Johan Löfving
Johan Löfving är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Johan Löfving har varit registrerad mäklare sedan 2006-09. Johan Löfving har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 36 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Löfving har haft 13 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 36 Läs vad Johan Löfving
köpte en tomt med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Toppen mäklare som är proffsig och kunnig. Vi har haft en väldigt trygg känsla rakt igenom.
Johan är en mäklare som inte bara lägger ut på hemnet, han fångade upp vad vi ville ha och letade upp det. Tack Johan!
köpte sitt hus med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Förtroendegivande med stort kontaktnät, rekommenderas! Är dessutom trevlig.
sålde sitt hus med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
När i skulle starta vår process med husförsäljningen så sa vi att vi skulle kontakta tre olika mäklare innan vi bestämde oss för vem som skulle få uppdraget. Johan var först ut. Efter han hade åkt sa vi "Det känns väl onödigt att ta hit fler mäklare. Vi har ju redan fått den bästa".
Trevlig, saklig, kunnig, bra bollplank. Man känner sig omhändertagen. Bra återkoppling och information under hela processen.
Väldigt nöjda. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Enkelt, smidigt och uppriktigt. Vi jättenöjda med försäljningen och den hjälp vi fått genom processen.
Seriöst, erfarenhet, kunnighet.
Professionell mäklare som är lätt att kommunicera med och är transparent i processen.
Grymt bra engagemang, klok rådgivning och ett resultat som vi är väldigt nöjda med. Ständig kontakt med oss säljare så vi alltid känt oss involverade.
Mycket trevligt och proffesionellt agerande
Vi köpte ett hus som Johan förmedlade. Han var noggrann, kunnig och hjälpsam. Han är och känns genuint trevlig också. Vår upplevelse var över förväntan!