Säljprocessen gick smidigt, Filip gjorde ett bra jobb.
Filip Stenmark
Filip Stenmark är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
.Filip Stenmark har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Filip Stenmark har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 217 omdömen med ett betyg på 4.8. Filip Stenmark har haft 55 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
217 omdömen om Filip Stenmark
Vi är mycket nöjda med hela försäljningsprocessen och kan varmt rekommendera Filip. Från första kontakten till avslutad affär har han varit lyhörd, engagerad och alltid tillgänglig för våra frågor och funderingar. Det som särskilt utmärker Filip är att han konsekvent gör det lilla extra för sina kunder. Dessutom är vi väldigt nöjda med slutresultatet. Vi vill rikta ett stort tack för ett fantastiskt arbete och rekommenderar honom varmt till alla som söker en kunnig, lyhörd, engagerad och resultatinriktad mäklare.
Professionell, trevlig och lätt att få tag på genom hela processen.
Mycket bra och professionell upplevelse.
Filip har varit fantastisk från början till slut. Som köpare har vi känt oss trygga genom hela processen, mycket tack vare hans stora engagemang, tillgänglighet och lyhördhet för våra önskemål. Han har varit enkel att komma i kontakt med, transparent och tydlig i sin kommunikation. Samtidigt har han varit lösningsorienterad och tillmötesgående, vilket har gjort processen både smidig och positiv. Filip har verkligen visat att det mesta går att lösa, och tack vare hans engagemang har vi nu landat i vårt drömboende. Vi kan...
Filip har varit tydlig och bra
Mycket positiv upplevelse genom hela processen...gick snabbt och smidigt, och jag kände mig trygga från början till slut.
Tillmötesgående och engagerad genom hela processen. Skapade goda förutsättningar för en bra och smidig affär. Tydlig och rak i kommunikationen.
I can highly recommend Filip. He has been exceptional throughout the entire process: professional, responsive, knowledgeable, and genuinely committed to achieving the best possible result. I am extremely grateful for his support and would gladly recommend him to anyone selling a property in Uppsala
Lösningsorienterad, effektiv, trevligt bemötande.