Gabriella Anderek

Gabriella Anderek

Gabriella Anderek är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Gabriella Anderek har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Gabriella Anderek har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 164 omdömen med ett betyg på 4.9. Gabriella Anderek har haft 50 försäljningar sen 2023-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2023-09 - 2024-08

164 omdömen om Gabriella Anderek

Sedan starten hos Reco 2020
Anette A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Birkastan

Snabb, tydlig och kunnig! Hon gjorde allt för att få sålt vår lägenhet i Stockholm. Trots att vi inte fick exakt vad vi gav för lghten 5 år tidigare kom vi väldigt nära och är nöjda med tanke på marknadsläget. Tack!

Svar från Gabriella Anderek

Hej Anette! Tack för dina fina ord, det värmer verkligen. Även om de senaste åren känts långa så har det ju bara hunnit gå 2,5 år sedan ni köpte och marknadsläget såg väldigt annorlunda i mars 2022 men jag håller med om att vi kom väldigt nära med tanke på den negativa utvecklingen. Det var väldigt trevligt att få hjälpa er med en lyckad försäljning och önskar all lycka framöver! :)

Birgitta W
Vasastan

Försäljning av borätt 1 rum V.asastan. Lades först ut på Hemnet som kommande till ett pris 3,5 mil.j.fick ett bud som inte accepterade sav min samägare till borätten ( i och för sig dumt). Lades därefter ut på Hemnet med utgångspris 2, 995 milj. Alldeles för lågt pris mht till priset på kommande - kunde ge sken av att det var ngt fel på lägenheten eller at t säljaren hade bråttom att sälja. Dessutom kan det ifrågasättas om det inte var ett lockpris. Stämmer det med god mäklarsed? (Lägenheten såldes sen för 3,2 milj.)

Svar från Gabriella Anderek

Hej Birgitta! Eftersom all kontakt genom processen skett med din samägare enligt önskemål så lämnar detta omdöme mig med lite frågetecken från mitt håll och till synes även från ditt eftersom en del information i ditt omdöme är direkt felaktig. Jag har sökt dig på telefon utan framgång för att reda ut dessa frågetecken och eftersom kommunikationen gått genom din samägare skulle jag uppskatta om du kunde ringa tillbaka till mig då jag är övertygad om att din uppfattning om mig som mäklare och processen skulle se annorlunda...

Maryam Y
Vasastan - City/Norrmalm

Gabriella är jätte trevlig och professionellt. Bästa mäklaren i stan 😍

Henrik F
Vasastan - City/Norrmalm

Trevlig, engagerad och professionell, skulle gärna anlita Gabriella igen!

Robert Y
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - City/Norrmalm

Professionell, trevlig, empatisk, lyssnade, tillgänglig, förtroendeingivande, hjälpsam, duktig på sitt jobb helt enkelt. Hjälpte oss att köpa en drömbostad.

Maryam Y
Vasastan - City/Norrmalm

Hon är världens bästa mäklare, trevlig och duktig. Det är så skönt att det finns så kunniga och duktiga mäklare som Gabriella.

Lejla I
Vasastan - Atlas

Gabriella överträffade mina förväntningar! Hon var alltid tillgänglig och lyhörd och gjorde sitt yttersta för att jag som säljare skulle känna mig trygg och bli nöjd. Hon är inte bara kompetent utan även väldigt trevlig och hade alltid humöret på topp! Gabriella var alltid transparent i sin kommunikation vilket gjorde mig väldigt trygg under hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Gabriella!

Hanna L
Vasastan - Odenplan

Gabriella har varit fantastisk från början till slut! För mig har det varit en ganska lång process för att komma till skott med försäljningen, men hon har under hela resans gång funnits där och givit goda råd utan att stressa mig. Hon är väldigt förtroendeingivande och positiv, samtidigt som man märker att hon har stenkoll på branschen. Kan varmt rekommendera!

Lena N
Vasastan - Odenplan

Gabriella Anderek är proffsig och vi fick bra stöd vid vårt bostadsköp.

Amanda F
Vasastan - S:t Eriksplan

Min försäljningsprocess tillsammans med Gabriella var toppen! Hon var väldigt trevlig, professionell och gav direkt ett superbra intryck som sedan fanns kvar under hela resan. Jag fick bra återkoppling och kände mig alltid uppdaterad under processen. Jag rekommenderar henne starkt!