Mycket bra mäklaren. Snabba hjälp får man
Paulina Despotovic
Paulina Despotovic är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Paulina Despotovic har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Paulina Despotovic har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-09 och har fått 166 omdömen med ett betyg på 4.8. Paulina Despotovic har haft 44 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
166 omdömen om Paulina Despotovic
Otroligt proffsig, ett fantastiskt bemötande, servar och ser ens behov och gör precis allt för att man ska få en gynnsam affär. Strider för en, berättar när något känns fel och går dessutom utanför uppdraget och hjälper till med tips och råd. Hade inte kunnat få en bättre mäklare, kändes så tryggt! Alla borde få en sån här upplevelse!
Hello! Paulina was friendly and helpful finding a buyer for the home and advise me along the process. Thank you!
Mycket trevlig och tydlig i kommunikationen
Paulina är en mycket kompetent, ihärdig och drivande mäklare som lyssnar på kunden, förstår deras slutmål/förväntningar och har en väldigt marknadskännedom. Dessa färdigheter och egenskapar som Paulina besitter är viktiga för både säljare och köpare, och hon lyckades att leverera detta, gällande min lägenhetsförsäljning. Tack!
Vi hade ett bra samarbete, hon är väldigt professionell och snäll. Jag rekommenderar hennetill alla.
Jätte bra mäklare,vi är så nöjda …Tack så jättemycket…
Paulina har varit en väldigt bra och trevlig mäklare som lyssnat på oss i vad vi vill och hur vi tänker. Vi är väldigt nöjda.
Paulina är en fokuserad mäklare med en klar och tydlig process för att genomföra en bra försäljning. Lugn och kunnig.
Paulina är proffsig, kunnig och seriös är trevlig och lyssnar på mina synpunkter jag kan rekommendera henne . Hon är bättre än jag förväntade mig. Hon kan marknaden . meddelade mig som fort det hände nåt. Ja hon är duktig.