Andreas Ångström
Andreas Ångström är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Andreas Ångström har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Andreas Ångström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 212 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Ångström har haft 65 försäljningar sen 2021-08 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2021-08 - 2022-07
Läs vad 212 Läs vad Andreas Ångström
köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Andreas är väldigt proffsig och gjorde ett toppenbra jobb under vårt lägenhetsköp. Rekommenderar varmt!
Proffsig, väl förberedd och tydlig gentemot alla parter. Topp på alla sätt!
Toppklass, professionell och hjälpsam.
Vi är nöjda med Andreas! Proffsigt bemötande och ett stort engagemang!
sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Ångström en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Very professional and committed until the unit was sold.
Väldigt ambitiös och målinriktad. Följer upp regelbundet om processen.
Andreas är bäst när det gäller!
Erfaren och serviceinriktad- alltid såväl säljares som köpares bästa för ögonen.
Vi har sålt två lägenheter med Andreas och
är väldigt nöjda med både pris och all hantering.
5 sjärnor minst :)
Viveka Larsson -
Andreas är en väldigt trevlig och genuin mäklare och vi uppskattade verkligen hans tillgänglighet att visa lägenheten för oss! Vi är supernöjda med vårat köp och hur smidigt allt gick till, och de få osäkerheter som fanns upplevde vi att Andreas tog på allvar och såg till att ge oss den informationen vi behövde för att känna oss säkra.
Utmärkt service! Tydlig, lättåtkomlig och snabb leverans.
/WH. -
Professionellt bemötande genom hela försäljningsprocessen, snabb återkoppling, ärligt, tydligt och rakt på sak.