Rebecca är otroligt förtroendeingivande och sakkunnig, och genom hela processen kände vi oss väldigt trygga med henne. Vi kan varmt rekommendera Rebecca.
Rebecca Thyrhaug
Rebecca Thyrhaug är mäklare på Fastighetsbyrån Vasastan
.Rebecca Thyrhaug har varit registrerad mäklare sedan 2022-12. Rebecca Thyrhaug har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-01 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.9. Rebecca Thyrhaug har haft 100 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
185 omdömen om Rebecca Thyrhaug
Rebecca är lyhörd, tillgänglig och väldigt proaktiv. Hon levererade ett resultat över förväntan, trots en trög start på vår försäljning då marknaden var volatil. Hennes förmåga att ge en ärlig åsikt, smart förhandlingstaktik samt kunskap om vårat område bidrog verkligen till en bra upplevelse.
Trevligt bemötande, snabba svar på frågor och en väldigt enkel och smidig affär
Mycket professionell och trevlig!
Från första mötet till avslutad affär var Rebecca professionell, driven, lyhörd och mycket engagerad. Kan varmt rekommendera Rebecca till alla som går i säljtankar!
Rebecca var otroligt lyhörd, professionell och förtroendeingivande från första mötet till avslutad försäljning. Hon utstrålade ett lugn genom hela processen, vilket var extra värdefullt för oss som skulle sälja vår första bostad. Vi kände oss trygga, välinformerade och väl omhändertagna hela vägen. Vi kan varmt rekommendera Rebecca och kommer utan tvekan att anlita henne igen den dag det är dags att sälja nästa bostad.
Jag blev vänligt bemött av mäklaren. Jag hade inga särskilda förväntningar på mäklaren. Överlåtelse har inte skett än så kontakten är ju inte avslutad. Jag upplevde att jag kunde se och känna in och tänka etc under visningen (visningarna) som jag önskade. Sansad och inga omskrivningar för saker och ting (som jag stött på en hel del innan från andra byråer). Lite väl hektiskt vid slutfasen av budgivningen och i samband med kontraktsskrivningen.
Vi var supernöjda med Rebecca som vår mäklare för försäljningen av vår lägenhet i Vasastan/Norrmalm. Varm rekommendation från oss!
Bra bemötande och klara tydliga besked.
Super trevlig och seriös. Snabb på återkoppling!