vi följde och redan vid andra visningen så fick vi en intressent. Mycket positiv. Kommer att rekommendera Mert till andra om dom frågar

Tejas C
Skrev om Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Filip is an excellent and knowledgeable mäklare. I am a first time home buyer and totally new to Sweden's property market (American working in Sweden) and Filip went out of his way to explain the process from start to finish and help me, including driving me around local neighborhoods and answering questions outside of working hours. 10/10 highly recommend!

Frehiot L
Centrum

Professionellt, vänlig och förståndig bemötande. Jag uppskattade mycket att han är rak på sak, saklig svar till mina frågor. Det är med stor glädje som jag undertecknade kontraktet. Mert Hedman utan tveka, jag kommer att rekommendera dig. Fem stjärnor från mig! Frehiot Linde

Yasmine S
Centrum

Super lyhörd! Mert var fantastisk från början till slut! Engagerad hela vägen och la ner en massa arbete och tid.

Henric T
Centrum

Mert är den bästa mäklare jag haft att göra med. Förtroendeingivande, proffsig och lyhörd. Det kändes hela tiden som han hade vårt bästa i åtanke. Kan varmt rekommendera honom.

Elin O
Salabacke

Bra och tevlig mäklare. Väldigt kunnig i området.

Jakob E
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Södra Gottsunda

Köpte hus av Johan. Gick väldigt smidigt från början till slut, fick svar på de frågor vi hade och bemöttes alltid av en trevlig Johan. Kan starkt rekommendera att anlita Johan.

Joakim S
Salabacke

Jag upplever Mert som tillgänglig, tydlig, förstående och professionell. Han har mina varma rekommendationer.

Agneta B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ronja Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Luthagen

Bra och trevlig säljare, förklarade allt bra, tog lite tid men det var ju inte hennes fel utan marknaden.

Jesper A
Köpte sitt hus med hjälp av Ronja Johansson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gunsta

Vi tyckte att bemötandet var bra och den generella upplevelsen under hela processen.

Peter H
Köpte sitt hus med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Vänge

Mycket tillmötesgående och kunnig mäklare.

Tomas S
Uppsala

Vi fick ett mycket bra bemötande och förtroende från Louise. Väldigt väl förberedd då mötet blev en Söndag morgon. Jag kan starkt rekommendera Louise till andra som ska köpa en bostad.

Elin Linnea V
Sävja

Snabb att få kontakt med, tydlig info, allmänt bra och trevligt bemötande.

Thao B
Salabacke

Trevlig mäklare. Fick bostaden såld till begärt pris.

Tinni B
Burvik Golfresort

Jag fick ett jättetrevligt och proffsigt bemötande samt hjälp under hela köpprocessen. Stort tack Ronja!

Magnus D
Uppsala

En mycket kompetent mäklare. Lugn och empatisk person.

Erik V
Sävja

Anlitade Mert för att sälja vårat radhus. Har bara bra saker att säga. Pålitlig, punktlig, trevlig och god tillgänglighet. 5 av 5 radhus i betyg.

Fredrik S
Sävja

Mert var väldigt tydlig och noga med att alla skulle förstå processen. Även trevlig.

Michael A
Uppsala

Otroligt bra bemötande i en svårt stund när mammas lägenhet skulle säljas. Snabb och smidig process, har bara gott att säga.

Oscar L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emmalouise Wendin Löwgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Centrum

Jättetrevlig och hjälpsam mäklare, hjälpte mycket med frågor och allt jag hade.

Svar från Emmalouise Wendin Löwgren

Tack snälla Oscar! Det var roligt att lära känna dig under denna process :) Ta hand om dig!

Ellen V
Uppsala

Vi är jättenöjda med Louise! Hon återkopplade snabbt och hjälpte oss väldigt mycket. Lugn, trygg och proffsig mäklare.

Dennis L
Grillby

Som en mäklare ska vara, jättetrevlig, hjälpsam och kunnig, mycket bra!

Svar från Emmalouise Wendin Löwgren

Tusen tack Dennis! Det har varit ett Nöje att hjälpa er med er försäljning :) Ta hand om er!!

Nanticha R
Köpte sin lägenhet med hjälp av Emmalouise Wendin Löwgren en del av Svensk Fastighetsförmedling Enköping
Grillby

Vänlig och tillmötesgående. Det gick att genomföra ett smidigt första avtal.

Svar från Emmalouise Wendin Löwgren

Tack snälla Nanticha! Lycka till med allt :) Ta hand om dig!!

Pamela O
Trädgårdsstaden

Kan inte vara mer nöjd med val av mäklaren. Mert Hedman har varit engagerad, rak, tydlig och tillgänglig . Vi har genom hela processen haft god kontakt. Jag rekommenderar honom starkt.