Fick vår lägenhet såld snabbt på ett förtroendegivande sätt.
Sam Roshandel
Sam Roshandel är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Sam Roshandel har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Sam Roshandel har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 148 omdömen med ett betyg på 4.9. Sam Roshandel har haft 26 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2023-09 - 2024-08
148 omdömen om Sam Roshandel
Proffsig, trevlig, lyhörd och ärlig. Skönt att kunna bolla med en mäklare som man kan lita på!
Enkel att ha kontakt med, professionell och trevlig!
Tydlig med försäljningsplanen och vad jag kunde förvänta mig. Tillgänglig, återkopplande och snabb.
Sam fick vår lägenhet såld snabbt och smidigt. Han hjälpte oss i alla steg i processen och gav oss det vi behövde för att ta informerade beslut geomgående.
Fick jättebra och snabb service från Sam och vi kände oss trygga genom hela köp processen.
Toppenjobb! Snabb och effektiv.
Förtroendeingivande. Stabil och vänlig. Fick flera visningar gör att familjemedlemmar och jag skulle kunna fatta snabbt beslut om köp. Jättenöjd! Vänliga hälsningar Poa
Så nöjd med Sam, jättebra jobb. Noggrann, informerande och positiv. Uppskattade hans ärlighet. Kan varmt rekommendera
Sam upplevs som lugn och trygg, vi är väldigt nöjda med hur han har förmedlat våran bostadsrätt.