Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
5 928
4.8

Funderar du på att köpa eller sälja bostad i Uppsala, Enköping eller Knivsta? Vi på Svensk Fastighetsförmedling har god kunskap om den lokala marknaden och vet vad som krävs för att skapa bra affärer. Uppsala kombinerar historia med framtid. Här finns allt från vikingatidens gravhögar via Domkyrkan till ett levande stadsliv...

5928 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sedan starten hos Reco 2016

Aran S
Köpte sitt hus med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

En väldigt professionell mäklare med nära till humor vilket uppskattas! Johan är även snabb på att återkoppla samt pedagogisk i sitt arbetssätt vilket uppskattad av första gångs köpare. Rekommenderar Johan starkt!

Niclas O
Köpte sitt hus med hjälp av Felicia Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Bälinge

Har inget direkt att klaga på, bemötandet var proffsigt och rakt. Dock är jag van med att skrift i form av sms kan vara mer avslappnat, och det blir en "varmare" känsla om det innehåller någon beskrivande smiley. Det blev lite "kalla" sms i början, men vid möten och liknande var det bara plus!

Svar från Felicia Lindberg

Tack för fin och värdefull feedback! Jag tar verkligen med mig din synpunkt kring kommunikationen via sms – det är viktigt för mig att kontakten känns både personlig och professionell genom hela processen. Väldigt roligt att höra att du i övrigt uppskattade bemötandet och våra möten.

Mats K
Sålde sitt hus med hjälp av Felicia Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Bälinge

Kunnig och påläst om vår bostad, mycket snabb på att svara på de frågor som uppstod under resans gång

Svar från Felicia Lindberg

Så roligt att höra att ni känt er väl omhändertagna genom hela processen! För mig är det viktigt att vara påläst, tillgänglig och finnas nära till hands när frågor dyker upp. Tack för förtroendet och för ett fint samarbete!

Anna K
Sålde sitt hus med hjälp av Isak Uselius en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Luthagen

Isak är driven, kompetent och var ett stort stöd i processen att sälja vårt radhus. Vi är mycket nöjda med hela processen och utfallet på försäljningen. Isak svarade snabbt och effektivt på våra frågor och kom med bra tips och la upp hela processen på ett oväntat smärtfritt sätt.

Pamela G
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

Bästa mäklaren! Kunnig, smidig och kan sin sak!

Helena R
Sålde sitt hus med hjälp av Hugo Edin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Vallby

Hugo var proffsig, men ändå personlig i sitt bemötande. Han hanterade försäljningen på ett mycket bra sätt och såg till att vi fick det pris vi ville ha, efter marknadens mått.

Erika V
Sålde sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Tibble

Väldigt professionell och kunnig, har känts tryggt genom affären. Kunde inte ha valt en bättre mäklare!

Camilla L
Köpte sitt hus med hjälp av Hugo Edin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Vallby

Super trevlig, tog verkligen tid på sig att svara på frågor och var väl påläst/insatt i bostaden och omgivningen. Verkligen hjälpsam vid kontraktskrivningen. Har enbart bara +++++ att säga 🙏

Florida A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hugo Edin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gånsta

Viktigt för oss: visa intresse. Svara på kommunikation. Ärlighet och tydlighet var också viktiga bitar. Och Hugo levde upp till förväntningarna.

Robin P
Köpte sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Tibble

Tycker han va trevligt och mötes gående och framför allt att det blev en snabb affär och trevligt hus köp ifrån han.

Marlene P
Tibble

Tillgänglig och effektiv, vilket uppskattas av oss som köpare!

Sara E
Köpte sin bostad med hjälp av Isak Uselius en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knutby

Trevlig och tillmötesgående, enkel att jobba med, rekommenderas!

Camilla L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Louise Brander en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Årsta

Louise var mycket lyhörd och hade god kännedom om området vilket gjorde att hon kunde matcha rätt köpare till vår bostad. Stort tack!

Therese M
Kungsängen/Industristaden

Trevlig och tillgänglig mäklare. Påläst och pålitlig. Bra att samarbeta med.

Vanessa S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Omid Sader en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Vi tycker att kommunikation mellan mäklare och säljare rent ut sagt varit dålig. Vi fick aldrig någon info om hur många som skulle komma på visning, vi blev inte kontaktad efter visning om hur det hade gått, hur många som hade kommit och om nån var intresserad. Detta fick vi veta om vi själva hörde av oss. Mäklaren höll även privata visningar utan att meddela om det innan, trots att det är väldigt simpelt att skicka ett sms och meddela, detta uppskattades inte alls. All kontakt fick vi princip sköta själva, ringa och skriva...

Arne L
Årsta

Jag har varit en passiv delägare av lägenheten och min dotter har haft all kontakt med Louise. Jag har inte haft någon kontakt med Louise

Arvid S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungsängen/Industristaden

Uppfyllde alla förväntningar, snabb tillgänglighet för kontraktskrivning

Elyria K
Kungsängen/Industristaden

Ulrika var väldigt professionell och tydlig. Rekommenderas varmt!

Vera Marianne S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Centrum

Mycket väl bemött och har fått / får stor och värdefull hjälp . Vera Starfelt

Khaldoun Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungsängen/Industristaden

Tillmötesgående och engagerad genom hela processen. Skapade goda förutsättningar för en bra och smidig affär. Tydlig och rak i kommunikationen.

Maria K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Löten

Jag kände mig trygg och har fått uttrycka mina frågor samt har jag fått svar på alla. Jätte nöjd med bemötandet!

Zaga F
Köpte sitt hus med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Skyttorp

Mycket hjälpsam mäklare som ordnade saker snabbt för oss. Men som vanligt känns det som att mäklare gärna säger att de har koll på allt, men inte alltid har så bra koll som det låter. Dock blev vi ihopkopplade med exempelvis besiktningsmannen snabbt och kunde få mer information därifrån. Hela processen gick väldigt snabbt och har stundtals känns stressigt och mäklaren har varit väldigt på. Vid själva kontraktskrivningen fick vi en ordentlig genomgång av kontaktet och mäklaren fick oss som förstagångsköpare att känna oss...

Sonja S
Sålde sin stuga med hjälp av Felicia Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Veckholm

Felicia var mycket tydlig, kunnig och strukturerad. Hon presenterade hela gången av försäljningen så vi förstod gången. Dessutom var hon glad och positiv och ivrig på att ta del av det vi berättade om objektet.

Svar från Felicia Lindberg

Tack för dina fina ord Sonja! Det har varit en ynnest att få hjälpa er med processen av försäljningen och det gläder mig att ni är nöjda med vårt samarbete.

Nohora Elvira V
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Yeghiazaryan en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Nyby

En väldigt lyhörd och engagerad person i sitt yrke. En person som kommer ta hand dom dig under hela processen varken sig om du säljer eller köper en bostad. Rekommenderar starkt Robert som mäklare ifall man letar efter en.

Alexander K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Löten

Hög kompetens, alltid nåbar, pedagogisk när han svarar på alla möjliga frågor, pålitlig, engagerad och målmedveten!

Kabir L
Uppsala

Vi har ingen negativ att säga. Allt gick så smidigt och snabbt. Trevlig, hjälpsam, sakkunnig. Vi är så tacksam att få hjälp av en mäklare som verkligen förstod vad vi var ute efter.

Joachim B
Köpte sin stuga med hjälp av Felicia Lindberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Veckholm

Felicia har skött affären på ett mycket kunnigt och tydligt sätt, från den första kontakten till kontraktskrivning.

Svar från Felicia Lindberg

Tack för dina värmande ord Joachim! Jag hoppas ni kommer stormtrivas i er fina nya fastighet.

Clas D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Oscar Owen-Berghmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Luthagen

Oscar uppfyllde våra förväntningar.

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Tack för ditt fina omdöme och tack för förtroendet med er försäljning! Önskar dig all lycka till framöver och du är varmt välkommen att höra av dig om jag kan vara behjälplig med något i framtiden.

Patrik A
Köpte sitt hus med hjälp av Ulrika Eliasson en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Nåntuna-Vilan

Vi köpte vårt hus via Ulrika och blev genomgående väl bemötta. Hon var förstående inför våra frågor, pålitlig i det hon sa och lovade, och enkel att ha att göra med genom hela affären. Tydlig kommunikation och ett väldigt trevligt bemötande hela vägen. Rekommenderas varmt.

Najoi B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Oscar Owen-Berghmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gottsunda

jag väldigt nöjd med min upplevelse av mäklaren vid köpet av min bostad på Vackra Birgers väg 103. Hela processen kändes trygg och smidig, och jag uppskattade det professionella och vänliga bemötandet

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Stort tack för ditt fina omdöme! Roligt att höra att du upplevde processen som trygg och smidig. Jag hoppas att du kommer trivas riktigt bra i ditt nya hem och är alltid välkommen att höra av dig framöver!

Issam E
Gottsunda

Jag är väldigt nöjd med Oscar Owen-Berghmark och hela processen. Han har varit professionell, engagerad och lätt att ha kontakt med under hela affären. Oscar har varit tydlig, hjälpsam och alltid återkopplat snabbt på våra frågor. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Jag kan varmt rekommendera Oscar till andra som ska köpa eller sälja bostad.

Svar från Oscar Owen-Berghmark

Stort tack för de fina orden! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa er genom hela processen. Jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i er nya bostad, och ni är alltid varmt välkomna att höra av er om jag kan vara behjälplig med något framöver. Stort grattis!

Tom M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ahmad Alnassar en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Trevligt och personligt bemötande. Allt gick smidigt från första kontakten till tillträdet.

Bo P
Veckholm

En mycket kunnig och engagerad mäklare. Vi fick snabb och bra kontakt direkt och fortsatt under hela processen. Vi förstod av köparen vid kontraktsskrivningen att Felicia hade skött visningen exemplariskt trots ett 25 tal intressenter. Felicia fixade också access till fastigheten utan vår inblandning. Vi vill också ge stort beröm till fotografen som med sina bilder och Felicias beskrivning resulterade i en mycket informativ annons och prospekt. Proffsigt och framför allt ett bra resultat.

Svar från Felicia Lindberg

Stort tack för de otroligt fina orden och för förtroendet att få hjälpa er med försäljningen! Det värmer verkligen att läsa hur ni har uppskattat mig och mitt arbete som mäklare. Jag försöker alltid göra det där lilla extra för mina kunder och skapa en trygg och smidig process från start till mål, så det betyder mycket att det har uppskattats. Tack för ett väldigt fint samarbete och stort lycka till framöver!

Stergios A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Stenmark en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kungsängen/Industristaden

I can highly recommend Filip. He has been exceptional throughout the entire process: professional, responsive, knowledgeable, and genuinely committed to achieving the best possible result. I am extremely grateful for his support and would gladly recommend him to anyone selling a property in Uppsala

Samir M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Zacharias Moxness en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Nyby

En mycket duktig och professionell mäklare med god energi och ett trevligt bemötande. Engagerad, lyhörd och trygg genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Svar från Zacharias Moxness

Tack snälla för ert förtroende, det glädjer mig att ni är nöjda! :)

Saba V
Nyby

Vi är otroligt nöjda med vår mäklare! Från första kontakten har vi känt oss trygga, väl omhändertagna och alltid fått ett professionellt och trevligt bemötande. Väldigt engagerad, lätt att få kontakt med och alltid snabb på att återkoppla och svara på våra frågor. Hela processen har känts smidig och trygg från början till slut. Vi är verkligen tacksamma för all hjälp och kan varmt rekommendera vår mäklare till andra!

Svar från Zacharias Moxness

Tack snälla för ert förtroende, och stort grattis till försäljningen! :)

Simon S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ahmad Alnassar en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Uppsala

Jag kan varmt rekommendera Ahmad! Han är en otroligt driven, trevlig och professionell mäklare. Hela försäljningen av min lägenhet gick snabbt, smidigt och tryggt från start till mål. Högsta betyg!

Niclas J
Köpte sitt hus med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Alunda

Matilda är trevlig, engagerad och har stenkoll. Det känns verkligen som att hon vill att både säljare och köpare skall vara nöjda.

Christina K
Svartbäcken

Upplever Mert som tydlig informativ och lösningsorienterad. , Maken har haft mest kontakt med Mert. Mert är trevlig och ”lagom” privat. Seriös i sitt jobb.

Sara J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Zacharias Moxness en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Nyby

Jättebra bemötande och väldigt trevlig, vi hade inte så stora förväntningar av lägenheten när man gått på några och blivit lite besviken. Men när vi kom till denna och blev bemött på jättebra vis och lägenheten va jättefin så vart man jätte nöjd ☺️.

Svar från Zacharias Moxness

Tack snälla för ditt svar. Önskar er stort lycka till med er nya bostad!

Filip G
Kungsängen/Industristaden

Har inget att klaga på. Mert var bra.

Stavros K
Kungsängen/Industristaden

Vi är väldigt nöjda med Mert och hans insats. Han är lugn, förstående, trevlig och mycket professionell i sitt arbete. Genom hela processen har han varit hjälpsam, engagerad och alltid funnits tillgänglig när vi haft frågor. Det har känts tryggt att ha Mert vid vår sida, och vi kan varmt rekommendera honom till andra som ska köpa eller sälja sin bostad.

Torbjörn P
Södra Gottsunda

Vi tycker att vi blivit mycket professionellt och trevligt bemötta. Hon är tydlig och strukturerad. Vid varje kontakt med Ulrika har vi fått hjälp. Kan med varm hand rekommendera henne till andra.

Malin J
Södra Gottsunda

Vi tycker att vi blivit professionellt och trevligt bemötta. Hon är tydlig och strukturerad. Vid varje kontakt med Ulrika har vi fått hjälp. Kan med varm hand rekommendera henne till andra.

Mathias L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Storvreta

Matilda ordnade en snabb och smidig försäljning. Lätt att få kontakt med och alltid ett trevligt bemötande.

Barbro A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Matilda Lind en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Kapellgärdet

Kunnig, energisk, hjälpsam och mycket trevlig. Det självklara valet av mäklare när jag nu ska sälja min lägenhet..

Ingalill Ö
Dragarbrunn

Driven trevlig, Det blev väldigt struligt med övertagandet. Olyckligt med hanteringen av en autistisk säljare. Vilket gjorde att jag blev bostadslös två månader. När hon pratat med säljaren och inte kom fram med budskapet bad hon mig ringa säljaren. Hon lovade att kontakta säljaren och sedan mig.Upplevde konflikt rädsla.

MIMMI K
Kungsängen/Industristaden

Vi är otroligt nöjda med försäljningen av vår bostad! Mert är lyhörd, professionell och hjälpsam genom hela processen. Det märks tydligt att han är en mycket kunnig mäklare som verkligen engagerar sig och finns där från start till mål. Det har känts otroligt tryggt att ha Mert vid vår sida genom hela försäljningen. Vi kan varmt rekommendera Mert Hedman till alla som går i tankarna att köpa eller sälja bostad!

Anders S
Kungsängen/Industristaden

Mert har varit mycket bemötande, transparent och professionell. De gånger man har behövt nå honom har det gått fort att få svar vilket uppskattats mycket.

Svar från Mert Hedman

Tack snälla Anders, uppskattar verkligen de fina orden! Kul att höra att du upplevt både kommunikationen och processen på det sättet. Stort grattis igen till nya bostaden och hoppas du kommer trivas riktigt bra! 🙏🏼

Clara R
Kungsängen/Industristaden

Mert är mycket trevlig och kunnig och gjorde att vi kände oss trygga från början till slut i hela processen.

Svar från Mert Hedman

Tack Clara! Väldigt fint att läsa och framför allt kul att ni känt er trygga genom hela processen – det betyder mycket för mig. Tack för förtroendet och stort grattis igen till försäljningen! 😊