Mycket fint bemötande och hög servicenivå. Snabba svar och väldigt tillmötesgående. Fantastiskt proffsig i samband med avtalsskrivandet. Tydliga och klara instruktioner och genomgång av kontrakt.
Christofer Svensson
Christofer Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Christofer Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2011-06. Christofer Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 285 omdömen med ett betyg på 4.8. Christofer Svensson har haft 60 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 88% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
285 omdömen om Christofer Svensson
I want to express my gratitude for an outstanding service during our home purchase at Ada Nilssons gata 13, 8 tr. We were treated with respect and patience, answering all our questions and concerns promptly. You exceeded our expectations with your knowledge, negotiation skills. Our experience has been exceptional thus far, and we're now ready to happily settle in our new home. Thank you for making it possible!
Trevlig, påläst och tillmötesgående.
Christofer är väldigt engagerad, professionell och kommunikativ. Han är rak och enkel att samarbeta med. Han kan mycket om området och gör det lilla extra som behövs. Detta är tredje gången vi säljer/köper med Christofer och jag skulle gärna rekommendera honom till andra.
Christofer är tydlig, snabb och seriös! Rekommenderar honom varmt då jag anlitat Christofer vid två försäljningar.
Vi blev bra bemötta och alla förväntningar uppfylldes. Vi ville ha en snabb och smidig affär och det blev det.
Christoffer är en oerhört ödmjuk, positiv och professionell mäklare enligt vår upplevelse. Han inger förtroende och har givit oss en förväntansbild som passar bra med marknaden och verkligheten. Vi har känt oss trygga från första stund efter att vi valde honom som vår mäklare. Christoffer är snabb att svara på frågor och funderingar, vilket har varit särskilt värdefullt för oss som för första gången säljer vår privata bostad. Vi är mycket nöjda och rekommenderar varmt Christoffer!
Energetisk och effektiv, en proffsig mäklare.
Märks att han kan området och är väl påläst om objekten han säljer, ger ett seriöst och genuint intryck. Det är också sällsynt med en mäklare som ser till att man som spekulant känner sig sedd och blir personligt bemött.
Christoffer var väldigt serviceinriktad och proffsig i samband med vårt lägenhetsköp. Han visade lägenheten två extra gånger och kunde svara på våra frågor. Christoffer är kunnig, trygg och flexibel. Vi är väldigt nöjda med hela processen.