Alexander Shahin

Alexander Shahin

Alexander Shahin är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen

Alexander Shahin har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Alexander Shahin har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-02 och har fått 103 omdömen med ett betyg på 4.9. Alexander Shahin har haft 22 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

103 omdömen om Alexander Shahin

Sedan starten hos Reco 2021
Ines K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Shahin en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Hägerstensåsen

Professionell, trevlig, pålitlig, tydlig!

Anna-Lena N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Shahin en del av Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
Gröndal

Min dotter och hennes sambo tyckte att han var väldigt bra.

Amanda S
Gröndal

Alexander var seriös och förtroendeingivande från början till slut. Han gav inga falska förhoppningar, utan målade upp olika eventuella utfall vilket gjorde att vi hade rimliga förväntningar inför vår försäljning. Alexander hade hela tiden med sig våra önskemål och tog det beaktande vid försäljningen av bostaden. Det kändes tryggt hela vägen.

Andreas V
Gröndal

Alexander Shahin var välkomnande och trevlig på visningen, och svarade informerat på våra frågor om lägenheten och föreningen. Han guidade oss bra genom köpet och förklarade alla detaljer väldigt bra. Köpet kändes tryggt och professionellt.

Kim J
Hägerstensåsen

Väldigt duktig och kommer med bra input när det gått lite trögt, toppen mäklare!

Anna E
Gröndal

Lyhörd, noggrann, professionell och kompetent trevlig

Nicolas C
Midsommarkransen

Alexander är väldigt tydlig och rak i sin kommunikation. Han baserar sina råd på statistik vilket ger högt förtroende. Han var metodisk och ordentlig under visningen samt bra på att följa upp med besökarna och ständigt stämma av med mig och hålla mig uppdaterad. Skulle rekommendera honom starkt.

Antonio L
Liljeholmen

Very good, a lot of patience explaining everything as well as always available for any topics that could arise

Per Erik N
Liljeholmen

Hjälpsam, lugnt uppträdanden och professionell

Per Axel Bertil H
Midsommarkransen

Snabbt och proffsigt genomfört med bra återkoppling under processen