Supernöjd med allt! Kommunikativ, tydlig och trevlig. Snabb försäljning till ett högt pris - kunde inte vara mer nöjd! Rekommenderar!
Anna Johansson
Anna Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Anna Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Anna Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 510 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Johansson har haft 94 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
510 omdömen om Anna Johansson
Drottningen av Vasastan! Vi fick vår lägenhet såld till ett imponerande pris efter tre veckor från vår första kontakt med Anna. Snabb och tydlig kommunikation
Köpte en lägenhet som Anna var mäklare för. Hon var mycket snabb i att svara och ta reda på svar när vi hade frågor, vilket uppskattades väldigt mycket!
Anna är väldigt trevlig och professionell. Hon fick ut ett klart högre pris än vad jag förväntat mig.
Bra bemötande och tydlig med all info!
Fantastisk! Väldigt bra och snabb återkoppling. Tydlig information och trevligt bemötande.
Fantastiskt bemötande och trygg genom hela processen. Kunnig, engagerad och lätt att ha kontakt med. Rekommenderas varmt!
Mycket professionell och är duktig på att skapa en trygg process för både köpare som säljare
Anna är en fantastisk människa och mäklare, jag kan rekommendera henne 1000 gånger om. Man är så trygg men henne. Hon har sådan otroligt bra kompetens och en oslagbar koll på marknaden.
Oerhört duktig och lyhörd! Upplevde en enorm trygghet under hela försäljningsprocessen!