Rebecca Thyrhaug

Rebecca Thyrhaug

Rebecca Thyrhaug är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan

Rebecca Thyrhaug har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Rebecca Thyrhaug har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 171 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecca Thyrhaug har haft 95 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2025-05 - 2026-04

171 omdömen om Rebecca Thyrhaug

Sedan starten hos Reco 2023
Maria T
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Sibirien

Vi blev väldigt professionellt och varmt bemötta av mäklaren genom hela processen. Mäklaren var alltid tillgänglig, tydlig i kommunikationen och tog sig tid att svara på våra frågor, vilket gjorde att vi kände oss trygga från början till slut. Allt hanterades effektivt, engagerat och med stor professionalism. Vi uppskattade särskilt mäklarens lugn, kunskap och förmåga att skapa förtroende under hela affären. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med vår upplevelse vid köpet av bostaden. Mäklaren gjorde hela processen både enkel och trygg, och vi kan varmt rekommendera henne.

Enya J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rebecca Thyrhaug en del av Fastighetsbyrån Vasastan
Vasastan - Atlas

Rebecca har varit ett otroligt bra stöd genom hela processen! Väldigt lugn, strukturerad och professionell, en person vi gärna vill ha med i framtida köp och sälj☺️

Alexander T
Vasastan - Röda Bergen

Vi är mycket nöjda med Rebecca och kan varmt rekommendera henne! Hon var mycket effektiv och noggrann genom hela säljprocessen och vi hade ett fint samarbete. Vi skulle utan tvekan anlita henne igen.

Christina W
Vasastan - Atlas

Professionell, snabb, lyhörd för våra önskemål. ,

Lars W
Vasastan - Atlas

Snabb och effektiv med bra kommunikation med kund!

Felicity J
Vasastan - Sibirien

Toppen - väldigt trevlig och tillmötesgående till skillnad från många andra mäklare. Den bästa erfarenheten jag haft av en mäklare hittills.

Juli K
Vasastan - Birkastan

Bra och geniun kontakt med oss genom hela processen

Petter K
Vasastan

Vi har tidigare sålt en lägenhet med Rebecca och valde därför att kontakta henne igen. Redan efter en vecka var lägenheten såld till vårt drömpris. Under den tiden ordnade hon allt från fotografering och annonsering till en välbesökt visning. Eftersom vi kände Rebecca sedan tidigare hade vi höga förväntningar, men trots det överträffades de med råge – både när det gäller slutpris och smidighet i processen. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre mäklare.

Kristina S

Proffsig, trevlig och tillgänglig

Maximus S
Vasastan - Sibirien

Jättenöjd. Rebecca var tydlig under hela processen. Snabb på att svara på mina frågor och framförallt mån om att få igenom affären.