Alla kategorier Mäklare Stockholms län Stockholm Norrmalm Vasastan Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån Vasastan
Rekommenderat företag 2016 - Fastighetsbyrån Vasastan Rekommenderat företag 2015 - Fastighetsbyrån Vasastan
Större karta Vägbeskrivning
Fastighetsbyrån Vasastan

Fastighetsbyrån Vasastan

Karlbergsvägen 40, 113 27 Stockholm

4.8 i betyg av 326 rekommendationer
Vad är viktigt för dig när du ska byta bostad? Utifrån dina behov skräddarsyr vi en helhetstjänst som passar dig. Med god lokalkännedom om Vasastan och starkt engagemang gör vi din viktigaste affär till din bästa affär. Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja och vårt mål är att vara bäst i landet på att förmedla bostäder på ett affärsmässigt och professionellt sätt.

Läs vad 326 kunder tycker om Fastighetsbyrån Vasastan

 • Mats G
  Mats G skrev om Emmie Grut en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Kan grymt rekommendera Emmie .
  Engagerad , trevlig , håller alltid kunden i centrum !

  Grym mäklare

  Mats
  gillar detta
 • Ingvor W
  Ingvor W skrev om Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Allt fungerade perfekt. Alla frågor besvarades prompt . All dokumentation som jag har fått är lättläst och detaljerad . Jag rekommenderar fastighetsbyroån i Vasastan de är trevliga att jobba med.
  gillar detta
 • Viveka L
  Viveka L skrev om Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Det finns få mäklare som kan mäta sig med Andreas Ångström !
  Proffsig , serviceinriktad och kompetent -alltid med såväl säljares som köpares bästa i fokus ! Vi är mycket nöjda och våra vänner ( hittills 3 familjer ) som också har anlitat honom ,samma erfarenhet !
  Viveka och Gerdt Larsson
  gillar detta
 • Stina W
  Stina W skrev om Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Känt mig trygg i hela lägenhetsaffären. Från visning till kontraktsskrivningen. Andreas är proffsig och återkopplar processen så man vet vad nästa steg är. Trevlig, kunnig och hjälpsam. Ger honom bästa rekommendationer. Anlitar gärna honom igen.
  gillar detta
 • Gustaf L
  Gustaf L skrev om Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Mycket kunnig och la ned ett hästjobb med visningar och budgivning.
  2016-10-20 Andreas Å svarar Gustaf L
  Hej Gustaf,
  Stort tack för ditt fina betyg. Det var en ära att få hjälpa dig att förmedla din lägenhet. Hoppas du kommer att trivas bra i din nya. Är det något som du undrar över är du alltid välkommen att kontakta mig.

  Ta hand om dig!

  Med vänlig hälsning
  Andreas
  Andreas Å gillar detta
 • Ylva S
  Ylva S skrev om Emmie Grut en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Har haft mycket kontakt med Emmie då vi både sålt och köpt av henne. Hon är toppen att ha att göra med och har jobbat hårt med att få till bra affärer för båda parter. Kan varmt rekommendera henne för proffsigt och trevligt samarbete.
  gillar detta
 • Jia J
  Jia J skrev om Emmie Grut en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Emmie var trevlig, engagerad och lyhörd. Jag kände mig trygg under hela processen
  gillar detta
 • Margareta E
  Margareta E skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  En lugn och bra process hela vägen från första kontakt till avslut.
  gillar detta
 • Agneta N
  Agneta N skrev om Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Vi är mycket nöjda med mäklaren Anna Hansson som var både proffsig och engagerad i samband med vår försäljning av vår lägenhet.
  Med vänlig hälsning,
  Agneta Nystedt
  gillar detta
 • Oscar S
  Oscar S skrev om Emmie Grut en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Emmie är en mycket trevlig och engagerad mäklare. Hon skötte försäljningen av vår lgh strålande, var lyhörd för våra önskemål och jobbade ihärdigt för att hitta potentiella köpare. Jag kan rekommendera henne varmt!
  gillar detta
 • Emilia C
  Emilia C skrev om Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Vi sålde precis efter att amorteringskraven infördes så var ganska oroliga då marknaden var något osäker. Vi är supernöjda med Anna. Hon tog god tid på sig att diskutera möjliga upplägg för annons och visning, särskilt vad gällde timing före/efter sommaren, så att hon och jag till slut tillsammans kom fram till den bästa lösningen. Det funkade jättebra just att resonera sig fram till vad som skulle funka bäst. Anna tar sig verkligen tiden att få säljaren att känna sig lugn och trygg.

  Vi valde Anna just därför att hon känns väldigt genuin och rak, helt enkelt en sådan mäklare som jag själv hade velat köpa lägenhet av. Man känner att man litar på det hon säger - hon är inte för "säljig".

  Via Anna fick vi också en jätteduktig fotograf som tog grymma bilder, och visningen var fullproppad! Vi blev även jättenöjda med slutpriset och Anna skötte budgivningsprocessen med stort engagemang.
  gillar detta
 • Johan K
  Johan K skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Robert har varit riktigt professionell genom hela försäljningen och det hela slutade med ett resultat långt över mina förväntningar. Robert rekommenderas starkt!
  gillar detta
 • Josefin L
  Josefin L skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Jag valde Robert Ljungström efter att ha talat med flertalet mäklare i området. Robert var den som från början gav mig ärliga och raka svar, han satte rimliga förväntningar och han svarade på alla mina frågor om försäljningsprocessen. Han gav tydliga klara instruktioner och kommunikationen mellan oss, både under budgivning samt försäljningsprocess, var klockren. Robert överträffade mina förväntningar i precis alla aspekter och jag blev definitivt mer än nöjd med slutpriset vid affär. Han arbetar aktivt under hela processen och kommunikationen är snabb och rak. Utöver detta är Robert professionell, otroligt ärlig, lättsam och en fantastiskt duktig mäklare.
  Jag kan inte annat än ge Robert mina varma och bästa rekommendationer och jag tror innerligt att man gör sig själv en tjänst om man anställer Robert som fastighetsmäklare. Jag kommer definitivt att anställa honom vid alla mina framtida bostadsaffärer.
  gillar detta
 • Henrik W
  Henrik W skrev om Anna Johansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Jag vill ge ett stort tack till Anna för ett oerhört bra arbete vid försäljningen av min lägenhet. Givet marknadsläget och lägenhetens karaktär så blev det ganska många visningar innan det till slut blev en budgivning och ett tillfredsställande slutpris. Trots detta relativt jobbiga objekt, så agerade Anna hela tiden mycket engagerat och professionellt, hon var alltid bra påläst, och gav ett mycket seriöst intryck med bra svar till köparnas frågor. Jag ger mina varmaste rekommendationer till alla som överväger att använda sig av Anna som mäklare. Tack Anna!
  gillar detta
 • Christoffer Å
  Christoffer Å skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Ambitiös och duktig mäklare! Nogrann och väldigt trevlig.
  gillar detta
 • Pernilla A
  Pernilla A skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Väldigt serviceminded och profisionell mäklare!
  gillar detta
 • Sung Hae P
  Sung Hae P skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Mäklaren var kunnig, trevlig och lyhörd. Det blev en jättelyckad försäljning!
  gillar detta
 • Amelie H
  Amelie H skrev om Anette Stridh en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Anette var den mäklare jag valde när jag skulle sälja min lägenhet i Birkastan. Hon imponerar med sin professionalism och djupa kunskap om fastighetsmarknaden framförallt då i Vasastan. Jag kände verkligen att hon jobbade för mig och hon visade tydligt hur angelägen hon var att jag skulle bli nöjd med resultatet. Bara det att hon på eget initiativ tog lite inredningssaker från sin egen lägenhet för att piffa upp min inför visningen visar tydligt på hennes starka engagemang. Jag är vidare djupt imponerad och över det slutpris hon lyckades förhandla fram, faktiskt långt mer än vad jag hade räknat med. Jag ger Anette Stridh mina varmaste rekommendationer.
  gillar detta
 • Ragna Z
  Ragna Z skrev om Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Jag använde Anna som mäklare vid försäljningen av min lägenheten och hon överträffade mina förväntningar på alla plan. Anna är noggrann i allt hon gör och kan sina objekt utan och innan. Hon är fullt engagerad från början till slut och lämnar ingenting åt slumpen , vilket gör att man känner sig väldigt trygg. Anna fanns även där som ett bollplank genom hela processen och gav goda råd när det behövdes. Jag rekommenderar starkt Anna som mäklare!
  gillar detta
 • Magnus �
  Magnus � skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Robert Ljungström, Fastighetsbyrån Vasastan, visade prov på stort engagemang, professionellt bemötande och genomförande av affären. Dessutom är han trevlig och har humor. Rekommenderas starkt!
  gillar detta
 • Sara A
  Sara A skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Jag har bara positivt att säga om fastighetsbyrån vid min försäljning av lägenhet. Jag var mycket nöjd men den mäklare jag anlitade.
  gillar detta
 • Johanna Beckman P
  Johanna Beckman P skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Bra kontakt och tillgänglighet genom hela kundresan. Kommer rekommendera er vidare.
  gillar detta
 • Mia A
  Mia A skrev om Anette Stridh en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Anette hjälpte oss att sälja vår lägenhet genom sk Kommande försäljning. Vi är jättenöjda med Anette! Tack vare henne sålde vi till ett pris en bra bit över förväntan. Anette har varit väldigt engagerad och serviceminded sedan vår första kontakt för över ett år sedan. Sedan dess har hon med jämna mellanrum hört av sig för att stämma av läget och erbjuda rådgivning vad gäller köp av kommande bostad, ngt som varit mkt hjälpsamt. Hon besitter den fantastiska kombinationen av att vara både varm och professionell på samma gång. Vi kan varmt rekommendera Anette som mäklare och kommer garanterat att anlita henne igen då det är dags för nästa försäljning.
  gillar detta
 • Amanda G
  Amanda G skrev om Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Extremt engagerad, trevlig och duktig! Jag är supernöjd.
  gillar detta
 • Erica H
  Erica H skrev om Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Anna var fantastiskt duktig och informativ. Alltid glad och hjälpsam! Rekommenderas varmt.
  gillar detta
 • Fredrik F
  Fredrik F skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Hjälpte oss med sina kontakter till styling och råd inför visning till en kanonförsäljning!
  gillar detta
 • Frida T
  Frida T skrev om Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Anna har varit mycket professionell och ambitiös vid försäljningen av min bostadsrätt. Hennes genuina engagemang och förmåga att kommunicera snabbt och tydligt gav mig direkt förtroende för hennes kunskaper vad gäller marknaden och området. Anna har varit väldigt trevlig och funnits tillgänglig via såväl telefon som mail. Sammanfattningsvis har Annas bemötande och gedigna kunskaper på alla sätt underlättat min försäljningsprocess.
  gillar detta
 • Maud B
  Maud B skrev om Anna Hansson en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Anna är otroligt professionell. jag har haft bekanta som har sålt sina bostadsrätter via Anna och varit extremt nöjda. Anna följer upp, har svar på tal och otroligt pålitlig. Jag rekommenderar henne till tusen!
  gillar detta
 • Damir D
  Damir D skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Robert är en oerhört duktig mäklare, professionell i sitt uppdrag vilket mynnade ut i en smidig och väldigt bra affär.
  gillar detta
 • Per L
  Per L skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Lugn, metodisk och professionell. Ger ett pålitligt intryck och en av få mäklare jag träffat som känns genuin.
  gillar detta
 • Åsa O
  Åsa O skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Gott bemötande, var också vänlig efter att vi strulat runt i vem som skulle få vårt uppdrag. Bra kontakt under själva försäljningsprocessen och bra info inför påskirvning av avtal.

  Levde upp till vår förväntan.
  gillar detta
 • Camilla H
  Camilla H skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Sålde min lägenhet via Robert Ljungström. Är mycket nöjd med försäljningen, processen var snabb och smidig och resultatet över förväntan. Robert var lyhörd och tillgänglig och en trygg punkt i en orolig bostadsmarknad. Dessutom mycket trevlig! Mina varmaste rekommendationer!
  gillar detta
 • B�rje L
  B�rje L skrev om Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Vi är mycket nöjda med Fastighetsbyrån och vår mäklare Andreas Ångström. Han var verkligen engagerad från början till slut. Det kändes som han gjorde sitt yttersta för oss och vår lägenhetsförsäljning.
  gillar detta
 • Camilla H
  Camilla H skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Toppennöjd med Robert! Professionell, tillgänglig och optimistisk under hela säljprocessen. Mina varmaste rekommendationer!
  gillar detta
 • Stephanie S
  Stephanie S skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Superbra bemötande! Överträffade mina förväntningar på uppdragets utförande.
  gillar detta
 • Peter M
  Peter M skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Väldigt engagerad, alltid tillgänglig och mycket hjälpsam, trevlig och kunnig.
  gillar detta
 • Carl S
  Carl S skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Förtroendeingivande, professionell och engagerad: stans bästa mäklare!
  gillar detta
 • Irene E
  Irene E skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Lägenhetsförsäljning. Otroligt nöjd. Toppen.
  gillar detta
 • Emil J
  Emil J skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Vänligt, tryggt, proffsigt! Sålt en bostadsrätt i Stockholm.
  gillar detta
 • Caroline E
  Caroline E skrev om Anette Stridh en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Jag anlitade Anette Stridh som mäklare vid försäljning av min bostadsrätt i Vasastan. Lägenheten låg ute som kommande objekt och såldes innan visning. Anette höll flera förhandsvisningar och var väldigt engagerad och noga med att uppdatera mig efter varje visning. Hon var trygg, trevlig och professionell. Dessutom var hon mig och min sambo behjälplig med råd inför köp av vår nya bostad. Bara pluspoäng till Anette, hon kan varmt rekommenderas!
  gillar detta
 • Johan H
  Johan H skrev om Fastighetsbyrån Vasastan
  Professionellt rakt igenom från värdering till visning och försäljning!
  Kan varmt rekomendera detta bolag till andra.
  gillar detta
 •    Jamie W
     Jamie W skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Robert was excellent. He worked especially hard to secure the sale of my apartment. Working late to ensure he could contact the buyers to arrange the signing the following day. He did a great job under tight time lines, as it was close to midsummer, to ensure the sale went through. I highly recommend Robert.
  gillar detta
 • Monica A
  Monica A skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Bra bemötande. Glad, mycket trevlig. Läser av potentiella köpare mycket väl och anpassar vad han behöver göra eller inte göra för att få till en bra affär. Stor proffsighet. Diskret tillåter han inte tjafs utan kör målinriktat bakom sin mäklar-glada utsida. Återkommer gärna till honom vid köp/sälj-tillfälle.
  gillar detta
 • Hassan S
  Hassan S skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  jag tycker bra
  gillar detta
 • Jakob H
  Jakob H skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Jag sålde min lägenhet i Vasastan december 2014. Kom i kontakt med Robert via en vän som rekommenderade honom. Jag upplever att Robert gjort sitt bästa, fullföljt sina åtagande och sålde lägenheten på nivån vi var överens om.
  gillar detta
 • Louise S
  Louise S skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Vänligt, informativt och snabb återkoppling!
  gillar detta
 • David D
  David D skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Mycket professionellt hanterat.
  gillar detta
 • Catharina L
  Catharina L skrev om Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Mycket engagerad och professionell mäklare.
  Som säljare har jag fått stort förtroende för Andreas och skulle gärna anlita honom igen vid framtida försäljningar.
  Stort plus för personligt engagemang och tillgänglighet!
  gillar detta
 • Christian B
  Christian B skrev om Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  Väldigt tillmötesgående och bra presentation vid första mötet. fick bra pris men vid såld lägenhet var servicen något sämre.
  gillar detta
 • Anna-carin K
  Anna-carin K skrev om Robert Ljungström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
  VI fick ett trevligt bemotande, proffsig och snabb maklare, sammanfattningsvis en mycket bra upplevelse.
  gillar detta
Kategorier