Omid Sader

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
4.6
Affärer senaste året

Omid Sader är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Omid Sader har varit registrerad mäklare sedan 2024-06. Omid Sader har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.6. Omid Sader har haft 38 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

67 omdömen om Omid Sader

Sedan starten hos Reco 2024
Morteza S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Omid Sader en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Salabacke

Jag upplevde honom som väldigt lugnt och profotionellt.

Caroline B
Köpte sitt hus med hjälp av Omid Sader en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Knivsta

Var snabb på svar all fråga, tack för bra jobbet

Svar från Omid Sader

Stort tack för dina uppskattande ord! Det gläder mig att du uppskattade den snabba återkopplingen och hjälpen under processen. Tack själv för ett trevligt samarbete och för förtroendet!

Selam A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Omid Sader en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Årsta

Jag är otroligt nöjd med min erfarenhet av Omid Sader på Svensk Fastighetsförmedling i Uppsala. Omid är professionell, engagerad och väldigt lyhörd genom hela processen. Han tog sig tid att svara på alla mina frågor, var alltid tillgänglig och höll mig uppdaterad från början till slut. Det som verkligen utmärkte Omid var hans positiva inställning, noggrannhet och förmåga att skapa trygghet. Jag kände mig väl omhändertagen och kunde alltid känna att mina önskemål stod i fokus. Hela processen gick smidigt och professionellt tack vare hans stora engagemang.

Svar från Omid Sader

Det betyder väldigt mycket att få läsa dina ord. Jag är särskilt glad över att du lyfter fram tryggheten, noggrannheten och att dina önskemål fick stå i fokus. För mig handlar en lyckad bostadsaffär inte bara om själva resultatet, utan också om att kunden känner sig väl omhändertagen hela vägen. Stort tack för ditt förtroende och för en väldigt fin återkoppling!

Mustafa A

Bra och pålitlig mäklare Rekommenderar starkt, Tack Omid

Svar från Omid Sader

Tack så hjärtligt för förtroendet och den fina rekommendationen! Det betyder mycket att du upplevde mig som pålitlig och att du är nöjd med hjälpen. Jag önskar dig allt gott framöver och tackar för en väldigt trevlig kontakt!

Thomas S
Vädergatorna

Trevlig, tydlig, trygg och effektiv

Svar från Omid Sader

Tack för den fina återkopplingen! Det gläder mig att du upplevde kontakten som både tydlig och trygg. Jag försöker alltid hålla en hög servicenivå och samtidigt se till att processen går framåt på ett effektivt sätt. Tack för förtroendet!

Hagos A

Jag tycker Omid är en bra Mäklare👍

Svar från Omid Sader

Tack, det uppskattar jag verkligen! Det har varit ett nöje att få hjälpa dig och jag är glad att du är nöjd med min insats. Stort tack för förtroendet och för de fina orden! 👍

Sharmin K

Det blev en snabb och smidig affär. Han hade förstått vårt önskemål. Fick bra tips. Jättenöjd med all information och hjälp.

Svar från Omid Sader

Så roligt att höra att ni upplevde affären som både snabb och smidig. Jag är glad att jag kunde fånga upp era önskemål och bidra med information och tips som kändes värdefulla för er. Tack för ett trevligt samarbete och stort grattis till er nya bostad!

Vanessa S
Fålhagen

Vi tycker att kommunikation mellan mäklare och säljare rent ut sagt varit dålig. Vi fick aldrig någon info om hur många som skulle komma på visning, vi blev inte kontaktad efter visning om hur det hade gått, hur många som hade kommit och om nån var intresserad. Detta fick vi veta om vi själva hörde av oss. Mäklaren höll även privata visningar utan att meddela om det innan, trots att det är väldigt simpelt att skicka ett sms och meddela, detta uppskattades inte alls. All kontakt fick vi princip sköta själva, ringa och skriva...

Svar från Omid Sader

Tack för att ni delar med er av er upplevelse. Jag vill samtidigt förtydliga några delar eftersom vi var två mäklare som tillsammans ansvarade för er försäljning. Kontakten skedde huvudsakligen genom min kollega, vilket också var den kontaktväg ni själva valde. I sms dialogen finns återkoppling både inför och efter visningarna. När det gäller privata visningar har inga sådana genomförts utan att ni varit informerade och godkänt dem. Vi hade också en dialog om prisbilden där ni initialt gav oss en tydlig nivå att arbeta...

Kabir L
Uppsala

Vi har ingen negativ att säga. Allt gick så smidigt och snabbt. Trevlig, hjälpsam, sakkunnig. Vi är så tacksam att få hjälp av en mäklare som verkligen förstod vad vi var ute efter.

Svar från Omid Sader

Det gör mig verkligen glad att läsa. Att förstå vad ni söker och kunna anpassa vägen dit är en stor del av mitt arbete, så era ord betyder extra mycket. Tack för ert förtroende och för den fina kontakten genom hela processen. Jag hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra i ert nya hem!

Erik H
Fjärdhundra

Helt okej insats från mäklaren. Kommunikationen fungerade överlag, men det fanns vissa brister under processen som gjorde att vi vid flera tillfällen behövde kontrollera och följa upp saker själva. Sammantaget en helt okej upplevelse, och är nöjd med köpet.

Svar från Omid Sader

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Jag uppskattar även den konstruktiva återkopplingen kring sådant som hade kunnat fungera bättre under processen. Det är viktigt för mig att ta till mig av den typen av synpunkter och fortsätta utvecklas i mitt arbete. Samtidigt är jag glad att du är nöjd med ditt köp och önskar dig all lycka till i ditt nya hem!