Proffs! Gav han nycklarna, han skötte resten. Bra kontakt genom hela resan. Rekommenderas!
Andreas Lindqvist
Andreas Lindqvist är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Andreas Lindqvist har varit registrerad mäklare sedan 2013-06. Andreas Lindqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 73 omdömen med ett betyg på 4.5. Andreas Lindqvist har haft 10 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
För att jag inte tror på att "marknaden bestämmer priset". Slutpriset är en effekt av det samarbete som mina kunder har med mig och den strategi vi tillsammans utformar. Med Svensk Fastighetsförmedling i ryggen och alla de unika produkter vi har möjlighet att använda oss av så kommer vi garanterat nå det bästa resultatet!
Vad gör du helst på fritiden?
Jag är helst med min familj på den lilla fritid jag har. Tränar även fem dagar i veckan för att orka med arbetsbelastningen och att hela tiden vara skärpt!
Vad vet vi inte om dig?
Jag är delägare i våra kontor i Uppsala och Knivsta och har spenderat 7 år på universitet utöver min mäklarutbildning. Utöver detta så har jag med mig en utbildning som civilekonom och en som datavetare i bagaget - plus en massa arbetslivserfarenhet.
2022-10 - 2023-09
73 omdömen om Andreas Lindqvist
Tjenare Fredrik Ja, det där gick ju smidigt :) Kul att du är nöjd och vi ses och hörs framöver.
Professionellt bemötande mot både säljare och köpare!
Hejsan Mikael Tack för din fina rekommendation.
Hejsan Jon Agust Tack för din fina rekommendation. Jag hoppas att du och familjen kommer att trivas i lägenheten.
Trevlig, lyhörd och smidig att ha att göra med. Tydlig och informativ i alla led av säljprocessen.
Hejsan Lena Tack för din fina rekommendation.
Mäklaren levde upp till mina förväntningar och hade ett trevligt och artigt sätt.
Tack för den fina rekommendationen Eva. Jag hoppas att ni kommer trivas i lägenheten.
Andreas, en mycket tillmötesgående, pålitligt nåbar, varmhjärtad, mycket brett kunnig mäklare som ger mycket generöst av sin tid och också är engagerad i att stödja kunden med att hitta ny bostad. Kommunikationen är klar, välvillig, medveten,...och mycket uppskattad. Jag blev dock ibland under processen osäker på om hur mycket initiativ jag själv behöver lägga. Så jag initierade en hel del kommunikation och fick alltid respons, skulle dock ha uppskattad vid vissa moment att initiativtagande till kommunikation hade utgått...
Hejsan Jutta Tack för din fina rekommendation. Hur mycket initiativ man ska ta som kund varierar givetvis på hur iblandad man vill vara. När jag får förtroendet att förmedla någons bostad så ser jag gärna att det är ett samarbete där vi kan bolla saker mellan varandra. Det är ju till syvende och sist dina beslut då det är du som måste ta ställning till om mina råd och min plan är sund. Jag tycker vi hade ett strålande samarbete och dina tankar om processen, prissättning med mera uppskattades mycket. Nu ska vi bara se till att hitta ett nytt boende åt dig som passar. Vi hörs snart igen :)
Vi de två tillfällen vi träffats blev vi bemötta på ett sätt som vi förväntat oss dvs på ett vänligt och korrekt sätt.
Hejsan Kjell. Tack för rekommendationen. Jag hoppas ni kommer att trivas i er nya lägenhet.
Effektiv, arbetar snabbt och är lätt att ha en dialog med.
Proffsigt bemött och försäljning av lägenheten. Smidigt och enkelt.
Väldigt bra bemötande, kände mig trygg genom hela processen och visste att han va ett samtal bort. Klockren!