Helene Molund
Helene Molund är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Helene Molund har varit registrerad mäklare sedan 1990-02. Helene Molund har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-03 och har fått 110 omdömen med ett betyg på 4.9. Helene Molund har haft 28 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 91% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
110 omdömen om Helene Molund
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sitt hus med hjälp av Helene Molund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Väldigt trevligt, lugnt och proffsigt bemötande.
köpte sin lägenhet med hjälp av Helene Molund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
My wife and I had a great experience with Helene. She was able to provide us with English translations of all documents, which helped us a lot during the whole process. Overall, we are very happy with her as the broker.
sålde sin lägenhet med hjälp av Helene Molund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Allt var bra.
Hjälp med allt, bra uppdatering av resultat av visningarna.
Rekommenderas varmt! -
Saklig, tillmötesgående, proffsig.
Utmärkt utförd försäljningen trots svåra förutsättningar. Tack!
För vår del så upplevde vi en engagerad och trevlig mäklare trots att vi inte har träffats på grund av vissa omständigheter, men mäklaren har gjort sitt yttersta att föra vidare uppdraget vidare och slutföra det. Tack för ett trevligt och proffsigt bemötande.
köpte sin stuga med hjälp av Helene Molund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Jag blev mycket bra bemött av Helene. Hon var lugn och saklig och ingav stort förtroende. Trots att hon hade semester bemödade hon sig att besvara alla våra frågor. Bästa mäklaren vi haft.
köpte sitt hus med hjälp av Helene Molund en del av Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mycket trevligt bemötande, först i telefon och sedan vid visningstillfället. Hon har varit tillmötesgående när småproblem dykt upp.
Sammanfattningsvis en trevlig upplevelse av vårt första husköp. -
Mycket engagerad, professionell. Jobbar hårt med sina uppdrag och gör sitt yttersta! Gav många bra råd på vägen.
Märks att hon har stor branschvana. Bästa mäklaren! -
Professionell service, snabba svar och utmärkt kunskap om marknaden. Uppsalas bästa mäklare!