Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeFourteenYears
4 604
4.7

Storstockholms mest expansiva område är i ständig förändring, och så är även bostadsmarknaden här i Hägersten, Älvsjö och Skärholmen. Vi på Fastighetsbyrån håller koll på alla svängningar, dalar som uppgångar, och kan råda dig inför både försäljning och köp av fastighet. I vårt område möts den pulserande staden och den vackra...

4604 omdömen om Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen

Sedan starten hos Reco 2013

Tine A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Västertorp

Jag har varit väldigt nöjd med Shervin som mäklare. Min upplevelse har varit att han är väldigt kommunikativ och skapar en trygg process för säljaren. Jag skulle rekommendera Shervin stärkt.

Svar från Shervin Hashemi

Tack snälla Tine för de fina orden! 🙏🏽 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom försäljningen. Stort tack för förtroendet och jag önskar dig all lycka framåt! ☀️

Sofia G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Shervin Hashemi en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Västertorp

Extremt nöjda! Hela vägen från visning till kontraktsskrivning blev vi väldigt bra bemötta! Trots en del strul med vår bank så hanterade han situationen fint och hittade lösningar. Han höll god kontakt och tack vare honom har vi en jättefin lägenhet!

Svar från Shervin Hashemi

Stort tack för de fina orden! 🙏🏽 Det var ett nöje att få hjälpa er genom hela köpprocessen och tillsammans hitta lösningarna. Vilket teamwork!🤩 Stort grattis till ett fantastiskt köp och varmt lycka till i ditt nya hem🥳

Edin S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Maximillian Broman en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Fruängen

Enkel och trevlig person som var mycket till mötesgående. Rekomenderar starkt som mäklare

Svar från Maximillian Broman

Tack Edin för din varma rekommendation! Jag hoppas att ni kommer trivas i den fina lägenhet ni har köpt via mig :) Ser även framemot att få hjälpa er igen framtiden när det är dags att sälja.

Lotta Viktoria Ö
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jerry Dalinor en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Hägerstensåsen

Vi kan varmt rekommendera Jerry! Från första mötet till avslutat kontrakt har han varit professionell, engagerad och lyhörd. Kommunikation har fungerat bra och vi blev ständigt uppdaterad under processen. En bra mäklare som gör det lilla extra! /Lotta och Daniel

Svar från Jerry Dalinor

Stort tack Lotta och Daniel för era fina ord! 🙏 Det har varit ett stort nöje att få hjälpa er genom hela processen. Tack för ert förtroende och för ett riktigt fint samarbete från första mötet till påskrivet kontrakt. Jag önskar er all lycka framåt och hoppas att våra vägar korsas igen!

Emma M
Hägerstensåsen

Jerry har varit trygg, stadig och kommunikativ genom hela processen, tänkt smart och strategiskt - och fått ut ett bra pris på min lägenhet. Dessutom väldigt trevlig!

Svar från Jerry Dalinor

Stort tack Emma för dina fina ord! Det har varit ett stort nöje att få hjälpa dig genom hela processen och jag är verkligen glad att vi tillsammans kunde nå ett så bra resultat. Tack för förtroendet och för ett väldigt trevligt samarbete!

Johan Rickard E
Sålde sitt hus med hjälp av Christofer Svensson en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Älvsjö/Herrängen

Väl beskriven säljprocess som utfördes på ett transparent och förtroendeskapande sätt. Kommunikation och kontakter löpte på smidigt och bidrog till en positiv upplevelse. Jag anlitar gärna Christofer Svensson för nästa försäljning.

Hans Ö
Midsommarkransen

Shervin beskrev processen och den förväntade försäljningen och överträffade mina förväntningar på alla punkter.

Svar från Shervin Hashemi

Tack Hans! Fantastisk kul att höra och framför allt att vi kunde leverera över förväntan. Allt gott framåt! 🙏🏽

Marie-Louise P
Örby Slott / Liseberg

Super nöjd han var Elegant och mycket trevlig och kunnig

Svar från Shervin Hashemi

Stort tack Marie-Louise för fina ord 🙏🏽 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen. Och stort grattis till nya bostaden i Farsta! Hoppas du kommer att trivas minst lika bra som i Älvsjö🫶🏽

Hanna Ö
Midsommarkransen

Vi kunde inte fått en bättre mäklare! Shervin är tillgänglig, informerad och engagerad längs hela vägen. Han kan sitt område och är uppmärksam på detaljer. Rekommenderar varmt! 🌟

Svar från Shervin Hashemi

Stoort tack Hanna, uppskattar detta enormt mycket 🌟 Det har varit en ära att få hjälpa dig hela vägen med försäljningen. Se nu till att hitta drömbostaden för dig och killen, ser fram emot att höra mer sen vid tillträdet 🥳

Kalle N
Midsommarkransen

Shervin var smidig och proffsig!!

Svar från Shervin Hashemi

Tusen tack Kalle! Ingen tvekan om att du kommer stortrivas i denna pärla till bostad 😉 ses vid tillträdet!

Lisbeth J
Telefonplan

Hej Vi upplevde honom lugn och inlyssnande. Det gick att resonera om processens utfall. Han lyssnade på vårt resonemang som vi kom fram till under processen och accepterade och godtog det.

Svar från Jerry Dalinor

Stort tack Lisbeth för de fina orden och för ert förtroende! Det har varit väldigt trevligt att få hjälpa er genom hela processen. För mig är det viktigt att vara lyhörd, tydlig och att tillsammans hitta den väg som känns bäst för kunden. Tack för att ni tog er tid att lämna en rekommendation!

Lars-Erik M
Älvsjö/Långsjö

Christofer är en mycket lyhörd, kunnig och effektiv mäklare. Alltid glad, trevlig och lättsam. Lätt att få kontakt med under hela försäljningen. Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera honom.

Gabriella Manwa L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Valencia Can en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Telefonplan

Genomgående professionell. Tydlig och informativ. Tillgänglig vid behov och enkel att kommunicera med.

Maya D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Paulina Despotovic en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Fruängen

Professionell, respektfull mot både oss som köpare men även säljarna, kändes tryggt hela processen. Rekommenderas starkt!

Svar från Paulina Despotovic

Tusen tack för dem fina orden och stort grattis till er nya bostad!

Johan H
Köpte sitt hus med hjälp av Christofer Svensson en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Älvsjö/Herrängen

Proffsigt och bra bemötande under hela processen.

Linn J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Michel Desimons en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Axelsberg

Fick ett väldigt bra intryck av mäklaren. Han var lyhörd, engagerad och snabb i sin återkoppling, samtidigt som han kändes både personlig och genuin genom hela processen! Han kämpade verkligen för att hitta en lösning som gjorde båda parter nöjda. En positiv upplevelse!

Svar från Michel Desimons

Stort tack Linn, vad glad jag blir av att höra det! Det har varit väldigt roligt att få hjälpa dig genom processen och jag uppskattar verkligen de fina orden. Hoppas du kommer trivas riktigt bra i nya bostaden! 😊

Johanna P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Michel Desimons en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Axelsberg

Jag är supernöjd med Michel, en mäklare man verkligen känner gör allt i sin makt för att försäljningen och allt runtikring ska bli så bra som möjligt. Effektiv, lyhörd, snabb på bollen och extremt bra på att checka in och lyssna av och hålla en uppdaterad i alla steg som sker. Redan rekommenderat honom till alla jag känner!

Svar från Michel Desimons

Stort tack för de fina orden Johanna! Det har verkligen varit superkul att få hjälpa dig med försäljningen och jag uppskattar verkligen förtroendet. Och att du redan rekommenderat mig vidare gör mig extra glad 😊

Markus S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Valencia Can en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Midsommarkransen/Telefonplan

Valencia är lika delar målmedvetet ambitiös och sympatiskt nere på jorden. Tydlig, trevlig och professionell. Man känner sig trygg med sin affär med Valencia!

Evelina E

Jag är nöjd med hela processen. Kommunikation och återkoppling fungerade bra, och allt hanterades på ett smidigt och professionellt sätt.

Svar från Jerry Dalinor

Stort tack för dina fina ord och för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen! Det har varit ett nöje att få följa dig genom hela processen. Extra roligt var förstås att vi lyckades sälja bostaden redan innan den öppna visningen. Jag önskar dig all lycka framåt!

Oskar L
Hägerstensåsen

Jerry var mycket trevlig och driven. Fick lägenheten såld innan visning till det priset jag önskade. Rekommenderar!

Svar från Jerry Dalinor

Stort tack, Oskar! Det betyder verkligen mycket att du tog dig tid att skriva de fina orden. Tack också för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen, det har varit ett nöje att få arbeta tillsammans med dig. Jag önskar dig all lycka framöver, och tveka inte att höra av dig om jag kan hjälpa dig igen i framtiden!

Lena G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christofer Svensson en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Fruängen

Christoffer är en fantastisk människa , trevlig klar och rak i sin kommunikation och saklig . Har även bra kännedom om området Älvsjö med omnejd. Kan varmt rekommendera honom . Han är den bästa vi haft när det gäller mäklare . Och det är några stycken 🤗

Elzbieta P
Älvsjö / Östbergahöjden

Engagerad, lyssnande och professionell

Anna Maria N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Paulina Despotovic en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen

Väldig Driven och kunnig Trevlig

Eva E
Fruängen

1. Positivt bemötande, visade stort engagemang 2. Hon vägledde mig ganom hela processen 3. Hela tiden uppmärksam, lyhörd och närvarande

Malin N
Hägerstensåsen

Mäklaren var mycket tillmötesgående och svarade snabbt på alla mina frågor och såg till att jag fick en bra affär till ett bra pris!

Svar från Shervin Hashemi

Stort tack Malin för de fina orden! Så kul att få hjälpa dig med köpet☺️ Hoppas du har kommit ordentligt på plats nu och att du stortrivs i nya bostaden!

Fanny K
Hägerstensåsen

Shervin jobbade engagerat, professionellt och positivt genom hela processen med min försäljning. Han tog verkligen hänsyn till mina önskemål och behov som säljare, och knöt ihop affären snyggt! Jag kan verkligen rekommendera honom som mäklare! 👍✨️

Svar från Shervin Hashemi

Bästa Fanny! Stort tack för de fina orden! 🙏🏽 Det var verkligen ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen och jag är glad att vi fick ihop affären på ett bra sätt hela vägen. Önskar dig all lycka framåt och hoppas våra vägar korsas igen! ☀️

Marie H
Sålde sitt hus med hjälp av Seif Rashid en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Bredäng

Trevlig, professionell och hjälpsam.

Alf H
Bredäng

Lugn och metodisk person som har uppgiften i focus.

Carl R
Älvsjö

Professionell och erfaren med ett starkt nätverk av potentiella köpare i Älvsjö. Sålde vårt hus snabbt och smidigt.

Inger S
Bredäng/mälarhöjden

Trevligt bemötande, kunnig, tillmötesgående / proffsig för både köpare och säljare.

Emrah E
Bredäng/mälarhöjden

Tillmötesgående och hjälpte oss att få till en försäljning som motsvarade vår önskan.

Ali B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Seif Rashid en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Skärholmen

Proffsig mäklare : Snabb, tydlig och väldigt hjälpsam. Toppenservice : Smidigt, tryggt och proffsigt bemötande. Rekommenderas starkt : Effektiv, lyhörd och pålitlig. Mycket nöjd : Bra kommunikation och snabb.

Alia A
Skärholmen

Trevlig, kunnig och mycket hjälpsam genom hela försäljningen. Allt sköttes smidigt och med stort engagemang. Rekommenderas!

Daniel B
Liljeholmen

Gick ju bra till slut. Men känns som att förväntningarna var satta dåligt från början. Och det kändes stökigt med både sjukdom, stylist, marknaden och budgivning. Kommunikation var proffesionell, lite stressig och i det hela kändes det inte som en smidig affär 🙄 Jag tror jag hade nog önskat en mera stressfri upplevelse med mera realistiska förväntningar.

Svar från Valencia Can

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension och för förtroendet att hjälpa er med försäljningen. Jag har full förståelse för att en bostadsförsäljning kan upplevas som stressig och väcka mycket känslor. Jag vet själv hur det känns att sälja en bostad, och det är ett av de största besluten många tar i livet. Er försäljning genomfördes dessutom i ett utmanande marknadsläge med rekordhögt utbud och försiktiga köpare, vilket innebar att strategin behövde anpassas löpande utifrån marknadens förutsättningar. Trots det...

Lena G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christofer Svensson en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Älvsjö/långbro Park

Christoffer är en superbra mäklare . Han är saklig och är duktig och har en bra och fantastisk områdeskännedom. Underlättar för oss som dels sälja och köpare .

Owe W
Älvsjö/långbro Park

Christofer är en fantastisk mäklare som jag varmt kan rekommendera Bäst på hela affären

Björn Ingvar B
Älvsjö/långbro Park

Trevlig och lyhörd. Raka och tydliga besked. Mycket proffsig och bra genomförd kontraktsskrivning. Tog sig tid att lyssna , förklara och besvara alla frågor.

Shan D
Skärholmen

Seif gjorde ett mycket professionellt arbete genom hela försäljningsprocessen. Han var engagerad, tillgänglig och höll oss uppdaterade från start till mål. Vi kände oss trygga genom hela affären och är mycket nöjda med resultatet. Jag kan varmt rekommendera Seif till andra som ska sälja sin bostad.

Jonas H
Fruängen

Lume är en mycket duktig mäklare som är tillgänglig och driver affären framåt på bästa sätt. Jag kan varmt rekommendera henne!

Johan G
Gröndal

Valencia har varit suverän! En process som annars kan vara stressande gjorde hon till en rolig och spännande upplevelse. Med en varm ton och professionell standard fick hon både oss som säljare och köparna att bara känna glädje och förväntan vid kontraktsskrivning. Rekommenderar varmt!

Björn P
Gröndal

Eftersom ni frågat om vad jag tycker om Valencia i sin Mäklarroll vill jag säga: Jag har anlitat mäklare ett tiotal ggr i mitt liv. Sällan har jag någonsin påmint mig om en liknade skicklig Mäklare som Valencia. Hon är exceptionellt noga med varje detalj som rör överlåtelsen. Hon har humor och har ett trevligt sätt. Hav förtröstan, hon är verkligen bra! Björn Persson

Mustafa A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Seif Rashid en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Skärholmen/vårberg

Supernöjd med Seif Rashid! Professionell, trevlig och mycket hjälpsam genom hela köpprocessen. Snabb återkoppling, tydlig information och ett mycket gott bemötande. Rekommenderas varmt!

Susanna F
Ekensberg

Bra bemötande Inte för på. Seriös. Förväntningar att utföra affären korrekt. Levde upp till det. Vidarebefordrade fråga till brf för förtydligande. Bra.

Svar från Maximillian Broman

Tack Susanna för din fina rekommendation! Jag hoppas att du kommer trivas i din fina nya bostad du köpt via mig :)

Anna-Lena I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Fruängen

Trevligt bemötande. Proffsig allt gick smidigt

Julia J
Gröndal

Vi fick hjälp av Valencia att sälja vår lägenhet. Vi har hållit kontakt under några år och nu när vi var redo att sälja var hon både snabb och lyhörd gällande våra önskemål. Allt har gått väldigt smidigt och Valencia har varit professionell och tydlig från start till mål! Kan varmt rekommendera!

Mikaela E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Maximillian Broman en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Ekensberg

Jag har bara gott att säga om Maximillian. Trevlig, proffsig, kunnig, gör det han lovar. Det har känts tryggt hela vägen!

Svar från Maximillian Broman

Tack Mikaela för din fina rekommendation! Det betyder mycket för mig att det kändes tryggt med mig genom hela processen :)

Jari L
Hökmossen/telefonplan

Mycket trevlig och proffsig mäklare. Kämpade hårt med att sälja min lägenhet och fick den såld till slut. Tack Jerry 🙂👍🙏

Svar från Jerry Dalinor

Stort tack för de fina orden och för förtroendet att få hjälpa dig med försäljningen av din lägenhet! Det har varit ett nöje att arbeta tillsammans med dig, och jag är glad att vi lyckades ro affären i hamn. Jag uppskattar verkligen din rekommendation och önskar dig all lycka framöver! 😊🙏

Fredrik C
Liljeholmskajen

Omdöme om mäklare Jerry Dalinor Vi kontaktade Jerry tidigt i vår säljprocess för att få råd kring hur vi bäst skulle agera inför köpet av en nyproducerad lägenhet som vid tillfället endast fanns på ritbordet, med planerad inflyttning först 1,5–2 år fram i tiden. Jerry satte sig snabbt in i vår situation och föreslog en genomtänkt handlingsplan anpassad efter den långa tidshorisonten. Han gav oss även en realistisk bedömning av värdet på vår befintliga lägenhet, vilket gjorde att vi kände oss trygga med att gå vidare i processen....

Svar från Jerry Dalinor

Stort tack Fredrik och Karin för den fantastiskt fina och genomtänkta rekommendationen! Det betyder väldigt mycket att ni tagit er tid att beskriva er upplevelse så utförligt. Det har varit ett nöje att få följa er resa från de första diskussionerna kring nyproduktionen till den genomförda försäljningen. Jag uppskattar verkligen det förtroende ni visat mig längs vägen och det fina samarbetet vi haft tillsammans. Jag är särskilt glad över att ni känt er trygga genom processen och att resultatet blev i linje med den plan...

David B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Shahin en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Telefonplan

Jag är mycket nöjd med hjälpen från Alexander Shahin. Alexander var professionell, engagerad och väldigt tillgänglig genom hela processen. Han var tydlig i kommunikationen, gav ett tryggt och kunnigt intryck och såg till att allt flöt på smidigt. Jag uppskattade särskilt hans engagemang och hur han tog sig tid att svara på frågor och ge bra råd. Kan varmt rekommendera Alexander till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare!

Berivan A
Sätra

Mycket professionell och engagerad mäklare. Kommunikation och återkoppling har fungerat utmärkt genom hela processen, och jag har känt mig trygg från start till mål. Kan varmt rekommenderas.