Fastighetsbyrån Vasastan

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeFourteenYears
3 144
4.9

Här i Vasastan hittar du allt från vackra promenadstråk till goda kommunikationer, caféer och shopping. Vi på Fastighetsbyrån här har många års erfarenhet av marknaden och är den ledande mäklarkedjan i Vasastan. På kontoret på Karlbergsvägen är vi hela 16 medarbetare som gärna hjälper dig med din bostadsaffär. Vi erbjuder en...

3144 omdömen om Fastighetsbyrån Vasastan

Sedan starten hos Reco 2013

Thomas Karl Martin E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Birkastan

Snabbt och stöttande från första samtalet till kontraktsskrivning. Rekommenderar verkligen Andreas om ni söker en ny bostad!

Linus E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Mycket bra på alla sätt! Mäklaren var tydlig och tog hand om situationen på ett bra sätt och vi rekommenderar honom varmt.

Evelina P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Jag rekommenderar Robert starkt som mäklare! Trygg, kommunikativ, positiv, snabb på återkoppling och kan vända allt till en grym affär. Jag är otroligt glad att jag valde att sälja med honom!

Isabella B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Röda Bergen

Fint bemötande och god kommunikation!

Antoine G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Joseph Rashid en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan

Excellent experience. Professional, responsive, and pleasant to work with!

Viktor G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Joseph Rashid en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Birkastan

Toppenmäklare som är riktigt genuin!

NICLAS S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alex Edenvik en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Atlas

Vi är väldigt nöjda med Alex på Fastighetsbyrån. Han var lätt att få tag på, snabb på att återkoppla och gav tydliga svar på våra frågor. Hela affären sköttes på ett tryggt och förtroendeingivande sätt, vilket gjorde att vi kände oss säkra genom hela processen. Dessutom håller han vad han lovar och är både rak och ärlig. Vi kan varmt rekommendera honom! Mvh köpare

Katarina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Birkastan

Toppen på alla sätt från förberedelser av försäljning till genomförande och snabb i kontakten!

Johan Oskar L
Vasastan - Birkastan

Vi sålde vår lägenhet med Rebecca och är väldigt nöjda med hela processen. Professionell. Oerhört hög tillgänglighet och engagemang. Smidig och effektiv hjälp med förberedelser. Lyhörd för våra behov och preferenser. Kommer rekommendera till vänner.

Frithiof H
Vasastan - Odenplan

Rebecca var professionell och snabb med information och återkoppling. Vi fick bra vägledning i såväl förberedande skedet av försäljningen som i samband med själva försäljningen. Vi rekommenderar starkt Rebecca som mäklare!

Julia L
Vasastan

Superbra och smidigt, rekommenderar!

Fred R
Vasastan

Vi är jättenöjda med Robert!! Vi blev bemötta på otroligt proffsigt och varmt sätt genom hela processen. Våra förväntningar var höga, men Robert lyckades överträffa dem genom sitt stora engagemang och sin tydliga kommunikation. Vi rekommenderar Robert varmt!

Olga P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan

Gabriella du är en stjärna 🌟 Tack för ditt fina arbete och ditt engagemang! Så nöjd med försäljningen.!

Kevin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - City/norrmalm

Gabriella agerade professionellt och proaktivt. Kan rekommendera!

Per Viktor I

Jättebra mäklare med stort fokus. Tajt kommunikation, bra driv med visningar och köpare, samt hela tiden med positiv energi.

Nathalie P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alex Edenvik en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Atlas

En riktigt grym mäklare! Alex var öppen, ärlig och väldigt lätt att ha att göra med. Han levererade precis som han lovade och fick ihop affären snabbt och smidigt. Vi är supernöjda och kände oss trygga hela vägen! Rekommenderas starkt!

Anne Charlotte J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Vi är otroligt nöjda med Sam Roshandel. Från första mötet. Professionell. Lyhörd. Tydlig plan för försäljningen. Tillgänglig. Uppdaterade oss angående processen. Vi kände oss trygga genom hela affären. Med vänlig hälsning,

Maryam A

Trevlig och proffsig. Snabb och bra kommunikation. Rekommenderas varmt!

Niklas T
Vasastan - Odenplan

Vi är nöjda men hade haft kontakt med sam tidigare också så vi sökte upp han och visste vad vi skulle få Finns ingenting att klaga på, smidig upplevelse och konkret och enkel kontakt! Rekommenderas varmt

Alain P

Aktiv, anpassade, nöjda och trygga Alain Pelat o Anne-Charlotte Jonsson

Mirella U
Vasastan - City/norrmalm

Lätt att få tag på, flexibel och lyhörd. Hela processen gick smidigt 😊

Sofia G
Vasastan - City/norrmalm

Professionell och mycket proaktivt, svarade snabbt och var tillgänglig

Richard M

Hjälpsam och väldigt professionell

Eva Munck Af Rosenschöld W

Mycket seriös, kompetent och bra. Är hundra procent nöjd med Rebeccas insats.

Pernilla Nylén Hallgren

Sam är väldigt kunnig, hjälpsam och vet vad han gör. Skulle rekommendera honom till alla.

Niklas B
Vasastan - City/norrmalm

snabb och service minded samt flexibel

Carl L
Vasastan - Odenplan

Stockholms bästa mäklare. Djupt engagerad och kunnig under hela försäljningsprocessen

Hani A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Trevlig och väl bemötande, väldigt kunnig, kompetens, erfarenhet, vet vad hon säger , Noga , svarande på frågorna,

Lars D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Edenvik en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Odenplan

Proffsig, bra kommunikation. Linning på alla områden Lyssnande också in väldigt bra

Claudia H
Vasastan - Birkastan

Engagerad, förtroendeingivande och snabb på att svara! :)

Elisabeth P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alex Edenvik en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Rak kommunikation, lyhörd, serviceminded

Roger K
Vasastan - Birkastan

Han var mycket seriös o snabb återkoppling

Lukas Y
Vasastan - Vasaparken

Väldigt proffsig, trevlig, villig att jobba snabbt och smidigt vilket uppskattades

Fredrik W

En riktigt Reco kille 😁, lugn sansad, erfaren, man kände sig säker i hans utförande. Var bara att följa hans råd så får man toppen resultat. Vart en underbar färd och slut tillsammans med Sam! Kan varmt rekommendera honom!

Richard C
Vasastan - Röda Bergen

Tycker Rebecca visade upp ett stort mått av professionalism. Rekommenderar henne alla dagar i veckan.

Ing-marie C

Han är proffsig och kunnig och trevlig

Karl C

Rak och tydlig kommunikation, låste en snabb affär som lär kännas bra för alla parter.

Karin K
Vasastan - City/norrmalm

Robert är snabb och driver säljprocessen på ett säkert sätt. Jag kände mig trygg.

Sophie  H
Vasastan

Väldigt proffsig och så trevlig!

Johanna H
Vasastan - Röda Bergen

Rebecca var superbra genom hela processen. Tillgänglig och tillmötesgående och skötte allt proffsigt och strukturerat. Skulle varmt rekommendera henne!

Dorotea P
Vasastan - Birkastan

Köpte en bostadsrätt med hjälp av Andreas Ångström. Under hela processen upplevde jag dessvärre att jag på egen hand alltid behövde kontakta honom för att få någon som helst uppdatering i processen. Trots detta gick köpet ändå bra och processen slutfördes på ett bra vis. Väl vid tillträdet märkte jag att en vitvara inte fungerade, vilket är något man som köpare ska med fog kunna förutsätta fungerar, ännu mer då jag inte under processens gång inte blivit informerad om att vitvaran inte skulle fungera. Då säljaren hade slutat...

Richard C
Skrev om Fastighetsbyrån Vasastan

Köpte en lägenhet via Rebecca Thyrhaug. Mycket proffsigt bemötande på alla sätt och vis. Kan rekommendera Rebecca alla dagar i veckan

Simon C
Vasastan - Birkastan

Otroligt kompetent och serviceinriktad mäklare. Har både köpt och sålt med Gabriella och blir alltid nöjd!

Christian D
Skrev om Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Vi köpte vår lägenhet genom Gabriella och vi är så nöjda. Hon är professionell, hjälpsam och transparent i allt hon gör. Precis som en mäklare ska vara. Jag kan starkt rekommendera henne.

Patrik E
Vasastan - Odenplan

Det var min andra lägenhet som jag sålde via Robert. Bra och öppen dialog, ger bra input om marknaden och säljprocessen utan att trycka åt ngt håll. Alltid tillgänglig för frågor. Som sagt andra gången jag använder Robert som mäklare och skulle göra det igen om jag säljer i Vasastan.

Lukas N
Vasastan - Sibirien

Kanonbra mäklare tycker jag.!.

Da Y

We had a very positive experience working with Sam throughout the apartment purchase. Sam was professional, responsive, and made the whole process smooth and transparent. We really appreciated his patience in answering our questions and guiding us through each step.

Cristian H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Birkastan

Andreas är en mycket bra mäklare! Kunnig, effektiv och duktig på att ge information. Jag nådde den förväntade prisbilden. Rekommenderas starkt!

Jonathan B

Lugn, sansad och professionell!

Rebecca Å
Vasastan

Jag kunde inte ha valt en bättre mäklare än Rebecca. Hon är lyhörd, kompetent och professionell samtidigt som hon är varm, genuin och otroligt trevlig! Rebeccas engagemang och tydlighet fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Kan inget annat än att rekommendera Rebecca, hon är en riktig stjärna!