Mert Hedman

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4.8
Affärer senaste året

Mert Hedman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Mert Hedman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Mert Hedman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 868 omdömen med ett betyg på 4.8. Mert Hedman har haft 81 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

868 omdömen om Mert Hedman

Sedan starten hos Reco 2021
Per H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Höganäs

Professionell, trevlig och kunnig. Det kändes tryggt att ha honom som mäklare i försäljning av bostaden. Han såg alltid till att vi kände oss trygga när vi var osäkra och lite oroliga.

Ebrahim Z
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Gränby

Hej! Jag tycker att han är en väldigt duktig, snäll och hjälpsam mäklare. Han har svarat på alla mina frågor sen första samtalet ända till kontrakt skrivningen. Han har alltid funnits där när jag behövt hjälp eller hade funderingar. Jag är så glad att jag fick en så härlig mäklare på vår affär och vill tacka honom så otroligt mycket för hans hjälp, tid han la och hans bästa bemötande.

Anton T
Gränby

Tack för att du hjälpte mig att sälja.

Freja T
Köpte sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Vattholma

Kunnig, trevlig och hjälpsam.

Tim T
Vattholma

Det märks att Mert är insatt i branschen och har bra koll, tydlig och hjälper till när det behövs. Helhetsintrycket är väldigt positivt, så kan inte annat än att rekommendera han.

Filippha F
Sålde sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Vattholma

Lätt å få kontakt. Trevlig å lättsam.

Hesamaldin M
Kapellgärdet

Jag är väldigt nöjd med Mert och hela försäljningsprocessen. Han har varit engagerad, realistisk och tålmodig genom hela resan. En tydlig mäklare som förstår komplexiteten i objektet. Startade i god tid med målet att runt sommaren få lägenheten såld och det gick precis som han planerat.

Gunilla F
Kapellgärdet

Trevlig och återkom snabbt och kunnig

Fredrik A
Gunsta

Mert är en väldigt gedigen och duktig mäklare. Han kan sitt jobb ut i fingerspetsarna och är väldigt duktig på att förklara samt sprida kunskap även om du frågar dumma frågor.

Erika V
Tibble

Väldigt professionell och kunnig, har känts tryggt genom affären. Kunde inte ha valt en bättre mäklare!