Vi sålde vår lägenhet med Joseph och är så tacksamma för allt han gjort. Försäljningen tog lite längre tid än vi hoppats, men Joseph gav aldrig upp – han kämpade hela vägen och gjorde verkligen det lilla extra för att få till en bra affär. Vi har haft andra mäklare tidigare som tappat engagemanget efter ett tag, men Joseph höll i från start till mål. Han höll oss uppdaterade, var alltid ärlig och lyckades till slut både få den såld och dessutom få upp priset mer än vi trodde var möjligt. Vi skulle utan tvekan anlita honom igen!
Fastighetsbyrån Vasastan
Här i Vasastan hittar du allt från vackra promenadstråk till goda kommunikationer, caféer och shopping. Vi på Fastighetsbyrån här har många års erfarenhet av marknaden och är den ledande mäklarkedjan i Vasastan. På kontoret på Karlbergsvägen är vi hela 16 medarbetare som gärna hjälper dig med din bostadsaffär. Vi erbjuder en...
3028 omdömen om Fastighetsbyrån Vasastan
Sedan starten hos Reco 2013
Mycket trevlig och får på ett professionellt sätt till ett bra avslut för alla!
Anna är en helt fantastisk mäklare - trygg, professionell, hjälpsam, positiv och har stenkoll! Jag kan verkligen rekommendera Anna!
Serviceminded, proffsig och tillgänglig. Rutinerad och trevlig!
Rebecca är otroligt engagerad, varm och bemötande. Hon är också rak och tydlig. Hon hör dina mål vid en försäljning och kan styra dig till det som är rimligt rörande dagens bostadsmarknad. Jag rekommenderar dig som säljare att anlita Rebecca.
Väldigt professionell i hela processen. Lyhörd vad vi ville och gav hennes syn och erfarenhet
Genomförde precis min andra lägenhetsförsäljning med Robert, där förra var 5 år sedan. Han var lika proffsig då som nu, och slutresultatet blev återigen fantastiskt. Utöver försäljningen så var Robert även ett viktigt bollplank för oss kring frågor vi hade kring vårt kommande köp, gällande fastighets- och avtalsfrågor vilket var oerhört uppskattat.
Jag är väldigt nöjd med Joseph som mäklare. Processen var smidig, kommunikationen fungerade bra och jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Extra roligt var att vi dessutom slog rekord i kvm-pris i föreningen. Jag kan absolut rekommendera honom.
Sam är otroligt pålitlig, lösningsorienterad och enkel att samarbeta med. Han kommunicerar tydligt, tar ansvar genom hela processen och levererar alltid över förväntan. Jag kan varmt rekommendera att arbeta med honom.
Hängiven och väldig proffesionell
Mycket trevlig och proffsig. Utvecklingsmöjlighet är att vara mer påläst om detaljerna i Brf:n, underlättar för alla.
Pålitlig och sakkunnig och fick till en bra och smidig affär.
Jag vill gärna lämna ett varmt omdöme om Andreas Ångström efter vårt köp av bostad i Vasastaden. Andreas bemötte oss på ett exceptionellt professionellt och trevligt sätt genom hela processen. Han var lugn, lyhörd och förtroendeingivande redan från första kontakten. Det märktes tydligt att han hade full kontroll på både objektet och processen, samtidigt som han var väldigt lätt att prata med och alltid tillgänglig när vi hade frågor. Våra förväntningar var att få en transparent, trygg och smidig köpupplevelse och Andreas...
Anna är super grym! Hon har verkligen koll på marknaden samt konstant uppdatering kring försäljningen. Allt gick väldigt smidigt utan några konstigheter Rekommenderas starkt!
Trevlig, tydlig, lätt att kommunicera med. Snabba besked.
Min erfarenhet av Sam Roshandel har varit helt igenom positiv. Han är extremt professionell, påläst och engagerad i varje steg av processen.
Anna var proffsig, lyhörd och mycket, mycket bra. Rekommenderar henne varmt!
Supernöjd med Annas prestation i samband med ett lägenhetsköp. Ett proffs!
Trevlig, pålitlig och alltid tillgänglig. Joseph gjorde försäljningen enkel och trygg!
Professionell, pålitlig och trevlig
Vänlig,, proffesionell och lyckades sälja vår lägenhet innan den ens var fotograferad på samma nivå som desolate sålts för bäst pris i området.
Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse! Anna var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för våra frågor. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en kunnig och pålitlig mäklare.
Ett både trevligt, kunnigt intryck liksom innovativt - hur lägenheten skulle kunna disponeras på ett för köpare intressant sätt
Proffsig, kunnig och jävligt trevlig
Proffs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag har haft väldigt bra erfarenheter av Alex Edenvik på Fastighetsbyrån Vasastan. Han är professionell, engagerad och alltid lätt att få tag på. Alex har ett starkt driv och visar genuint intresse för både säljare och köpare. Han är lyhörd, noggrann och tydlig i sin kommunikation, vilket skapar trygghet genom hela processen. Dessutom märks det att han har god lokalkännedom och ett stort fokus på att uppnå bästa möjliga resultat för sina kunder.
Kunnig, snabb, pålitlig och vänlig. Och fick till ett mycket bra pris på min försäljning. Jag kunde inte vara nöjdare.
Han är snabb, pålitlig och alltid tillgänglig. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera!
Joseph har varit toppen! Proffsig, engagerad och lyhörd till våra önskemål.
Joseph är en av de mest ärliga och transparenta mäklarna vi träffat under den tidsperioden som vi har letat lägenhet. Joseph har ett gott tålamod och är en mycket professionell mäklare. Vi skulle välja Joseph alla dagar i veckan som mäklare av vår bostad och kommer göra det i framtiden.
Robert är en mycket skicklig mäklare som kombinerar strategi, erfarenhet och tydlig kommunikation. Han tänker alltid ett steg längre och har en genomtänkt plan för varje steg i processen. Resultatet överträffade våra förväntningar. En mäklare i toppklass som vi gärna rekommenderar vidare! //Fredrik
Andreas är mycket trevlig och artig och enkel att ha att göra med som person. Dessvärre valde vi att avbryta samarbetet då vi inte upplevde en proaktiv kommunikation eller där vi kände oss inloopade i vad som hände och var planen var under processen, samt mycket slarv vid bearbetning av annons (fel info och stavfel) där det istället blev vi som skrev majoriteten av annonsen. Möjligen hade han mycket att göra vid tidpunkten så att vi inte kände oss prioriterade!
Jättebra mäklare. Väldigt engagerad och mycket kunnig. Detta var min första försäljning så hade mycket frågor och funderingar om hur allt går till. Fick all hjälp jag behövde under hela processen. Rekommenderar starkt.
Vår upplevelse av Rebecca har varit fantastisk och hon har överträffat våra förväntningar
Mycket bra. Snabb och professionell i kommunikationen.
Så nöjd med Joseph! Superproffsig, alltid tillgänglig och bra kommunikation. Bara positivt att säga om hela processen.
Proffsig och tydlig i kontakten. Nåbar
Toppen upplevelse genom hela processen!
Ett bra/ gott bemötande. Upplevde att hon levde upp till våra förväntningar. Gav oss stöd och råd inför fotograferin och visning samt lyssnade på våra åsikter vid försäljningen.
Seriös och kunnig om marknaden, trevlig och korrekt i kontakter med både säljare o köpare. Försäljningen drog ut på tiden, Robert var hela tiden aktiv och hade en klar plan kring nästa steg i processen. Kommer anlita Robert vid nästa försäljning!
Rebecca var otroligt professionell, positiv och varm genom hela resan. Från vår första intressekontakt av objektet till signering. Rekommenderas varmt!
Rebecca är påläst, tydlig i sin kommunikation till mig som köpare och svarar snabbt på frågor.
Anna Johansson på Fastighetsbyrån Vasastan - Finns inte en bättre mäklare i Vasastan! Så proffsig, strukturerad och bara helt underbar som person! Guidade mig och köparen genom processen på ett tryggt och säkert sätt. Så nöjd och så glad att jag och min fru valde Anna! Kommer lätt använda mig av Anna nästa gång det är dax att sälja! Stort, stort tack!! /Johan säljare i Vasastan
Skicklig ung tjej med gott tålamod för processen.
Detta var den andra gången vi samarbetade med Gabriella vid en försäljning. Gabriella har ett professionellt och vänligt bemötande och är snabb och tydlig i sin kommunikation. I den senaste försäljningen bidrog detta till att våra högt satta förväntningar möttes. Vi kan starkt rekommendera Gabriella!
Otroligt skicklig, trevlig och proffsig mäklare. Hon får saker att hända, svarar snabbt och är flexibel för att uppfylla kundens alla önskningar och behov. Tack Rebecca! :)
Rebecca bemöter en på ett väldigt trevligt sätt och är alltid tillgänglig för bud/förhandling. När vi köpte av Rebecca blev förhandlingar kring pris klara vid midnatt och signing 07:30 dagen därpå för att stänga affären. Det märks att hon är en kunnig och duktig mäklare
Vi är så glada att vi fick just Sam som mäklare! Han är så trevlig, sympatiskt och lugn samtidigt som han är en mycket skicklig mäklare! Perfekt kombination när man genomgår försäljning av sin bostad! Vi rekommenderar starkt Sam! Bästa hälsningar Frida & Richard
Min 4e försäljning med Anna och alltid lika nöjd. Alla säljare borde anlita Anna som mäklare!
Alex Edenvik är en erfaren, kunnig och engagerad mäklare som på ett mycket pedagogiskt sätt guidat mig genom hela processen. Jag har blivit bemött med respekt och vänlighet. Alex Edenvik har med råge levt upp till mina förväntningar avseende försäljningen av min lägenhet.