Andreas är en mycket bra och tillgänglig mäklare! Rekommenderas varmt!
Fastighetsbyrån Vasastan
Här i Vasastan hittar du allt från vackra promenadstråk till goda kommunikationer, caféer och shopping. Vi på Fastighetsbyrån här har många års erfarenhet av marknaden och är den ledande mäklarkedjan i Vasastan. På kontoret på Karlbergsvägen är vi hela 16 medarbetare som gärna hjälper dig med din bostadsaffär. Vi erbjuder en...
2927 omdömen om Fastighetsbyrån Vasastan
Sedan starten hos Reco 2013
Hon är super duktig, rekommenderar starkt
Stort tack till Rebecca och varma rekommendationer framåt för ett tryggt och lyckat samarbete. Rebecca har varit på tåna under hela processen, med både snabb intern kommunikation och tydlighet mot mig som säljare, såväl som aktiva dialoger mot intressenter. Hon har gjort mig väldigt trygg under vår försäljningsprocess, med en imponerande ihärdighet att uppnå vårt gemensamma mål om en lyckad försäljning till följd av en aktiv budgivning. Kan starkt rekommendera Rebecca.
Rebecca hanterade försäljningen av lägenheten på ett mycket professionellt sätt och höll mig informerad om läget genom hela processen. Jag kan varmt rekommendera Rebecca vid försäljning av din lägenhet.
Anna har sedan vårt första möte varit 100% fokuserat på att hjälpa oss att göra vår försäljning av lägenheten så professionell som möjligt. Vi har hela tiden följt hennes rekommendationer då vi från första stund känt fullt förtroende för hennes professionella arbete. Hon höll oss kontinuerligt uppdaterad på alla händelser och förändringar under försäljningsprocessen som gav trygghet att veta att hon hade saker och ting under kontroll. Vi kan varmt rekommendera henne. Ett stort tack för Din hjälp att hitta nya nöjda ägare till vår fina lägenhet Anna!
Världsklass! Mycket engagerad, kommunikativ och driven.
Den första målbilden kring slutpris var en aning optimistisk. Marknaden blev mer avvaktande & det var ett nytt läge. I de förhållanden & i slutfasen av försäljningen jobbade Rebecca på med mycket energi, driv och professionalism. Jag kan starkt rekommendera Rebecca som mäklare vid er nästa försäljning.
Vi är så tacksamma för all hjälp, allt stöd och engagemang vid försäljningen av vår bostad. Snabbt och professionellt arbetat och vi fick vad vi begärde. Vi kan varmt rekommendera Robert Ljungström. Erika och Monica Wall
Professionell, uppriktig och kompetent med ett öga för service
Kommunikativ och flexibel.
Robert är en av de absolut bästa mäklarna jag någonsin kommit i kontakt med. Det säger rätt mycket då jag själv varit i branschen 5+ år. Robert är genuin, professionell, noggrann, ärlig och dessutom rolig att ha att göra med. Säljer man bostad i Vasastan gör man det med Robert. Rekommenderas varmt!
Affären gick rekordsnabbt och smidigt! Kan verkligen rekommendera Andreas.
Rebecca ger ett okunnigt intryck vad gäller handläggning av vårt köp av lägenhet på Rörstandsgatan 14 A. Underlättar ej vid handläggning av tilläggsavtal och följer inte upp undertecknandet av detta. Ger förändrade instruktioner vid genomförandet av undertecknande av tilläggsavtalet. Hon är ej en mäklare som lever upp till kompetenskravet som ska ställas på fastighetsmäklare.
Snabb,enkel o tydlig! Robert är en mycket vänlig och tillmötesgående person - anlitar honom gärna igen! MVH Ingbritt
Andreas är professionell och mycket kunnig. Han sätter rimliga mål och ger en tydlig bild över upplägg, strategi och möjligheter. Han vet vad han pratar om och kan området (Vasastan) mycket bra. Mycket tillgänglig och ser till att återkoppla och uppdatera kontinuerligt. Vi har både köpt och sålt med Andreas och är lika nöjda på båda sidorna av affären. Utöver allt detta är han dessutom väldigt trevlig, vi rekommenderar Andreas varmt!
Bästa Robert! ❤️ Vi har både köpt av, och sålt med Robert som mäklare och är så otroligt nöjda och tacksamma! En mäklare for lajf helt enkelt. Vill ni också ha en trygg, varm hand längs med bostadsresan - då är det bara att höra av er till Robert! 🙌🌟
Trevligt bemötande och ett smidigt hanterande.
Supernöjd med allt! Kommunikativ, tydlig och trevlig. Snabb försäljning till ett högt pris - kunde inte vara mer nöjd! Rekommenderar!
Drottningen av Vasastan! Vi fick vår lägenhet såld till ett imponerande pris efter tre veckor från vår första kontakt med Anna. Snabb och tydlig kommunikation
Proffsigt bemötande med stor tillgänglighet
Köpte en lägenhet som Anna var mäklare för. Hon var mycket snabb i att svara och ta reda på svar när vi hade frågor, vilket uppskattades väldigt mycket!
Rebecca var engagerad, professionell och lätt att ha kontakt med. Allt gick smidigt och vi är supernöjda!
Anna är väldigt trevlig och professionell. Hon fick ut ett klart högre pris än vad jag förväntat mig.
Kompetent och erfaren. Närvarande i samtalen. Mycket bra på att förklara de olika momenten i säljprocessen för att förstå hur köparen tänker. Effektiv och snabb i arbetet och snabb återkoppling. Trevlig och sympatisk. Professionell service.
Vi är supernöjda med hela processen, från start till mål.
Bra bemötande och tydlig med all info!
Trygg, professionell och lätt att ha kontakt med. Allt gick smidigt, varmt rekommenderad!
Sam är en mycket proffsig mäklare som alltid ligger på och levererar det som diskuterats, följer upp och ger objektiva råd. Mycket uppskattade egenskaper inte minst i en marknad som svänger snabbt.
Fantastisk! Väldigt bra och snabb återkoppling. Tydlig information och trevligt bemötande.
Fantastiskt bemötande och trygg genom hela processen. Kunnig, engagerad och lätt att ha kontakt med. Rekommenderas varmt!
Robert är proffsig och kompetent med ett respektfullt bemötande genom hela processen. Det kändes tryggt och seriöst, rekommenderar honom varmt för han är toppen.
Vid försäljningen av lägenheten Tre Liljor har vår dotter Karin haft mest kontakt med mäklaren. Kommunikationen vad gäller tex avtal som vi ( Inger Wallin och Anders Wallin) behövt signera, ar det ibland inte varit fullständigt. Annars bra.
Hej, det är min son som säljer men jag äger 90 procent. Men cad jag förstår så känns det mycket bra med Rebecca. Med vänlig hälsning, Krister Lundgren
Rebecca levde upp till våra förväntningar. Genom ihärdighet och ett professionellt arbetssätt tog hon vår försäljning i mål och levererade. Supernöjd med försäljningen!
Mycket professionell och är duktig på att skapa en trygg process för både köpare som säljare
Smidigt och lätt att göra affär med och professionell.
Trevlig bemötande och verkar kunna sitt!
Efter samtal med flera mäklare beslutade jag till sist att anlita Robert för att sälja min lgh. Jag är mkt nöjd med hans arbete; innan, under och efter budgivningen. Även kontakten med reception och byrån generellt har fungerat jättebra.
Hon har varit väldigt tillmötesgående, vänlig och trevlig. Hon har svarat snabbt fast timmen varit se.
Anna är en fantastisk människa och mäklare, jag kan rekommendera henne 1000 gånger om. Man är så trygg men henne. Hon har sådan otroligt bra kompetens och en oslagbar koll på marknaden.
Dundertrevlig mäklare som hjälpte mig genom mitt första köp av bostadsrätt. Hon är flexibel och lösningsorienterad. Detta visas genom att hon svarar fort på alla frågor och om hon inte vet svaret direkt ser hon till att hitta det samt lösa det.
Jag kan varmt rekommendera Nathalie, mycket trevlig, kunnig och bra mäklare!
Bra bemötande! Höll ångan uppe trots att lägenheten var svårsåld.
Mycket varm, driven och engagerad mäklare som skapar en trygg och stabil brygga mellan säljaren och köparen. Hon gör det smidigt och lika enkelt som att köpa en kaffe på Pressbyrån!
Mycket duktig, ambitiös och hängiven. Mycket bra på att hålla kontakt under hela säljprocessen.
Rebecca är engagerad, driven, lätt att samarbeta med och även tillgänglig. Fick till ett snabbt köp!
Oerhört duktig och lyhörd! Upplevde en enorm trygghet under hela försäljningsprocessen!
Lyhörd, tillmötesgående, professionell med glimten i ögat
Anna var en kanonmäklare genom hela processen. Hon förmedlade information på ett tydligt sätt och hade god koll både på objektet och processen vilket gjorde hela bostadsaffären smidig och positiv från början till slut.
Svarar blixtsnabb på frågor. Informerar bra och kan sitt jobb på alla sätt och vis.