Otroligt duktig! Noggrann, tillgänglig och flexibel. Mina allra varmaste rekommendationer!
Anna Johansson
Anna Johansson är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Anna Johansson har varit registrerad mäklare sedan 2016-06. Anna Johansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-08 och har fått 402 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Johansson har haft 73 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
402 omdömen om Anna Johansson
Anna är proffsig, förtroendeingivande och kompetent. Vi kände oss trygga under hela processen.
Supersmidigt och snabb försäljning med Anna och det pris jag fick var helt klart över förväntan i rådande marknad. Upplevde dialogen med Anna som rak, enkel och tydlig med snabb återkoppling under hela processen. Jag kan verkligen rekommendera Anna på Fastighetsbyrån som mäklare.
Väldigt trevlig och tillmötesgående!
Anna Johansson på Fastighetsbyrån är toppen! Hon är lugn, professionell, trevlig och jordnära. Hon sticker ut mot andra mäklare jag tidigare träffat. Jag fick direkt en bra och trygg känsla. Väldigt duktig på återkoppling och hålla mig som säljare informerad hela tiden under försäljningens gång. Kan varmt rekomendera henne!
Vi var supernöjda med Anna vid köp av vår lägenhet, rekommenderar starkt!
Anna är en otroligt engagerad och kompetent mäklare. Hon är också mycket bra på att kommunicera och hålla oss som säljare uppdaterade under processen. Det är andra gången vi anlitar henne och vi har varit mycket nöjda med båda försäljningarna. Vi rekommenderar Anna varmt!
Anna var väldigt noggrann under hela processen och hon återkopplade snabbt.
Mycket engagerad och proffesionell!
en mycket bra hantering av försäljningen , bra bemötande och hjälpsam