Edward & Partners
Välkommen till Edward & Partners - din moderna och nytänkande fastighetsmäklare!
Tillsammans har vi stor erfarenhet av bostadsförmedling i Stockholms innerstad och vi har genom åren byggt upp ett stabilt kundregister som borgar för att vi ska kunna hitta rätt objekt eller köpare för dig.
Vi vet att förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär ligger i personligt engagemang, gedigen marknadskännedom, en anpassningsbar process och öppen kommunikation mellan alla parter i hela förmedlingsprocessen. Sedan 2008 har vi förmedlat tusentals bostäder med mycket engagemang och en strävan att alltid göra det mesta möjliga av fastighetsaffären.
Kontakta oss när du vill ha en fastighetsmäklare som ger dig lite mer än andra mäklare.
Utmärkelser
1259 omdömen om Edward & Partners
Sedan starten hos Reco 2012
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Mycket seriösa med ett seniort intryck. hjälpt mig genom processen att sälja min lägenhet på ett mycket smidigt sätt
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Noggrant, tydligt och proffsigt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Edward är hans kollegor är alltid professionella och lyhörda.
Har både sålt och köpt av Edward och tycker att båda affärerna har stått smidigt med en bra support genom hela resan. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian hjälpte mig att sköta försäljningen helt remote, det vill säga all kommunikation skedde digitalt och jag vill bara poängtera att supporten var toppklass!
I en fallande marknad kan jag verkligen rekommendera Christian då han har stor rutin och ger alltid snabb och relevant respons om läget. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian har varit trevlig, kunnig och tydlig genom hela processen. Han var tålmodig med alla frågor
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Tredje gången vi säljer med Christian, det säger väl egentligen allt. Lyhörd, engagerad och otroligt vass!
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Jag blev bra bemött vid första kontakt. Christian är en pålitlig, driven och ambitiös mäklare. Trots omvärldsläget och omständigheterna gav Christian inte upp och fann tillslut en köpare som gav det pris vi önskat. Rekommenderar starkt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Vi blev mycket väl bemötta,
Edward agerade snabbt och var flexibel,
Edward var "idog" och försökte verkligen finna lösningar, -
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Edward är en närvarande, erfaren, pålitlig och duktig mäklare. Vi är nöjda!
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian var ytterst professionell och som köpare uppskattade vi honom mycket. Han var tillmötesgående, transparent och påläst om fastigheten. Han gav oss som köpare ett komfortabelt avstånd att ta vårat beslut.
Med vänliga hälsningar
Erik Emilsson -
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Vi är så glada att vi valde Christian som mäklare. Han höll flera förhandsvisningar och lyckades sälja vår lägenhet innan visning. Han höll oss hela tiden uppdaterade om hur det gick och visade stort engagemang. Jag kan varmt rekommendera Christian som mäklare och vi kommer definitivt välja honom nästa gång vi ska sälja!
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Tack för en lyckad lägenhetsförsäljning Christian!
Christian var proffsig och kommunicerade med oss som säljare genom hela processen. Vi visste hela tiden vad som skedde och vad som var nästa steg.
Vi hade höga förväntningar och hade bytt från en annan ansedd mäklarfirma som inte fick vår lägenhet såld till ett rimligt pris... men det löste Christian på Edward & Partners!
Som alla vet är bostadsmarknaden skakig just nu och Christian agerade lugnt och tryggt.
Vi kommer definitivt köra med Christian igen vid nästa affär.
Allt gott,
Jonas & Saga -
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Vi har anlitat Christian vid flera försäljningar under 10 år. Vill aldrig anlita någon annan mäklare. Bäst helt enkelt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian är otroligt engagerad och professionell i sitt uppdrag. Snabb återkoppling och alltid informerade om vad som händer.
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Kan varm rekommendera Christian. Proffsig mäklare som kar koll och gör sitt yttersta för båda parter.
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Mäklaren var mycket professionell, förtroendeingivande och trygg. Processen att köpa blev extra rolig med anledning av Christian Melki. Jag rekommenderar Christian till andra.
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian är en fantastisk mäklare och min försäljningsresa med honom har varit trygg och stabil från början till slut.
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Allt var ok, men marknaden är svag för tillfället som gör att det är lite svårt nu
köpte sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
5 av 5 möjliga stjärnor ⭐️ enkel, professionell, tillmötesgående och flexibel. rekommenderar Edward starkt
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Snabb, effektiv, kommunikativ och tydlig. Fem färghjul direkt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Gjorde sitt yttersta att få lägenheten såld, höll oss alltid uppdaterad. Nöjd!
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian är professionell, rak och enkel att ha att göra med. Från offert till genomförande. Löpande kommunikation fungerade mycket bra genom text och samtal. Jag upplever att han aktivt försöker hitta lösningar där både säljare och köpare är nöjda. Under visningsperioden var Christian mycket flexibel i att möta spekulanternas behov av enskilda visningar och säljarens behov av förberedelse inför dessa.
Kan varmt rekommendera Christian för kommande säljuppdrag. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian har varit toppen. Pålitlig, kommunikativ och lyhörd. Han jobbar hårt för kundens bästa och stod vi inför en försäljning idag skulle vi inte tveka att välja honom igen.
sålde sitt hus med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian är simply the best!
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Jag är glad att vi valde Christian som mäklare. I dessa tider när det är svårt att sälja bostadsrätter jämfört med för ca 6 månader sedan, har han arbetat föredömligt. Vi är nöjda med resultatet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Edward en senior mäklare som får köpare och säljare att känna sig nöjda.
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian ger ett professionellt och kunnigts bemötande. Vi anlitade Christian för försäljningen av vår lägenhet under Q2 2022, vilket visade sig vara en utmanande tid att sälja lägenhet givet vikande ekonomi och stigande räntor. Christian hanterade överlag situationen bra och vi blev tillslut nöjda med det pris vi fick. Ser viss förbättringspotential i att proaktivt tänka igenom olika scenarion och strategier inför gemensamma samtal för att ge ett ännu mer förberett och rappt intryck.
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian var tillmötesgående och flexibel. Han är väldigt trevlig!
Sakkunnig, balanserad och tydlig
Positiv och hjälpsam .
Trevlig sommar.
Vänligen
Ulla och Björn Barkman -
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Mycket hög servicenivå och energi!
skrev om Edward & Partners
En snabb visning av lägenheten. Träff för handpenningen
Därefter försvann mäklaren o lämnade bara över allt till en assistent. Kändes nonchalant
Skulle velat att han fullföljde hela affären och kollade av att allt blev bra till slutet på affären -
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Proffsig och trygg från start till slut. Rekommenderas varmt och vi återkommer säkert i framtiden igen!
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Trevlig och rak. Engagerad. Inger förtroende. Vi fick det pris för lägenheten som vi förväntat oss. Vi är mycket nöjda med mäklaren.
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Beyond experience and thorough knowledge of the process, Christian has personal qualities of focus and judgement which allow him to make things happen, and in just the right way. Thus, he really can produce an exceptional outcome. He is one of the most highly performing people with whom I have ever had the pleasure of working. The bottom line is that we would not have had such a successful outcome if someone other than Christian had been handling the process.
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Very professional. Energetic, focussed and knowledgable.
Honest, authentic and personable.
It is obvious that he is not only good at what he does, but that he enjoys it as well.
From day one to the sale, he was on task, engaged, communicating clearly and going above and beyond to do what was necessary to accomplish the desired outcome.
I recommend him very highly. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Duktig och professionell genom hela processen!
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian är en av de bästa mäklarna som jag träffat. Jag valde Christian eftersom att han är driven, engagerad men framförallt transparent med bra framförhållning
köpte sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Friendly, fair, and open discussions throughout the process, with timely responses to inquiries. Very solution-oriented!
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian är ödmjuk, snabb, tillmötesgående och ärlig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Så trevlig och ärlig. Mjuk i sitt sätt och lyssnar.
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Kan varmt rekommendera Edward som skötte försäljningen av vår bostad på ett mycket professionellt sätt i en relativt tuff marknad.
köpte sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Really good mäklare, we bought our flat with him and are happy with his work and the way he handled it. Clear communication and transparent with next steps.
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Christian är en driven och engagerad mäklare som lever och andas yrket. Har både köpt och sålt med Christian. Skulle anlita honom igen alla dagar i veckan.
sålde sin lägenhet med hjälp av Christian Melki en del av Edward & Partners
Superbra kille som såg till att alla va glada över affären. Rekommenderas starkt
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Edward är superbra. Lyhörd, snabb, noggrann och proffsig. Har använt mig av honom både för att köpa och sälja. Snabba smidiga affärer! Rekommenderar honom varmt!
köpte sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Hela affären var snabb och effektiv vilket var en trevlig överraskning för mina förväntningar
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Proffsigt bemötande. Edward & Partners, mötte och slog mina förväntningar. Dem hjälpte till med allt från fönsterputs till flyttstädning.
Supernöjd! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Proffsig och smidig underhandsförsäljning med träffsäker matchning av köpare. Resultat över förväntan.
köpte sin lägenhet med hjälp av Edward Melki en del av Edward & Partners
Jag fick ett mycket proffsigt bemötande utan att det var säljflåsigt. Prosessen var smidig och jag fick ett stort förtroende för Edward med kollegor. Jag är mycket nöjd.
/Peter