Mert Hedman

Mert Hedman

Mert Hedman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Mert Hedman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Mert Hedman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 324 omdömen med ett betyg på 4.8. Mert Hedman har haft 67 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

324 omdömen om Mert Hedman

Sedan starten hos Reco 2021
Gunilla P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Trädgårdsstaden

Trevlig och professionellt bemötande. Han var väl insatt, mycket kunnig, engagerad och gav ett tryggt intryck.

Svante K
Kåbo

Merit har bemött oss vid försäljningen av lägenheten på ett bra och proffsigt sätt. Jag kan rekommendera honom som mäklare. Svante Kempe

Phailin J
Fålhagen

Väldigt bra bemötande. Han vet sin sak och kan sin sak. Han är väldig trovärdig och rak på saken. Väldigt bra på sitt jobb helt enkelt! Skulle stark rekommendera till andra.

Helena E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Fålhagen

Jag tycker att Mert har uppträtt korrekt, professionellt och mycket effektivt.

Pål R
Trädgårdsstaden

* Rak och tydlig kommunikation * Trevligt bemötande

Therese S
Fålhagen

Fick ett bra intryck från första samtalet och kan verkligen rekommendera Mert. Trevlig, kunnig och professionell mäklare. Väldigt tydlig och rak i sin kommunikation med intresse för att både säljare samt köpare ska bli nöjda.

Mert H
Fålhagen

Förtroendeingivande, responsiv och gott affärssinne /Säljare på Petterslundsgatan

Pavel C
Fålhagen

Förtroendeingivande, responsiv och gott affärssinne

Daniel G
Köpte sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knutby

Finns ingenting att klaga på, fantastik kontakt och inte alltför "på".

Björn B
Sålde sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knutby

Gjorde ett väldigt seriöst intryck från början, inte så säljande och pushiga som många andra. Pratade med tre och Mert var klart mest insatt och förstående. Vi insåg väl att det kanske inte skulle bli så lätt men vi hade en gemensam plan som vi följde och redan vid andra visningen så fick vi en intressent. Mycket positiv. Kommer att rekommendera Mert till andra om dom frågar