Köpt en lägenhet via Notar, kommer personligen aldrig att slita dem. Mina tidigare erfarenheter är 4 bostadsrätter och 3 villor, lite att jämföra med
Notar
Damir gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Genom sitt engagemang och sin skicklighet lyckades han sälja den redan på kommande efter bara tre veckor och en privatvisning. Hela processen kändes trygg, smidig och professionell från början till slut. Vi rekommenderar honom varmt.
Vi kan varmt rekommendera Johan Svahn! Från första mötet till avslutad affär har han varit otroligt lyhörd, professionell och engagerad genom ständig återkoppling. Huset blev sålt på nolltid och vi är supernöjda med hela processen. Tack för ett kanonjobb!
Jacob en trevlig kille , som vi hittills har fått all hjälp vi behöver men vi är inte klara ännu Så Jacob får traggla med oss lite till
Oscar är snabb och flexibel, lyhörd och duktig på det han gör.
Platser 19
4.8 av 20 omdömenNotar Gävle & Sandviken
4.8 av 20 omdömenNotar Solna
3.3 av 17 omdömen
Om dessa omdömen
För oss på Reco är riktig transparens viktigt. För att hjälpa dig att utvärdera Notar har vi sammanställt vad vi vet om deras omdömen
Trovärdighet Bra
Trovärdighet baseras på hur stor andel av företagets kunder som tillfrågas att lämna ett omdöme och hur stor möjlighet Reco har att bekräfta kundrelationen.
Reco anser att företaget har en bra trovärdighet utifrån möjligheten att verifiera kundrelationen samt andelen tillfrågade kunder.
- Mycket Bra
- Bra