Toppen Mäklare på alla sätt, lyhörd & gav bra information, tydlig och glad.
Ulrika Eliasson
Ulrika Eliasson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Ulrika Eliasson har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Ulrika Eliasson har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 452 omdömen med ett betyg på 4.8. Ulrika Eliasson har haft 59 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
452 omdömen om Ulrika Eliasson
Ulrika var engagerad, lätt att kommunicera med och gav snabb återkoppling genom hela processen. Det kändes tryggt att sälja med Ulrika som mäklare!
Från första intrycket fick vi tillit till Ulrika. Hennes lugn och saklighet gjorde att vi kände oss trygga direkt och att vi kunde ställa alla möjliga frågor. Genom att berätta mer om hur hennes yrkesroll fungerar och vad hon värdesätter i allt från kontakt mellan mäklare och säljare/köpare till visningar kände vi snabbt att vi ville att hon skulle bli vår mäklare. Under hela tiden som vi haft kontakt har hon varit väldigt tillgänglig, kunnig och sett till vårt och affärens bästa. Hon har varit ärlig med oss och inte lovat...
Ulrika är väldigt professionell och kunnig med stor värme och mycket hjärta. Jag kunde inte ha haft en bättre mäklare. Bra kommunikation, lätt att få tag på och höll mig hela tiden uppdaterad i processen. Jag kan varmt rekommendera henne!
Uppfyllde alla förväntningar, snabb tillgänglighet för kontraktskrivning
Ulrika var väldigt professionell och tydlig. Rekommenderas varmt!
Vi köpte vårt hus via Ulrika och blev genomgående väl bemötta. Hon var förstående inför våra frågor, pålitlig i det hon sa och lovade, och enkel att ha att göra med genom hela affären. Tydlig kommunikation och ett väldigt trevligt bemötande hela vägen. Rekommenderas varmt.
Vi tycker att vi blivit mycket professionellt och trevligt bemötta. Hon är tydlig och strukturerad. Vid varje kontakt med Ulrika har vi fått hjälp. Kan med varm hand rekommendera henne till andra.
Vi tycker att vi blivit professionellt och trevligt bemötta. Hon är tydlig och strukturerad. Vid varje kontakt med Ulrika har vi fått hjälp. Kan med varm hand rekommendera henne till andra.
Jag hade en fantastisk upplevelse med Ulrika. Jag kom in sent i processen och missade de planerade visningarna. Ulrika ordnade en privat visning direkt. Inom 24 timmar hade vi skrivit kontrakt och alla steg gick oerhört smärtfritt. Rekommenderar starkt!