Mycket varm, driven och engagerad mäklare som skapar en trygg och stabil brygga mellan säljaren och köparen. Hon gör det smidigt och lika enkelt som att köpa en kaffe på Pressbyrån!
Rebecca Thyrhaug
Rebecca Thyrhaug är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Rebecca Thyrhaug har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Rebecca Thyrhaug har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecca Thyrhaug har haft 62 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
92 omdömen om Rebecca Thyrhaug
Mycket duktig, ambitiös och hängiven. Mycket bra på att hålla kontakt under hela säljprocessen.
Rebecca är engagerad, driven, lätt att samarbeta med och även tillgänglig. Fick till ett snabbt köp!
Riktig professionell och super trevlig, allt gick bättre än vad jag trodde och är super nöjd att fått prata med henne om köpet.
Jättebra upplevelse! Rebecca har verkligen lagt ner tid och engagemang i försäljningen. Jättefint bemötande med tät kontakt och trygghet. Kunde inte ha haft en bättre upplevelse, över förväntan!
Organiserad och rutinerad med genomtänkt strategi. Höll oss informerade hela tiden om varje steg. Tog sig an uppdraget med hög energi och med ett lyckat resultat..Kreativ.
Rebecca var mycket trevlig att jobba med, hon kom med bra och trovärdiga rekommendationer kopplat till bostadsmarknaden och timingen för försäljningen, konkreta tips. Svarar alltid snabbt och uppdaterar kontinuerligt status med intressenter/visningar och visar på hög flexibilitet. Jag skulle absolut rekommendera Rebecca!
Rebecca är en driven , competent och trevlig mäklare, som troligtvis kommer att gå långt. Hon uppfylde våra förväntningar och gjorde en bra insats för att få det priset, som vi var beredda att sälja på.
Att sälja ett hem efter 16 år är omtumlande. Jag är så nöjd över att Rebecca blev vår mäklare. Hon är ett proffs ut i fingerspetsarna! Rebecca är kunnig och påläst och ger vid första stund ett lugnt inkännande intryck och jag upplever henne som äkta rakt igenom. Hon gör vad hon säger! Om jag någon gång kommer att köpa/sälja en bostad kommer jag definitivt vända mig till henne och jag ger henne mina allra varmaste rekommendationer.
Väldigt bra och proffsigt bemötande. Levde upp till förväntningarna. Bra på att uppdatera läget. Rekommenderas varmt.