Sofia Löfdahl Ehlin

Sofia Löfdahl Ehlin

Sofia Löfdahl Ehlin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Sofia Löfdahl Ehlin har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Sofia Löfdahl Ehlin har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 334 omdömen med ett betyg på 4.8. Sofia Löfdahl Ehlin har haft 55 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

334 omdömen om Sofia Löfdahl Ehlin

Sedan starten hos Reco 2017
Johan J
Köpte sitt hus med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Näs Focksta

Trevlig, kompetent & lätt att få tag på och kommunicera med. Kändes tryggt att göra vår första husaffär via Sofia!

Svensson Bengt F
Sålde sitt hus med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Näs Focksta

Sofia är professionell mäklare som hela tiden har varit lyhörd för våra önskemål. Hon har varit en oerhörd tillgång och vår trygghet genom hela försäljningen. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera henne till andra.

Martin S
Näs Focksta

Sofia är en genuin, seriös, varm och tillitsfull mäklare. Otroligt serviceminded. Vi har aldrig anlitat en bättre mäklare. Man känner sig 100% trygg. Svensk fastighetsförmedling Uppsala bör vara tacksamma för Sofia!

Matts H
Alsike

Sofia är mycket trevlig och professionell. Jag rekommenderar verkligen henne.

Eva F
Hummelsta

Sofia (och medarbetare) gav ett mycket förtroendegivande intryck. Hon förklarade detaljerat försäljningsprocessen hos Svensk Fastighetsförmedling och dess fördelar gentemot andra aktörer vilket gjorde att vi anlitade SF för att sälja vår fastghet. Hela processen med förberedande samtal, möte, fotografering och visning av huset genomfördes föredömligt. Vi fick fortlöpande information om intressenter både genom SFs hemsida och muntligen. Försäljningen och kontraktsskrivningen genomfördes förvånande snabbt.

Kent W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Centrum

Trevlig saklig bra på att informera på ett tydligt vis

Lars Erik Anders T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Löfdahl Ehlin en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Centrum

Sofia visade sig vara en mycket possitiv person som gav ett mycket vänligt och proffesionellt bemötande. . Jag förväntade mig ett faktabaserat och precist hanterande av mitt försäljningsobjekt baserat på marknadssituationen och bedömningen av min bostad liksom en proffesionell hantering av visningen. Sofia levde mycket väl upp till mina förväntningar.

Jan F
Hummelsta

Inlyssnande på vår agenda, diskret men effektiv marknadsföring, få selektiva visningar

Julius R
Örsundsbro

Bra och seriös. Väl strukturerade genomgång av kontrakt och tydlig.

Robert J
Kungsängen/Industristaden

Sofia är en ärlig och rak mäklare som upplevs väldigt pålitlig. Hon är kunnig, proffsig och ordningssam. Försäljningen av vår bostadsrätt hade inte kunnat gå smidigare, särskilt i dessa oroliga tider. Tack!