Mert Hedman
Mert Hedman är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Mert Hedman har varit registrerad mäklare sedan 2021-06. Mert Hedman har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-06 och har fått 244 omdömen med ett betyg på 4.8. Mert Hedman har haft 70 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
244 omdömen om Mert Hedman
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mert upplevdes mycket tillmötesgående och otroligt lätt att ha och göra med.
Rekommenderas! -
sålde sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Levde väl upp till våra förväntningar. Proffsig, bra och tydlig information om försäljningsprocessen och marknadsläget.
sålde sin lägenhet med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Utmärkt kontakt och smidig affär.
Mert är kunnig, driven, engagerad och glad. Vi är supernöjda. Allt gick snabbt och smidigt med Merts hjälp och han var alltid tillgänglig med snabba svar!
köpte sitt hus med hjälp av Mert Hedman en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Första husköpet. Fungerade bra, enkel att prata med och kan förklara vid frågor
Vi köpte en lägenhet som Mert förmedlade. Han gav ett bra intryck och affären gick snabbt och smidigt.
Det var ett trevligt bemötande, han lyssnade på mina önskemål och kunde anpassa processen efter det.
Thanks to Mert we bought a great apartment when we almost gave up looking for something.
Mert is very fast and helpful.
Highly recommend him as you broker. -
Toppen mäklare i värdsklass! Kunnig och bra från början till slut igenom hela processen, vi hoppades på en snabb och smidig affär vilket Mert genomförde 👍🏼 han fanns alltid tillgänglig 24/7 och kom med goda råd och han uppdaterade oss hela tiden genom hela försäljningen!
Kan varmt rekommendera Mert Hedman han är knivskarp som mäklare och har koll på läget till 110%!
Utan tvekan Uppsalas bästa mäklare! 😁🙏🏻 -
Mert har varit grym. Haft massa visningar och alltid svarat när man ringt och alltid ställt upp! Varit ärlig med sina råd och varit tålmodig för att vi skulle lyckas sälja till ett så bra pris som möjligt!
Rekommenderar Mert starkt!