Jag kan varmt rekommendera Ehson som mäklare. Han är mycket professionell, engagerad och har ett imponerande driv i sitt arbete. Från första mötet till avslutad affär kände jag mig trygg med hans kompetens och sätt att hantera hela processen. Ehson är tydlig i sin kommunikation, strategisk i sitt arbetssätt och alltid tillgänglig när frågor dyker upp. Han visade stort engagemang för att få till bästa möjliga resultat och såg till att allt gick smidigt och professionellt till. Sammantaget en mycket positiv upplevelse...
Ehsan Sedagati
Ehsan Sedagati är mäklare på Notar Hammarby Sjöstad
.Ehsan Sedagati har varit registrerad mäklare sedan 2006-07. Ehsan Sedagati har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-03 och har fått 320 omdömen med ett betyg på 4.8. Ehsan Sedagati har haft 28 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att jobba som mäklare är friheten i arbetet och att få privilegiet att delta i en sån pass viktig del av människors liv.
Varför ska jag välja dig när jag ska göra en bostadsaffär?
Jag är unik med mitt lugna och behärskade sätt att bemöta mina kunder. Blir du bekväm nog som kund är du beredd att agera utefter den bekvämligheten och då tas de bästa besluten, det är min filosofi.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden idrottar jag, lyssnar på ljudböcker eller umgås med min familj och mina vänner.
2025-03 - 2026-02
320 omdömen om Ehsan Sedagati
Superbra! Professionellt och trevligt agerande genom hela processen. Kändes verkligen engagerad och intresserad. Mycket bra!
Superb support trots att vi åkte utomlands precis efter vi köpt lägenheten. Inga problem var svåra att lösa.
Toppen mäklare! Kan varmt rekommendera.
Det finns anledning till varför vi valde Ehsan vid vår bostadsförsäljning- han är otroligt professionell. Bostadsaffären var smidig från början till slut och gick otroligt snabbt- såldes innan fotografering och visning. Vi hade inte velat ha det på något annat vis!
Definitivt den mäklaren som har gett mig störst känsla av trygghet och förtroende.
Mycket professionell, kan varmt rekommenderas.
Väldigt trevlig under hela processen från visning till kontraktsskrivning. Rekommenderar starkt!
Professionell och lyhörd gör allt för kunden. Skulle varmt rekommendera.
Ehsan är väldigt trevlig, lugn och kompetent, vilket kändes jättebra när man tar så stora beslut som att köpa en bostad.