Min upplevelse av Edward som mäklare är mycket positiv. Han var trevlig, professionell och kunnig. Jag fick intrycket av att han var mån om att göra både säljare och köpare nöjd. Han besvarade alla mina frågor väl och var alltid tillgänglig per telefon, mejl och personliga möten för frågor och visningar. Tack vare Edward kände jag mig mycket trygg i mitt lägenhetsköp, och jag kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Edward Melki
Edward Melki är mäklare på Edward & Partners
.Edward Melki har varit registrerad mäklare sedan 2005-07. Edward Melki har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-08 och har fått 255 omdömen med ett betyg på 4.9. Edward Melki har haft 26 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
255 omdömen om Edward Melki
Edward och hans kollegor är helt fantastiska. Alla kan sälja i uppgång, men det finns ingen som redder ut kriser som Edward o Co. Vi avverkade två mäklare innan vi anlitade Edward, det var först då som vi kände oss trygga med att allt skulle lösa sig. Rekommenderar starkt, bäst i stan
Jättenöjd med Edwards proffsiga bemötande och förmåga att hitta lösningar.
Pleasant, focused on costumer needs, solution oriented, transparent and get things done.
Edward var kunnig och hade ett trevligt bemötande. Nar jag textade aller ringde honom återkom han alltid inom en snar tid. Jag känner mej mycket nöjd bade med kopet och den hjälp jag fick.
Fick ett mycket bra bemötande av mäklaren. Edward och hela hans gäng var jätte proffisionella under hela försäljningen. Jag fick ett bemötande och resultat utöver förväntan. Joakim och Julia
Edward är Trevlig, Professionell och Lyhörd.
Professionell, trevlig och mycket kunnig. Går en extra meter, oavsett om du är köpare eller säljare. Rekommenderas!
Noggrant, tydligt och proffsigt.
Edward är hans kollegor är alltid professionella och lyhörda. Har både sålt och köpt av Edward och tycker att båda affärerna har stått smidigt med en bra support genom hela resan.