Christian Melki

Christian Melki

Christian Melki är mäklare på Edward & Partners

Christian Melki har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Christian Melki har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-11 och har fått 550 omdömen med ett betyg på 4.9. Christian Melki har haft 30 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

550 omdömen om Christian Melki

Sedan starten hos Reco 2011
Joanna K
Vasastan/Östermalm

Jag kan varmt rekommendera Christian Melki som sålde vår lägenhet på ett bra sätt både för oss som säljare och för spekulanter och köpare.

Johan U
Östermalm/Gärdet

Utmärkt på alla sätt! Väldigt skönt att samverka med en "naturlig och mer jordnära" mäklare

Frida H
Vasastan

Är väldigt nöjd med Christian som mäklare. Hans engagemang var över förväntan och blev hela tiden uppdaterad under processen. Väldigt professionell och kan varmt rekommendera till andra säljare.

Joakim B
Vasastan

Trevligt och seriöst bemötande. Snabba svar samt lösningsorienterad.

Aftab S
Huvudsta/Västra Skogen

Christian är mycket aktiv och ger bra råd. Jag verkligen uppskattar hans engagemang och att bryr sig om kunderna.

Thomas H
Östermalm

Christian är noggrann, snabb och trevlig. Som köpare har jag inget mer att önska. Skulle anlita honom.

Espen Johannes L
Östermalm

I’m a first-time buyer, and couldn’t be happier with the Christian! He helped me close a wonderful apartment and the process was swift, just as I wanted.

John K
Östermalm

Bra energinivå. Fick förtroende för honom.

Peter K
Östermalm

Mycket nöjd med Christian vilket också lett till att vi sålt med Christian fyra gånger. God service och bra slutpriser.

Monica Elisabeth D
Östermalm

Påläst och kunnig om objektet som såldes. Serviceminded och återkopplade snabbt vid frågor. Jag skulle gärna anlita honom vid försäljning av min bostad.