Gabriella Anderek
Gabriella Anderek är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Gabriella Anderek har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Gabriella Anderek har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. Gabriella Anderek har haft 18 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 18 Läs vad Gabriella Anderek
2021-01-20Verifierad kund
Sålt en etta som jag haft som övernattningsbostad. Mäklaren var positiv och beskrev både möjligheter och risker. Värderingen var tämligen rätt. Var över vår förväntan.
2021-01-18Verifierad kund
Jag sålde lgh i Vasastan. Gabriella var aktiv och informerade löpande om utvecklingen. Bra erfarenhet.
2020-12-16Verifierad kund
Gabriella har ett mycket professionellt förhållningssätt och är mycket trevlig. Hon är tydlig och tillmötesgående. Jag är mycket nöjd med mitt köp av bostad och kan varmt rekommendera Gabriella till andra som planerar att köpa bostad framöver!
köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan -
2020-12-15Verifierad kund
Jag sålde en bostadsrätt i Birskastan genom Gabriella och hon var proffsig och varm från början till slut
2020-11-30Verifierad kund
I have worked with Gabriella to sell our flat and she has been impeccable at every stage. She was very proactive and professional on providing the best guidance. I definitely recommend her for your projects.
Simla Gavelinsålde sin lägenhet med hjälp av Gabriella Anderek en del av Fastighetsbyrån Vasastan -
2020-11-30Verifierad kund
Köpt en tvåa i Vasastan. Gabriella har under hela processen varit tillgänglig, hjälpsam och transparent i all kommunikation. Overall, mycket positiv upplevelse - tack!
2020-11-30Verifierad kund
Bästa mäklaren i Stockholm!
2020-11-20Verifierad kund
Fantastiskt duktig! Ingav både seriositet och vänlighet. Hon gjorde ett bra jobb i att se till både säljare och köpares sida.
2020-11-12Verifierad kund
Gabriella gav oss trygg och proffsig hjälp genom vår första bostadsförsäljning, goda råd och tid att svara på våra frågor! Rekommenderas!
2020-11-09Verifierad kund
Som köpare uppskattade jag Gabriellas engagemang. Trevlig, genuin och fanns tillgänglig på ett sätt som få mäklare varit för mig som köpare.