Alla kategorier Mäklare Stockholms län Stockholm Kungsholmen HusmanHagberg HusmanHagberg Kungsholmen

HusmanHagberg Kungsholmen

Hantverkargatan 42, 112 21 Stockholm — Visa karta

4.7 i betyg av 318 omdömen
Vi vet att det är ett stort beslut, och för de flesta en stor affär, att byta bostad. Därför anstränger vi på HusmanHagberg oss lite extra för att ha hjärtat med i din bostadsaffär, varje gång. Dessutom bor flera av oss i närområdet, så vi har koll på hur det är att bo på Kungsholmen.

Våra fastighetsmäklare har stark vinnarinstinkt och kan verkligen Kungsholmens bostadsmarknad utan och innan. Det är en stor fördel för dig, oavsett om du ska köpa eller sälja bostad!

HusmanHagberg är en fristående fastighetsmäklare och vi är inte knutna till varken bank eller försäkringsbolag. Genom vårt samarbete med Avtal24 kan du dock enkelt få rådgivning i juridiska frågor inför bostadsaffären.

Läs vad 318 kunder tycker om HusmanHagberg Kungsholmen

 • 2019-01-15

  Verifierad kund
  Agneta S skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Kajsa var en mycket kunnig mäklare som man fick förtroende för. Kunnig, professionell och mycket trevlig. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2019-01-15

  Verifierad kund
  Jaana K skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  1:a med balkong på Kungsholmen.
  Kajsa var engagerad och verkligen professionell.

  Tydlig och höll oss uppdaterade. Lätt att få tag på. Vi är mycket nöjd. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2019-01-15

  Verifierad kund
  Olof Ö skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Väldigt proaktiv. Jobbade hårt med kunderna samt föredömlig konstant återkoppling. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2019-01-14

  Verifierad kund
  Christoffer S skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Köpt en bostadsrätt på Kungsholmen.

  Kajsa var trevlig och gav ett lugnt och förtroendeingivande intryck. Hon var påläst om lägenheten och förmedlande kontakten med säljarna på ett bra sätt. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2019-01-14

  Verifierad kund
  Astrid L skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Jag behövde en bostad i Stadshagen, Kungsholmem och kom i kontakt med Kajsa Allermalm den vägen. Kajsa har svarat på alla mina frågor och bemött mig på ett mycket bra sätt. Jag har nu en bostad där jag önskade och är glad att jag det var Kajsa som förmedlade den.
  Jag blev rekommenderad Kajsa av nära anhöriga som också köpt sin bostad av henne. Det är lätt för mig att varmt rekommendera Kajsa vidare.
  Nöjd köpare Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Soili B

  2019-01-13

  Verifierad kund
  Soili B skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Sålt min bostadsrätt.

  På ett proffsigt, trevligt sätt, nyfiken och intresserad av objektet. och uppdraget.

  På att få till ett bra samarbete mellan henne och mig, Och så blev det också. Vi jobbade under speciella omständigheter, då fastigheten samtidigt. fasadrenoverades.

  Kajsa var lyhörd inför mina önskemål och jobbade envetet och med stort tålamod för ett bra avslut. En mäklare jag gärna rekommenderar. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2019-01-13

  Verifierad kund
  Patricia K skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Sålde en bostadsrätt på Kungsholmen. Proffsig och trevlig mäklare! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Jonatan W

  2019-01-13

  Verifierad kund
  Jonatan W skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Vi anlitade Javier för att sälja vår 2:a på 65kvm efter att ha sett honom på tidigare visningar i vår förening. Han är en engagerad och tydlig fastighetsmäklare som är mån om att spekulanterna ser potentialen i objektet. Detta lyckas han med genom att vara påläst om föreningen samt att se och lyfta fram dolda värden. Javier är väldigt trevlig, optimistiskt lagd och en lysande säljare - det märks att han gillar sitt jobb! Läs mer
  2019-01-14 Javier B svarar Jonatan W
  Tack för de fina orden och oerhört tacksam att ni valde mig som er mäklare. Blir väldigt glad att beslutet togs efter att ha sett mig i action på annan visning, då fick ni se hur jag jobbar och hur jag bemöter era potentiella köpare. Det har varit en fröjd att få hjälpa er och jag önskar er all lycka i framtiden.
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • 2018-12-23

  Spontant omdöme
  Carolina B skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  I särklass den bästa mäklare jag har anlitat! Jag kan verkligen varmt rekommendera Javier Basile Leon om du ska sälja din lägenhet - jag kunde inte vara mer nöjd!

  En granne, som köpt sin lägenhet av Javier, gav mig hans namn efter att jag träffat tre andra mäklare, men inte kände att jag hittat den/det jag sökte. Javier visade sig vara helt rätt! Han är lika rutinerad som engagerad, oerhört proffsig och kunnig, energisk och positiv, strategisk, och samtidigt vänlig, flexibel och alltid nåbar. (Jag har tänkt efter, men kan faktiskt inte komma på något som skulle kunna ha gjorts/skötts bättre.) Helt enkelt en otroligt duktig säljare som brinner för det han gör och levererar med råge - det märks att Javier hamnat helt rätt och verkligen gillar sitt jobb!

  Hans långa erfarenhet gör att han kan marknaden väldigt väl och ser med en gång styrkor (och svagheter) i objektet, vilket bidrog till att rätt utgångspris sattes på min lägenhet. Annonsen var jättefin - den stylingfirma och fotograf som Javier jobbar med kan jag också varmt rekommendera.

  Javier lyckades sedan skapa mycket stort intresse för min lägenhet på en minst sagt oförutsägbar marknad, och hanterade budgivningen på helt fantastiskt sätt. Jag blev uppdaterad löpande och slutpriset överträffade mitt ”nöjdpris” med stor marginal! Det faktum att jag var utomlands när lägenheten såldes var inget som helst problem och är bara ett exempel på hur Javier (där andra kan se svårigheter) alltid ser lösningar och möjligheter.

  När jag letade mäklare var jag även mån om att hitta någon som kunde ge råd genom hela processen, dvs även vid köp av ny lägenhet. Även här levererade Javier till hundra procent och delade med sig av goda råd och klokskap när jag letade, budade och sedan köpte, på väldigt engagerat och kunnigt sätt.

  Jag kommer med glädje rekommendera Javier till vänner och bekanta! Läs mer
  2018-12-25 Javier B svarar Carolina B
  Blir så glad när en säljare uttrycker sig så utförligt! Kommunikationen mellan oss fungerade galant och det var en fröjd att samarbeta med dig. Tacksam för att du helt och hållet lät mig göra jobbet fullt ut och att ditt förtroende för mig aldrig sviktade. Du tog till dig de rekommendationer jag gav för att kunna skräddarsy försäljningsprocessen för optimalt utfall. Även glad att du kände mitt stöd och hade ett bollplank under köpprocessen. Tack för denna magiska feedback, helt klart den bästa julklappen man kan få och hoppas fler säljare kan komma att känna likadant!
  Javier B gillar detta
 • 2018-12-20

  Verifierad kund
  Hedda S skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Vi har blivit väl bemötta under hela bostadsaffären. Javier har hållit oss uppdaterade om vad som händer och gett oss tips om tex stylister och städbolag. Kontakten har varit smidig. Javier jobbar snabbt och har varit lyhörd inför våra önskemål. Vi rekommenderar honom med glädje. Läs mer
  2018-12-20 Javier B svarar Hedda S
  Tack för de fina orden! Är så lyckligt att ni är nöjda och vill rekommendera mig till vänner och bekanta. Tacksam för att ni varit noggranna med era önskemål så jag kunnat tillgodose och skräddarsydd en försäljningsplan samt infria era förväntningar. Önskar er fina familj all lycka i framtiden.
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • Melvin C

  2018-12-03

  Insamlad av företaget
  Melvin C skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  I would say we were very happy with the whole experience on how Javier has supported during the whole process. He has been very professional, honest and passionate about his work. He was very attentive to our calls, willing to arrange viewing in short notice and contious weekends if needed. He even gave us some tips on how to decorat our place and lent us a piece of chair because we missed one. Despite the final result was not as high as we expected we knew Javier has done his best for us, and if we have chances in the future, will be more than happy to ask for Javier to sell our place and highly recommend to anyone who needs a good real estate agent. Läs mer
  2018-12-03 Javier B svarar Melvin C
  Thank you for your wonderful feedback and I am so glad we finally found our buyer! It has been my pleasure to help you thru this process and that you can continue the journey with your beautiful family. You have been patient which helped to boost my energy even more even if the current market has been very uncertain. Allways feel free to contackt me in the future and send my best regards to the family./Javier
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • 2018-11-21

  Verifierad kund
  Eva S skrev om Stina Bodlund en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Trevlig, professionell , kunnig , tillgänglig. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Staffan P

  2018-11-05

  Verifierad kund
  Staffan P skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Javier har sålt min Bostadrätt på Kungsholmen. Jag träffade 4 st olika mäklare innan jag bestämde mig för vilken mäklare jag skulle använda mig utav. Valet föll på Javier och det var helt rätt beslut. Han är oerhört proffsig. Har ett bemötande som tilltalar mig och han har skött allting till 100 % professionellt.
  Jag kan med glädje rekommendera Javier Basile Leon. Läs mer
  2018-11-05 Javier B svarar Staffan P
  Tack för denna underbara feedback, värmer helt klart mitt lilla mäklarhjärta. Det har varit ett sant nöje att få hjälpa er med försäljningen och tacksam för effektiv kommunikation och trevligt samspel mellan oss. Hälsa familjen så gott!
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • Aron Y

  2018-11-03

  Spontant omdöme
  Aron Y skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Kajsa är en mäklare som verkligen förstår sig på vad mäkleri innebär. Hon har varit ett fantastiskt stöd i en lång och halvstökig försäljning där hon alltid varit tillgänglig samt bidragit med professionella råd och fantastiskt stöd.
  Hon är väldigt inlyssnande och försöker förstå vilka faktorer som är viktiga för klienten.
  Information är underbyggd med statistik samt hennes gedigna erfarenhet och förståelse av branschen. Sammantaget hjälper hon dig att göra rätt prioriteringar och känna dig trygg med din bostadsaffär och jag kan varmt rekommendera henne som mäklare oavsett om ni säljer eller köper. Läs mer
  gillar detta
 • 2018-10-29

  Verifierad kund
  Felix V skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Vi köpte en lägenhet på Kungsholmen genom Javier. Javier var trevlig, professionell och tydlig i sitt bemötande. Läs mer
  2018-10-29 Javier B svarar Felix V
  Tack för de fina orden! Väldigt viktigt för mig att ni som köpare känner er trygga i processen och välinformerade om lägenheten, föreningen och området. Extra kul att just ni drog det längsta strået. Tveka inte att kontakta mig om ni har frågor eller funderingar gällande ert boende.
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • Agnes Ö

  2018-10-21

  Verifierad kund
  Agnes Ö skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Köpte tvåa på Kungsholmen. Trevligt och professionellt bemötande genom hela processen! Läs mer
  2018-10-21 Javier B svarar Agnes Ö
  Tack för underbar feedback. Ni kommer stormtrivas i er nya lägenhet.
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • 2018-10-17

  Verifierad kund
  Magnus A skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Professionell och noggrann. Väl genomtänkt plan och försäljning hela vägen från första kontakten till fullt genomförd affär. Över förväntan. 5/5 möjliga. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-10-12

  Verifierad kund
  Theresa H skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Kan varmt rekommendera Javier som mäklare! Läs mer
  2018-10-12 Javier B svarar Theresa H
  Väldigt tacksam för denna positiva feedback. Värmer mitt lilla mäklarhjärta!
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • 2018-10-11

  Verifierad kund
  Axel W skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Inför försäljningen(min första lägenhets försäljning) av min lägenhet så hade jag angett mina uppgifter på mäklaroffert.se varpå jag under loppet inom 30 min vart uppringd av 10 mäklare. Jag hade naturligtvis inte tid eller intresse av att träffa alla 10 utan jag nöjde mig med 5, som kom förbi min lägenheten, tittade på den, värderade den och la upp en ev. Försäljningsstrategi osv.

  Under dessa möten så fick jag höra många mäklar klyschor som ”jag får de högsta slutpriserna”, ”jag använder bara de bästa fotograferna” och ”jag använder mig av mina parallella försäljningskanaler” etc etc. De absolut flesta mäklarna gav dock ett seriöst och förtroendegivande intryck.

  Javier fångade dock snabbt mitt intresse då han vältaligt och motiverat förklarade (även om någon mäklar klyscha slank ut..)
  för mig vad som gjorde min lägenhet unik vid en försäljning iform av planlösning och funktionalitet ist för att bara säga ”fina färger och snygg diskbänk”.
  Javier nämnde att en kollega till mig hade köpt en lägenhet av honom för något år sedan för att sedan sålt den åt honom något år senare, han rekommenderade mig att kontakta min kollega - vilket jag gjorde.
  Min kollega svarade bara kort på frågan vad han hade att säja om Javier med följande ord: ”han är MIN mäklare” och ”han är säljaren med stort S”.

  Det kändes därefter naturligt att välja Javier och vi gick igenom en tidsplan, osv, han rekommenderade mig visserligen att köpa styling av lägenheten, men jag tyckte det verkade dyrt, då man för mindre medel(och lite jobb) kan piffa till lägenheten innan försäljning för mindre summa än proffistionell styling, för att efter försäljning få behålla grejerna. Fotografering avlöpte smidigt. Bra och rimlig objekts beskrivning - utan för många ”mäklar klyschor”.

  När väl lägenheten publicerades på hemnet så anförtrodde jag mig helt och hållet åt att Javier skulle ha en bra prisstrategi, vilket jag kände mig trygg med.

  Efter publiceringen så var det enligt honom en ganska bra intresse för att ha förhandsvisning då han bedömde som det var ändå 6-7 som hade frågat om det. Vi körde en öppen förhandsvisning och runt 11 spekulanter kom.

  Efter huvudvisningen så blev budgivningen publik, Javier hade lyckats attrahera runt 14 spekulanter till den samt 10 till sekundär visningen. Även en extra privat visning sattes in efter huvudvisningen, med kort notis.

  Det kändes verkligen som Javier la om taktiken beroende på intresse, då hela processen är väldigt dynamisk, och det gäller att smida medans järnet är varmt. Vidare så upplevde jag inte honom som om han la ner jobbet vid 17:30, utan att han ringde runt och var aktiv bra mkt längre än så på kvällen.

  När väl budgivningen hade börjat dö ut så lyckades Javier få högsta budgivare att höja sitt egna bud för att få ett snabbt avslut. Detta är i mina ögon ett kvitto på att även köparen kände ett stort förtroende för mäklaren.

  Nu när bostadsmarknaden är lite ryckig så skulle jag säga att det är viktigt att ha en lokal mäklare som vet om de ”konkurrerande lägenheterna” ska stambytas eller har en mögelfläck i taket osv osv. Javier har närmare 10 års erfarenhet här på Kungsholmen, vilket ingav ett lugn och stabilitet.

  Nu när jag är på jakt efter min nästa lägenhet så är även Javier behjälplig med tankar och prisstatistik.

  Det ska mycket till för att Javier inte ska vara mitt förhandsval vid min nästa lägenhetsförsäljning. - rekommenderas starkt! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Mats H

  2018-10-10

  Verifierad kund
  Mats H skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Jag har sålt min stora tvåa på Kungsholmen nu efter sommaren. Det har varit en stor utmaning med helt avvaktande köpare inför valet och förändringar på bomarknaden.

  TACK o LOV då för en engagerad, optimistisk och framförallt kompetent mäklare som gav sig an uppgiften med en passion jag inte upplevt tidigare hos mäklare. Jag rekommenderar Javier alla dar i veckan och är tacksam för att nu kunna komma vidare och flytta in i mitt nya boende. Min försäljning är rekordnotering i vår förening som har över 400 lägenheter. Det säger allt. /Mats Läs mer
  2018-10-10 Javier B svarar Mats H
  Tack för de väldigt fina orden, värmer helt klart mitt mäklarhjärta! Är verkligen tacksam att jag fått förtroendet att hjälpa dig genom denna försäljning, dessutom på en minst sagt klurig marknad. Vi har haft ett fint och transparent samspel som definitivt bidrog till detta rekordpris! Har under processens gång känt stark pepp från din sida som gör att man gladeligen ger det lilla extra!
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • Nadim B

  2018-10-10

  Verifierad kund
  Nadim B skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  - bought a 2-bed flat 60m2
  - professional broker, well managed the process
  - agile and managed to prepare docs in short notice Läs mer
  2018-10-10 Javier B svarar Nadim B
  Thank you for the nice words. Hope you will enjoy your new beautiful apartment :)
  Gilla  
  Nadim B, Javier B gillar detta
 • 2018-10-10

  Verifierad kund
  Jens P skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Vi sålde en liten trea på Kungsholmen och köpte en stor fyra, båda affärerna med Javier. Javier är en utpräglad säljare. Energisk och envis - bra. Läs mer
  2018-10-10 Javier B svarar Jens P
  Jag blir sååå lycklig av den fina feedbacken! Det har varit en fröjd att jobba både för och med er. Ni kommer stormtrivas i er nya boende och detsamma för era köpare i ert gamla. Fortsätt sprida er härliga energi, smittsamt vettu :)
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • 2018-10-10

  Verifierad kund
  Joakim P skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  köpt en 1:a på kungsholmen
  väl mött vid båda visningarna
  trevlig kunnig och kunde svara på frågor

  helheten mkt bra Läs mer
  2018-10-10 Javier B svarar Joakim P
  Tack för de fina orden. Väldigt viktigt för mig att köparen känner sig välinformerad och trygg. Hade hoppats på 5/5 som jag alltid jobbar mot ;)
  Du kommer stormtrivas i ditt nya kvarter.
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • 2018-10-09

  Verifierad kund
  Johanna C skrev om Javier Basile Leon en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Javier är trevlig, kunnig och engagerad. Läs mer
  2018-10-09 Javier B svarar Johanna C
  Tack Johanna för de fina orden! Det har varit ett sant nöje att få hjälpa er med både köp och sälj av lägenhet. Ser fram emot att se er nya lgh efter renovering. Det kommer definitivt bli en vacker och praktisk lösning efter ni satt er kreativa prägel :)
  Gilla  
  Javier B gillar detta
 • 2018-09-17

  Verifierad kund
  Timo S skrev om Anders Lindskog en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Anders sålde min bostad och varit grytmt professionell sedan dag ett! Kommer rekommendera honom till vänner och skulle sälja igen kommer jag höra av mig mig till Anders först. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-13

  Verifierad kund
  Anna-Clara Nelly S skrev om Anders Lindskog en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Mycket duktig, trevlig och erfaren! Smidig i affären och kontakten. Han får mina bästa rekommendationer! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-11

  Verifierad kund
  Charlotte A skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Trevligt bemötande, lugn. Ingav förtroende, fick köpet att kännas tryggt. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-11

  Verifierad kund
  Linus R skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Professionell och duktig mäklare
  Väldigt tillgänglig och bra med återkoppling. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-11

  Verifierad kund
  Karin B skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Sålt 1.5 rok på Kungsholmen.
  Seriös, påläst, trevlig
  Hade helt rätt uppfattatning om slutpris.
  Kan varmt rekommendera Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Hans T

  2018-09-11

  Verifierad kund
  Hans T skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Professionell, kunnig och bra kommunikation Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-11

  Verifierad kund
  Asta Orvokki B skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Köpt en lägenhet och sålt i samma takt min gamla.
  Kajsa är kunnig på området.

  Det enda negativa var, att hon meddelade till min förening att jag inte har ekonomi för ett lån: "Asta inte ska behöva ta ett överbryggningslån då det kommer kosta en hel del för henne." Jag har inte sagt det heller, ty jag sa att det var onödigt. Det borde varit PUNKT efter ordet överbryggningslån. Erfarenhet det också hur man skriver.

  Sammanfattningsvis är jag ändå nöjd med affären. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Jonas M

  2018-09-10

  Verifierad kund
  Jonas M skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Proffsigt bemötande och service över förväntan. Kajsa lade exempelvis ned rätt mycket tid på att hjälpa mig med frågor jag hade kring nya bostaden som jag sen köpte (och som såldes via annan mäklarfirma).

  Min lägenhet såldes underhand och tack vare Kajsas spekulantregister blev det en bra budgivning och slutpris.

  Sammantaget mycket nöjd. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-09

  Verifierad kund
  Kjell S skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Sålt en 1:a. Bra och professionellt bemötande och en rimlig värdering av bostaden. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-09-09

  Verifierad kund
  Simon T skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Köp av liten lägenhet. Kajsa var mycket trevlig och professionell. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-07-18

  Verifierad kund
  Maria B skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Vi köpte en tvåa på östra Kungsholmen. Kajsa var saklig, och gav lite extra information med bland annat förbätteingsmöjligheter samt händelser i lägenheten som var värt att veta. Jättetrevlig och personlig Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-07-16

  Verifierad kund
  Henrik S skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Jag har både köpt och sålt via Kajsa och jag har hela tiden uppskattat hennes engagemang och kontakt under perioden.

  Rekommenderar verkligen henne! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-07-16

  Verifierad kund
  Emmanuel B skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Hon är engagerad och mån om att affären ska gå i lås under förutsättningar som medför att båda parter känner sig nöjda. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • Viktor J

  2018-05-21

  Verifierad kund
  Viktor J skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Överlägset den bästa mäklaren jag jobbat med vid försäljning av lägenhet. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-05-21

  Insamlad av företaget
  Helena H skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Sålt bostad. Kajsa är lyhörd, erfaren och noggrann. Mycket bra arbete! Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-05-21

  Verifierad kund
  Lena E skrev om Anders Lindskog en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Bra och korrekt bemötande, serviceinriktad, effektiv och snabb. Mycket nöjd med Anders Lindskogs arbete. Läs mer
  Gilla  
  Felicia T gillar detta
 • 2018-04-24

  Verifierad kund
  Johan L skrev om Anders Lindskog en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Hittils har allt fungerat smidigt. Tydligt intresse från mäklaren. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-04-23

  Verifierad kund
  Kenneth M skrev om Anders Lindskog en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Köpt en 3a på Kungsholmen. Mäklaren har hanterat affären enligt de önskemål som har funnits på ett väldigt bra sätt. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-03-17

  Insamlad av företaget
  Magdalena S skrev om Anders Lindskog en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Vårt bostadsköp var helt igenom tryggt och smidigt, tack vare Anders. Som mäklare utmärker han sig genom att han framförallt är genuin, ärlig och professionell. Under vår bostadsaffär var Anders tillgänglig, flexibel och tillmötesgående. Bostadsköpet var en fantastisk start i vår lägenhet som vi stortrivs i. Vi rekommenderar Anders och HusmanHagberg starkt och kommer tveklöst anlita Anders i framtiden. Läs mer
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-03-13

  Verifierad kund
  Lars W skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Priset blev inte så högt som förväntat, men mot bakgrund av rådande bostadsmarknad blev vi till slut väldigt nöjda. Kajsa Allermalm är väldigt bra att ha att göra med, ständigt tillgänglig och med rimliga resonemang och strategiska metoder som gör att man känner att hon är på samma sida. Hon samarbetar även med duktig fotograf och stylist. Vi kan absolut rekommendera Kajsa Allermalm! //Lars W och Linda A Läs mer
  2018-03-22 Kajsa A svarar Lars W
  Tack snälla ni! Vi hade verkligen otur med bostadsmarknaden så vårt samarbete blev lite längre än planerat, men det har varit otroligt trevligt att jobba tillsammans med er så tack för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Nu hoppas jag att ni kan njuta av lite lugn och ro i er nya bostad. Vi ses vid tillträdet! Vänliga hälsningar, Kajsa
  Gilla  
  gillar detta
 • Magnus K

  2018-03-13

  Verifierad kund
  Magnus K skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Hon var mycket professionell och tydlig.
  Vi var mycket nöjda med hela processen och glada med utfallet.

  Rekommenderar varmt Kajsa! Läs mer
  2018-03-22 Kajsa A svarar Magnus K
  Tusen tack för rekommendationen! Hoppas att flytten går bra så ses vi när det är dags för tillträde. Vänliga hälsningar, Kajsa
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-03-07

  Verifierad kund
  Parul S skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  It was great pleasure to work with Kajsa. She takes deep interest, came up with a great strategy and was available even on odd hours to consult and discuss. Läs mer
  2018-03-22 Kajsa A svarar Parul S
  Thank you so much, Parul! I´m so grateful that I got the chance to help you and Nishchay with the sale. Best regards, Kajsa
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-03-02

  Verifierad kund
  Caroline S skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Proffesionell och väldigt trevlig som gjorde ett mycket bra jobb med försäljningen av min lägenhet! Läs mer
  2018-03-22 Kajsa A svarar Caroline S
  Tack så mycket, Caroline! Hoppas att du och resten av familjen trivs bra i huset. Vänliga hälsningar, Kajsa
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-03-02

  Verifierad kund
  Per S skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Kajsa gav ett väldigt seriöst intryck, hon var mycket proffsig under hela försäljningsprocessen från start till slut likvid.
  Mycket bra och kontunuerlig återkoppling.
  Att marknaden svalnade av under hösten och vinern kan man inte belasta henne för.
  skulle gärna anlita henne igen. Läs mer
  2018-03-22 Kajsa A svarar Per S
  Tack för en fin rekommendation och för att jag fick förtroendet att hjälpa er med försäljningen! Jag hoppas att ni har det riktigt bra i er nya bostad. Vänliga hälsningar, Kajsa
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-03-01

  Verifierad kund
  Tony M skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Utomordentlig! Professionell! Tålmodig! Omtänksam! Realistisk! Får saker gjorda även i svåra situationer. Läs mer
  2018-03-22 Kajsa A svarar Tony M
  Tusen tack för fina ord! Du får höra av dig när det är dags för er att leta ny bostad så kan jag hjälpa till. Vänliga hälsningar, Kajsa
  Gilla  
  gillar detta
 • 2018-02-28

  Verifierad kund
  Gustav A skrev om Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
  Mycket kunnig, duktig och erfaren. Läs mer
  2018-03-12 Kajsa A svarar Gustav A
  Tack så hemskt mycket, Gustav! Det var väldigt trevligt att få möjligheten att jobba tillsammans med dig. Ha det bra så länge, så ses vi vid tillträdet! Vänliga hälsningar, Kajsa
  Gilla  
  gillar detta

Karta

Större karta Vägbeskrivning
Hantverkargatan 42, 112 21 Stockholm
Kategorier