Fastighetsbyrån Vasastan

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeThirteenYears
3 049
4.9

Här i Vasastan hittar du allt från vackra promenadstråk till goda kommunikationer, caféer och shopping. Vi på Fastighetsbyrån här har många års erfarenhet av marknaden och är den ledande mäklarkedjan i Vasastan. På kontoret på Karlbergsvägen är vi hela 16 medarbetare som gärna hjälper dig med din bostadsaffär. Vi erbjuder en...

3049 omdömen om Fastighetsbyrån Vasastan

Sedan starten hos Reco 2013

Josephine C
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan

Otroligt proffsig under hela processen, ärligt och tydlig i kommunikation samt mycket hjälpsam i alla delar!

Victoria K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Johansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan

Vi är fantastiskt nöjda med allt gällande Anna: inlyssnande, professionell och konstruktiv i 100% av alla kontakter. En lokalkännedom om Vasastan ner på enskild gatu- och föreningsnivå. Bättre mäklare inom det här geografiska området finns inte att uppbringa. (Vi sålde en lägenhet på 2 rum och kök)

Michael L
Vasastan - Birkastan

Anna sålde vår bostad i Vasastan. Hon gjorde ett fantastik jobb och förutom att hon presterade på en hög nivå så vara hon lyhörd och inkännande på hur vi ville ha det och gav oss extremt bra stöttning och råd under hela försäljningen.

Emil S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Vi kunde inte gjort ett bättre val av mäklare. Rebecca har hjälpt oss tidigare och var ett självklart val för oss även denna gång. Hon är otroligt professionell, tillgänglig, genuin och på att kontinuerligt uppdatera vart i processen vi var. Det märks att hon älskar sitt jobb då hon är påläst och extremt engagerad vilket gör att man känner sig trygg och nöjd både som köpare och säljare. Rebecca är en riktig stjärna och ett självklart val för oss nästa gång vi ska sälja igen!

Anna T
Vasastan - City/norrmalm

Anna är grym! Vår försäljning har varit toppen, och Anna har varit så stöttande och lyhörd och professionell. Skulle absolut sälja med henne igen, vi är så nöjda!

Anna L
Vasastan - Birkastan

Rebecca är riktigt professionell, tydlig och enkel att ha att göra med. Allt gick toppen med vår försäljning av lägenhet, Rebecca var en stor och bidragande faktor till det! Kan varmt rekommendera!

Isabelle S
Vasastan - Odenplan

Supertrevlig och professionell! Väldigt lätt att nå och uppdaterade oss konstant om förändringar som skedde i budgivningen, och förmedlade allt på ett väldigt rättvist sätt för oss som köpare och för säljarna. Kunde inte varit nöjdare!

Matteo R
Vasastan - Odenplan

Rekommenderas, smidig och snabb!

Julius R
Vasastan

Rebecca är en väldigt trevlig, kunnig och hjälpsam mäklare. Rekommenderar henne starkt.

Ann-sofi M
Vasastan - Birkastan

Mycket bra under hela processen. Saklig och tydlig. Inte påstridig. Återkom snabbt när man kontaktade henne. Kan verkligen rekommendera Rebecca.

Anders M
Vasastan - Birkastan

Oerhört dedikerad uppgiften: Sälj för minst 3,5 Mkr så får du en bra bonus för allt över den summan. Alltid lätt att få tag i via sms/e-mail. Svarade alltid väldigt snabbt, även kvällar och helger, med fullödiga svar. Mycket bra att resonera taktik med angående de pågående försäljningsåtgärderna av olika slag. När vi till slut tack vare hennes agerande och taktiska förhandling med en potentiell köpare till slut fick 3,5 Mkr var det inga försök att övertala oss att försöka få mer (så att även hon kunde få ett betydligt bättre...

Patrik S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Johansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan

Hej, mycket snabb lösning, från visning till kontraktsskrivning!

Victor H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Edenvik en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - S:t Eriksplan

Alex gjorde verkligen ett kanonjobb. Proffsig, lätt att ha att göra med och höll oss uppdaterad hela tiden med snabba och tydliga uppföljningar som gjorde allt väldigt tryggt och smidigt. Det märktes också att han jobbade hårt för både mig som säljare och för köparna, och han hanterade hela processen på ett riktigt bra och balanserat sätt. Plus att vi fick värdefulla tips inför vårt nästa köp vilket var över förväntan. Kan varmt rekommendera Alex om du vill ha en engagerad, drivande och pålitlig mäklare som verkligen bryr sig!

Hanna H
Vasastan - Birkastan

Superproffsig genom hela processen och väldigt lyhörd för våra önskemål. Vi är jättenöjda!

Bo Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Trevlig, komunikativ,snabb på att svara,

Evelina G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Vi kan varm rekommendera Robert! Proffsig, påläst och engagerad under hela säljprocessen. Han skapade förtroende både hos oss som säljare, och spekulanter. Alltid snabb på återkoppling och väldigt kommunikativ, vilket gjorde oss trygga under hela processen.

Lisa Ö
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alex Edenvik en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - S:t Eriksplan

Trevlig, lyhörd, tillmötesgående och trovärdig!

Marcus G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Östermalm

Har koll på marknaden på detaljnivå, flexibel och lätt att få tag på. Helt nöjd!

Oscar N
Vasastan - City/norrmalm

Väldigt smidig affär. Från möte och fotografering till visning och affär var det minimalt arbete för oss, och vi nådde vår förväntade prisbild. Kan starkt rekommendera Andreas!

Peter W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joseph Rashid en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Hagastaden

Trevlig snabb och bra Excellent mao

Eva Ulrika A
Vasastan - Odenplan

Lugn och noggrann vid visningen. Svarar snabbt på mail.

Soran K
Vasastan - Hagastaden

Vi sålde vår lägenhet med Joseph och är så tacksamma för allt han gjort. Försäljningen tog lite längre tid än vi hoppats, men Joseph gav aldrig upp – han kämpade hela vägen och gjorde verkligen det lilla extra för att få till en bra affär. Vi har haft andra mäklare tidigare som tappat engagemanget efter ett tag, men Joseph höll i från start till mål. Han höll oss uppdaterade, var alltid ärlig och lyckades till slut både få den såld och dessutom få upp priset mer än vi trodde var möjligt. Vi skulle utan tvekan anlita honom igen!

Ebba W
Vasastan - Hagastaden

Mycket trevlig och får på ett professionellt sätt till ett bra avslut för alla!

Hanna S
Vasastan - Birkastan

Anna är en helt fantastisk mäklare - trygg, professionell, hjälpsam, positiv och har stenkoll! Jag kan verkligen rekommendera Anna!

Charlotte E
Vasastan - Odenplan

Serviceminded, proffsig och tillgänglig. Rutinerad och trevlig!

Sebastian H
Vasastan - Odenplan

Rebecca är otroligt engagerad, varm och bemötande. Hon är också rak och tydlig. Hon hör dina mål vid en försäljning och kan styra dig till det som är rimligt rörande dagens bostadsmarknad. Jag rekommenderar dig som säljare att anlita Rebecca.

Niklas R
Vasastan - Sibirien

Väldigt professionell i hela processen. Lyhörd vad vi ville och gav hennes syn och erfarenhet

Truls O
Vasastan - S:t Eriksplan

Genomförde precis min andra lägenhetsförsäljning med Robert, där förra var 5 år sedan. Han var lika proffsig då som nu, och slutresultatet blev återigen fantastiskt. Utöver försäljningen så var Robert även ett viktigt bollplank för oss kring frågor vi hade kring vårt kommande köp, gällande fastighets- och avtalsfrågor vilket var oerhört uppskattat.

Emely M
Vasastan - Hagastaden

Jag är väldigt nöjd med Joseph som mäklare. Processen var smidig, kommunikationen fungerade bra och jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Extra roligt var att vi dessutom slog rekord i kvm-pris i föreningen. Jag kan absolut rekommendera honom.

Alfred L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Sam är otroligt pålitlig, lösningsorienterad och enkel att samarbeta med. Han kommunicerar tydligt, tar ansvar genom hela processen och levererar alltid över förväntan. Jag kan varmt rekommendera att arbeta med honom.

Johan H

Hängiven och väldig proffesionell

Jon P
Vasastan - Odenplan

Mycket trevlig och proffsig. Utvecklingsmöjlighet är att vara mer påläst om detaljerna i Brf:n, underlättar för alla.

Emil Elmer Johannes J
Vasastan - Birkastan

Pålitlig och sakkunnig och fick till en bra och smidig affär.

Peter B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Birkastan

Jag vill gärna lämna ett varmt omdöme om Andreas Ångström efter vårt köp av bostad i Vasastaden. Andreas bemötte oss på ett exceptionellt professionellt och trevligt sätt genom hela processen. Han var lugn, lyhörd och förtroendeingivande redan från första kontakten. Det märktes tydligt att han hade full kontroll på både objektet och processen, samtidigt som han var väldigt lätt att prata med och alltid tillgänglig när vi hade frågor. Våra förväntningar var att få en transparent, trygg och smidig köpupplevelse och Andreas...

Alexander G
Vasastan

Anna är super grym! Hon har verkligen koll på marknaden samt konstant uppdatering kring försäljningen. Allt gick väldigt smidigt utan några konstigheter Rekommenderas starkt!

Ewa L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joseph Rashid en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Sibirien

Trevlig, tydlig, lätt att kommunicera med. Snabba besked.

Alfred L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Min erfarenhet av Sam Roshandel har varit helt igenom positiv. Han är extremt professionell, påläst och engagerad i varje steg av processen.

Victor P
Vasastan

Anna var proffsig, lyhörd och mycket, mycket bra. Rekommenderar henne varmt!

Ivan P
Vasastan

Supernöjd med Annas prestation i samband med ett lägenhetsköp. Ett proffs!

Oskar M
Vasastan - Hagastaden

Trevlig, pålitlig och alltid tillgänglig. Joseph gjorde försäljningen enkel och trygg!

Camilla J

Professionell, pålitlig och trevlig

Pär A
Vasastan - Birkastan

Vänlig,, proffesionell och lyckades sälja vår lägenhet innan den ens var fotograferad på samma nivå som desolate sålts för bäst pris i området.

Rolf P
Vasastan - S:t Eriksplan

Vi är väldigt nöjda med vår upplevelse! Anna var professionell, engagerad och alltid tillgänglig för våra frågor. Rekommenderas varmt till alla som vill ha en kunnig och pålitlig mäklare.

Per-Olof G
Vasastan - Röda Bergen

Ett både trevligt, kunnigt intryck liksom innovativt - hur lägenheten skulle kunna disponeras på ett för köpare intressant sätt

Magnus S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Edenvik en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Sibirien

Proffsig, kunnig och jävligt trevlig

Johan K

Proffs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

David Ola H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alex Edenvik en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Sibirien

Jag har haft väldigt bra erfarenheter av Alex Edenvik på Fastighetsbyrån Vasastan. Han är professionell, engagerad och alltid lätt att få tag på. Alex har ett starkt driv och visar genuint intresse för både säljare och köpare. Han är lyhörd, noggrann och tydlig i sin kommunikation, vilket skapar trygghet genom hela processen. Dessutom märks det att han har god lokalkännedom och ett stort fokus på att uppnå bästa möjliga resultat för sina kunder.

Filip S
Vasastan - Birkastan

Kunnig, snabb, pålitlig och vänlig. Och fick till ett mycket bra pris på min försäljning. Jag kunde inte vara nöjdare.

Lana Baker K
Vasastan - Hagastaden

Han är snabb, pålitlig och alltid tillgänglig. Jag kände mig trygg genom hela försäljningen. Kan varmt rekommendera!

Sandra A
Vasastan - Hagastaden

Joseph har varit toppen! Proffsig, engagerad och lyhörd till våra önskemål.