Jag kan varmt rekommendera Gabriella som mäklare! Genom hela säljprocessen har hon varit engagerad och lyhörd, haft koll på alla detaljer och återkopplat snabbt. Hon har haft ett tydligt driv att hjälpa oss få ett så bra pris som möjligt, samtidigt som hon hela tiden tagit hänsyn till våra behov och önskemål. Sammantaget har det varit en väldigt trygg och positiv upplevelse, och jag är supernöjd med Gabriella som mäklare.
Gabriella Anderek
Gabriella Anderek är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Gabriella Anderek har varit registrerad mäklare sedan 2020-05. Gabriella Anderek har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 200 omdömen med ett betyg på 5.0. Gabriella Anderek har haft 32 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
200 omdömen om Gabriella Anderek
Väldigt trevlig och professionell. Alltid snabb återkoppling vid frågor
Snabb på att svara, tydlig, och väldigt trevlig!
Mycket nöjd! Professionell, driven och lyhörd. Rekommenderar verkligen Gabriella!
Smidigt från början till slut!
Gabriella har hjälpt oss med en smidig försäljning av vår lägenhet och har varit mycket trevlig och professionell att på alla sätt! Vi tackar för gott samarbete och kan varmt rekommendera Gabriella
Gabriella har varit enkel och förtroendeingivande genom hela processen. Hon gör precis det hon lovar, tar initativ och kommunicerar på ett rakt och bra sätt kring det. Jag är mycket nöjd med Gabriellas arbete genom hela perioden och rekommenderar henne varmt.
Vi är väldigt nöjda med hela försäljningsprocessen. Gabriella var professionell, engagerad och höll oss väl informerade från start till mål. Allt gick snabbt och smidigt, och resultatet överträffade våra förväntningar med ett rekordhögt kvadratmeterpris! 🌟
Hjälpsam, tillmötesgående och lätt att kontakta
Gabriella är tydlig, kompetent och snabb att svara på frågor! Vi är mycket nöja.