Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm är mäklare på HusmanHagberg Kungsholmen

Kajsa Allermalm har varit registrerad mäklare sedan 2008-08. Kajsa Allermalm har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-02 och har fått 221 omdömen med ett betyg på 4.9. Kajsa Allermalm har haft 54 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2022-04 - 2023-03

221 omdömen om Kajsa Allermalm

Sedan starten hos Reco 2017
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
    2023-03-08 Verifierad kund
    Kajsa motsvarar högställda förväntningar på en fastighetsmäklare. Jag uppfattade henne som erfaren och mycket professionell. Det som jag uppskattade särskilt, var hennes lugna och tonsäkra sätt att bemöta mig i som kund.
    Kajsa var intresserad av mina frågor och behov och svarade på bästa möjliga sätt på dem.
    Jag uppskattade också Kajsas snabba återkopplingar på e-mail.
    Mycket bra, seriöst och förtoendegivande bemötande. Jag kommer att rekommendera Kajsa till mina vänner.
    God kunskap om lägenheten och föreningen.
    Mycket bra, seriöst och förtoendegivande bemötande.
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Kajsa Allermalm en del av HusmanHagberg Kungsholmen
    • Kungsholmen Norr Mälarstrand
    2023-03-08 Verifierad kund
    Professionell, lugn, saklig och erfaren.
    Kommunikativ och tydlig.
    Rekommenderar varmt.
    • Kungsholmen Norr Mälarstrand
    2023-02-15 Verifierad kund
    Kunnig. God lokalkännedom.
    Vi jobbade ihop som ett team.
    Lugn, strukturerad. Svarade snabbt på mina frågor.
    • Kungsholmen Fridhemsplan
    2023-02-05 Verifierad kund
    Vänlig, professionell och tydlig genom hela processen. Vi kände oss hela tiden trygga i att vi hade valt rätt mäklare, då hon visade stor kunskap om läget på marknaden, stor kännedom om de lokala förhållandena och ett stort engagemang med god uppföljning. Vi kan varmt rekommendera Kajsa!
    • Kungsholmen Fridhemsplan
    2023-02-05 Verifierad kund
    Kajsa är väldigt lätt att ha att göra med. Hon känns snäll och genuin och har inga jobbiga inställande ”mäklar-manér” 😅
    2022-12-31 Verifierad kund
    Mekleren var seriøs och solid. Gav upplysninger som var nødvendig for bistanden
    2022-12-22 Verifierad kund
    Bra och positivt bemötande. Kajsa är proffsig och trevlig genom hela processen. Återkopplar efter visningar och är lätt att nå. Nådde och överträffade vårt mål. Mina varmaste rekommendationer.
    2022-12-18 Verifierad kund
    Kajsa Allerman är mycket lyhörd lugn och analytisk som person. Hon har en tydlig strategi redan från start som hon följer upp och informerar om med jämna mellanrum.
    Hon är pålitlig och proffsig och lätt att tycka genom ditt trevliga bemötande.
    2022-12-09 Verifierad kund
    Mycket trevlig och tillmötesgående vad gällde visningstid. Lätt att få tag på på telefon och sms. Kom alltid tillbaka med information på frågor hon inte direkt kunde besvara. En mycket positiv kontakt.
    2022-12-07 Verifierad kund
    Mäklaren hade stort tålamod med oss för att få till en privat visning eftersom vi inte bor i Stockholm. Proffsigt bemötande och fick anstränga sig med att ta reda på massa tekniska detaljer. Svarar ärligt på frågor.