Skön kille att ha att göra med. Mycket bra på att hålla kunden informerad och uppdaterad. Jobbar aktivt med uppdraget.
Andreas Ångström
Andreas Ångström är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Andreas Ångström har varit registrerad mäklare sedan 2008-07. Andreas Ångström har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-02 och har fått 299 omdömen med ett betyg på 4.8. Andreas Ångström har haft 44 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
299 omdömen om Andreas Ångström
Bra fokus och rådgivning, energisk, saklig
Vi köpte av Andreas och det kändes tryggt under hela affären. Han var lyhörd och hade koll på saker och ting. Vi upplevde processen som smidig tack vare honom.
Var lite tveksam i början, men efter att ha diskuterat igenom uppdragen efter att det legat ute ett tag har vi varit nöjda. Andreas var lite för optimistisk i början vilket gav oss lite orealistiskta förhoppningar. Själva försäljningen när vi väl fått en seriös kandidat gick väldigt smidigt. Överlag bra återkoppling.
Andreas är kunnig och enkel. Känns som han är noga med att samtliga parter gör en bra affär både köpare , säljare och byrån han jobbar på.
Professionell, målinriktad och otroligt trevlig. Vi kan verkligen rekommendera Andreas.
Har koll på marknaden på detaljnivå, flexibel och lätt att få tag på. Helt nöjd!
Väldigt smidig affär. Från möte och fotografering till visning och affär var det minimalt arbete för oss, och vi nådde vår förväntade prisbild. Kan starkt rekommendera Andreas!
Serviceminded, proffsig och tillgänglig. Rutinerad och trevlig!
Pålitlig och sakkunnig och fick till en bra och smidig affär.