Johan Löfving
Johan Löfving är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Johan Löfving har varit registrerad mäklare sedan 2006-09. Johan Löfving har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-09 och har fått 39 omdömen med ett betyg på 4.9. Johan Löfving har haft 11 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
39 omdömen om Johan Löfving
Sedan starten hos Reco 2019
sålde sin lägenhet med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Närvarande och lätt att få tag i vid behov. Förklarande och tydlig.
På hela taget en mycket bra mäklare💫 -
sålde sitt hus med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
En erfaren mäklare med ett proffesionellt bemötande som vet när och hur mycket information och stöd jag som säljare behöver.
sålde en tomt med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Johan agerade väldigt förtroendegivande och professionellt från första stund och hela vägen i mål vilket skapade ett lugn för oss som säljare.
Allt var väldigt tydligt och vi fick precis det stöd som man behöver av en mäklare, han är dessutom väldigt trevlig och mycket enkel att ha att göra med.
Hans erfarenhet både känns av och märks.
Vi kan varmt rekommendera Johan! -
köpte en tomt med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Toppen mäklare som är proffsig och kunnig. Vi har haft en väldigt trygg känsla rakt igenom.
Johan är en mäklare som inte bara lägger ut på hemnet, han fångade upp vad vi ville ha och letade upp det. Tack Johan!
köpte sitt hus med hjälp av Johan Löfving en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Förtroendegivande med stort kontaktnät, rekommenderas! Är dessutom trevlig.
När i skulle starta vår process med husförsäljningen så sa vi att vi skulle kontakta tre olika mäklare innan vi bestämde oss för vem som skulle få uppdraget. Johan var först ut. Efter han hade åkt sa vi "Det känns väl onödigt att ta hit fler mäklare. Vi har ju redan fått den bästa".
Trevlig, saklig, kunnig, bra bollplank. Man känner sig omhändertagen. Bra återkoppling och information under hela processen.
Väldigt nöjda. -
Enkelt, smidigt och uppriktigt. Vi jättenöjda med försäljningen och den hjälp vi fått genom processen.
Seriöst, erfarenhet, kunnighet.
Professionell mäklare som är lätt att kommunicera med och är transparent i processen.