Sam Roshandel

Sam Roshandel

Sam Roshandel är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Sam Roshandel har varit registrerad mäklare sedan 2019-11. Sam Roshandel har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-10 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.9. Sam Roshandel har haft 29 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

Att jobba som fastighetsmäklare på ett av Sveriges bästa kontor? Det är ett självklart val! Mitt mål är alltid att Du som kund ska känna dig nöjd med mig, min tjänst och mitt resultat ända från första kontakten till dess att affären är avslutad. Det är just dessa verktyg och möjligheter Fastighetsbyrån ger mig och mina kunder. Jag är specialiserad i Vasastan och vet hur marknaden ser ut i just ditt område! Vill du få ett så högt slutpris som möjligt vid en försäljning av din bostadsrätt? Jag har kunskapen och verktygen som krävs för högsta möjliga pris vid en försäljning. Detta kombinerat med mitt engagemang och alla fördelar som Fastighetsbyrån erbjuder i form av att vara marknadsledande aktör gör att jag kan garantera att du som kund kommer att bli nöjd. Kontakta mig!

2024-05 - 2025-04

168 omdömen om Sam Roshandel

Sedan starten hos Reco 2013
Anne-Christine B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Väldigt nöjda, snabb och bra återkoppling löpande under processen!

Cajsa H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Sam är en otroligt trevlig mäklare, och vi är så nöjda med hans bemötande. Han höll oss, som köpare, hela tiden uppdaterade i processen och var rak och tydlig i sin kommunikation.

Lara G
Vasastan - Odenplan

Sam har en riktigt bra känsla för marknaden i Vasastan och gav tydliga och värdefulla råd under hela försäljningsprocessen. Han är rak på sak och säger vad han tycker. När vi letade efter en mäklare kändes det som att många bara sa det vi ville höra för att få uppdraget och sälja snabbt. Vi uppskattade att Sam aldrig stressade oss utan istället gav en ärlig bedömning av lägenhetens försäljningspotential. Om du letar efter en mäklare som är effektiv, trevlig och professionell, och som du kan ha en uppriktig dialog med,...

Eveline G
Vasastan - City/Norrmalm

Jag uppskattade att han inte var påflugen utan anpassade sig till min personlighetstyp. Fick bra information och snabb återkoppling.

Louise F

Jag tycker att Sam är en kompetent och duktig mäklare. Hade dock velat ha en tydligare kommunikation kring t e x bedömning av varma och kalla kunder, också att förmedla hopp om att bostaden kommer att kunna säljas. Säljprocessen upplevdes som ganska jobbig för mig och det hade mildrats av ökad trygghet.

Olle S
Vasastan - Birkastan

Sam har gjort ett fantastiskt bra jobb! Lätt att kommunicera med, givit bra råd och varit trygg genom hela processen! Allt man kan önska sig!

Emma A
Skrev om Sam Roshandel en del av Fastighetsbyrån Vasastan

Sam gjorde ett kanonjobb med försäljningen av min lägenhet. Mycket professionell, kunnig, och kommunikativ, samtidigt som han har ett varmt och positivt bemötande. Hans strukturerade och metodiska arbetssätt, tillsammans med att han alltid är tillgänglig, gjorde att hela processen kändes trygg och säker. Jag kan verkligen rekommendera Sam till andra som söker en pålitlig och kompetent mäklare.

Henrik B

Sam gav inte den typiska ”sälj approachen” utan var personlig och ingav ett förtroende i sin kontakt. Vi upplevde det som en trevlig kontrast till många andra mäklare vi kommit i kontakt med. Å andra sidan kanske man önskar en typisk säljare när man just ska sälja. Hursomhelst, uppnådde vi mer än vad vi hade hoppats på som slutpris, vilket ju förstås är det viktigaste som kund. Vägen till signering av kontrakt är angenäm med en mäklare som Sam. Rekommenderas för förmedling av objekt i Birkastan!

Elsa S
Vasastan - Birkastan

Sam gjorde ett fenomenalts jobb med försäljningen av min lägenhet. Han är mycket tillgänglig, snabb, kompetent och hjälpsam. Utöver försäljningen har han även bistått med support i andra frågor utöver ordinarie uppdraget, något jag uppskattat enormt. Känner en oerhört tillit till Sam och rekommenderar honom varmt!

Junghyun P

He did a great job as a real estate agent, kindly explaining the process and providing appropriate information when needed.