Felicia är en sådan fin och härlig person. Tog emot en direkt med ett leende när man kom på visning, var glad och tillmötesgående hela tiden. Felicia var jättenoga med att berätta att man aldrig störde när man behövde något, hon var tillgänglig ”dygnet runt”. Jag skulle och kommer välja Felicia som mäklare varje gång!
Felicia Lindberg
Felicia Lindberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Felicia Lindberg har varit registrerad mäklare sedan 2025-02. Felicia Lindberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-06 och har fått 1 omdömen med ett betyg på 5.0. Felicia Lindberg har haft 1 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2025-06 - 2025-06
1 omdömen om Felicia Lindberg
Köpte sin lägenhet med hjälp av
Felicia Lindberg en del av
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Svar från Felicia Lindberg
Tack så oerhört mycket för dina fina ord - det betyder mycket för mig! Det har varit ett nöje att hjälpa dig och det värmer mig att du känt dig trygg under hela din process. Jag försöker alltid sträva efter att vara tillgänglig och ge bästa möjliga service, så det värmer extra mycket att du upplever mig som en sådan mäklare. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig vid funderingar eller dylikt - ser fram emot att hjälpa dig i framtiden!