I can’t recommend Christian and his tram enough. They are professional and great at their job.
Christian Melki
Christian Melki är mäklare på Edward & Partners
.Christian Melki har varit registrerad mäklare sedan 2011-07. Christian Melki har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-11 och har fått 565 omdömen med ett betyg på 4.9. Christian Melki har haft 7 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-12 - 2025-11
565 omdömen om Christian Melki
Jag har inte träffat honom, men träffade hans kollega Mikael. Jag är jättenöjd hittills och hoppas att allt fortsätter lika bra och smidigt som det gjorde tills idag. Väldigt tacksam för allt de gjorde. MVH Glaul Bigvand 😊
Pålitliga och tillmötesgående. Säljarna, i vårt fall, hade sitt projekt pågående under lång tid. Men det löste sig till slut med mäklarens hjälp.
Proffsig hela vägen. Andra lägenheten Christian sålt mitt boende, allt enligt förväntningarna
Personlig mot sina säljare och är extremt duktig på att följa upp. Lyhörd och proffsig. Vi väljer alltid Christian Melki!
Christian är otroligt duktig, lyhörd och hårt arbetande! Vi kunde lita på Christian hela vägen och han hjälpte oss att i precis rätt stunder ta de besluten som vi behövde ta :)
Christian är lyhörd, lugn, målmedveten och tillgänglig. Han har en positiv framåtblick och tacklar även svårigheter på ett bra och proffsigt sätt. Vi är mycket nöjda med Christian!
Proffs! Enkelt och smidigt. Inget att anmärka på. Christian brinner för sitt jobb och levererade.
Absolut! Här är ett förslag till din rekommendation för Christian Melki på reco.se: Jag kan varmt rekommendera Christian Melki som fastighetsmäklare. Christian assisterade oss i försäljningen av vår bostad, och vi kunde inte vara mer nöjda med hans professionella och ambitiösa arbete. Trots utmaningar i den svåra marknaden visade Christian på en imponerande uthållighet och dedikation. Hans hårda arbete och skicklighet ledde till att vi nådde vårt mål och sålde vår bostad till vårt fulla nöje. Christian är inte bara...
Proffsigt och tryggt, snabb respons, kommer anlita Christian till vår egen försäljning.