Mycket trevlig och proffsig! Försäljningen gick snabbt och smidigt!
Hugo Edin
Hugo Edin är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Hugo Edin har varit registrerad mäklare sedan 2024-07. Hugo Edin har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 26 omdömen med ett betyg på 4.8. Hugo Edin har haft 20 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-08 - 2025-05
26 omdömen om Hugo Edin
Hugo har varit väldigt tydlig och hjälpsam. Visat stort engagemang och varit lätt att komma i kontakt med honom vid frågor och funderingar
Lyhörd, flexibel och förtroendeingivande. Rekommenderas!
Hade lite olika uppfattningar ibland men till slut blev den såld och jag är nöjd. Som person trevlig och artig. Rekommenderas!
Hugo har ett vänligt och proffsigt bemötande och har varit till stor hjälp igenom hela försäljningsprocessen. Med tålamod och ihärdighet genom flera visningar lyckades han till slut avsluta affären till allas belåtenhet.
Jag blev väldigt bra bemött av Hugo, trevlig, glad och tydlig. Med ett gupp på vägen löste sig allting så både jag som köpare och säljaren va nöjda. Hugo har varit väldigt hjälpsam och lösningsorienterad.
En mycket trevlig och förtroendeingivande mäklare. Vi hade höga förväntningar eftersom vi sålde ett hus men han levde upp till dem. Lätt att få tag på, svarade bra på alla frågor.
Informativ, rättvis och bra att kommunicera med, rekommenderar varmt att ta kontakt med Hugo om man ska köpa eller sälja sin bostad.
Lyssnade in hur jag kände och tänkte. Visade förståelse för en oro som kan uppstå vid en flytt. Tålmodig.
Hugo är en lugn kunnig mäklare som inger förtroende. Hög lokalkännedom Det blev en snabb försäljning , med gott resultat .. Rekommenderas starkt Lena W .