Matteus Merzinger

Matteus Merzinger

Matteus Merzinger är mäklare på HusmanHagberg Kungsholmen

Matteus Merzinger har varit registrerad mäklare sedan 2012-01. Matteus Merzinger har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-07 och har fått 28 omdömen med ett betyg på 4.9. Matteus Merzinger har haft 14 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2025-12

28 omdömen om Matteus Merzinger

Arbell H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Matteus Merzinger en del av HusmanHagberg Kungsholmen
Kungsholmen Marieberg

Matteus helped make the intimidating process of buying a house more friendly and easy to understand, Thank you!

Sebastian L
Kungsholmen Stadshagen

Erfaren mäklare. Proffsig och kändes som att man kunde lita på han.

Fredrika B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Matteus Merzinger en del av HusmanHagberg Kungsholmen
Kungsholmen Marieberg

Vi är mycket nöjda med Matteus Merzinger som vår mäklare. Från start har han varit extremt responsiv och funnits tillgänglig för frågor oavsett tid på dygnet, vilket har känts väldigt tryggt. Det vi uppskattade mest var att han aldrig var påstridig. Han lät oss ta den tid vi behövde för att reflektera och landa i våra beslut, utan att vi någonsin kände oss pressade. Dessutom är Matteus väldigt pedagogisk; han var tydlig och förklarade processen på ett bra sätt för både oss och motparten. Vi rekommenderar varmt Matteus till alla som vill ha en engagerad men lyhörd mäklare!

Rotem A
Kungsholmen Marieberg

Matteus is very professional and kind. As foreigners, we needed all the help we could get to understand the process of buying a property in Sweden and Matteus was there for us. We highly recommend him!

Josefine F
Kungsholmen Rådhuset

Matteus var toppenbra under hela köpprocessen och gav hela tiden ett ödmjukt och proffesionellt intryck. Rekommenderar varmt.

Maria Isabel J
Kungsholmen Rådhuset

Matteus was exceptional, really pleased with his work. He facilitated discussions, clarified all our questions, and was always available.

Barbro W
Kungsholmen Rådhuset

Proffsig och kunnig rådgivare. Alltid tillgänglig för frågor och funderingar; stort som smått. Det har varit tryggt och trevligt att jobba med Matteus. Nästan synd att det är över 😊

Veronica F
Kungsholmen Norr Mälarstrand

Från start till slut genomförde Matteus försäljningen av min lägenhet med högt engagemang, lyhördhet, flexibilitet och var lösningsorienterad, kunnig och erfaren. Matteus nämnda styrkor ihop med att han alltid var mycket trevlig, härlig och enkel och ha att göra med gjorde mig helnöjd med min försäljningsprocess tillsammans med honom.

Malin K
Kungsholmen Rådhuset

Kändes tryggt och enkelt. Bra bemötande.

Bendrik Consulting Ab B
Kungsholmen Rådhuset

Matteus var mycket kunnig, engagerad och trevlig. Han höll oss hela tiden uppdaterade och det kändes nästan som om lägenheten var såld när säljprocessen precis hade börjat.