Shervin var väldigt trevlig, lyssnande,medkännande,punktlig och mycket förtroende givande. Mycket bra kontakt persson och bra mäklare. Mvh Elisabeth
Shervin Hashemi
Shervin Hashemi är mäklare på Fastighetsbyrån Hägersten Älvsjö Skärholmen
.Shervin Hashemi har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Shervin Hashemi har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-03 och har fått 365 omdömen med ett betyg på 4.9. Shervin Hashemi har haft 9 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
365 omdömen om Shervin Hashemi
I början var jag skeptisk att anlita en mäklare men redan efter första mötet med Shervin blev jag övertygad att detta var rätt beslut. Det är inte lätt att sälja sitt hem ännu svårare om man har bott där länge. Med sin charm ,gnista och expertis drev Shervin en lyckad affär med rekord försäljning pris i min förening.
Stort tack till Shervin för ett smidigt och trevligt samarbete. Alltid snabb återkoppling och bra hjälp när det behövdes. Jag är väldigt nöjd!
Hej, Jag är mycket nöjd med Shervin Hashemi som mäklare. Han var professionell, engagerad och tydlig genom hela processen. Kommunikationen fungerade bra och jag fick den information jag behövde under både budgivningen och köpet. Han hanterade processen på ett tryggt och smidigt sätt och var alltid trevlig och hjälpsam. Jag kan varmt rekommendera Shervin till andra som ska köpa eller sälja bostad.
Jag har varit väldigt nöjd med Shervin som mäklare. Min upplevelse har varit att han är väldigt kommunikativ och skapar en trygg process för säljaren. Jag skulle rekommendera Shervin stärkt.
Tack snälla Tine för de fina orden! 🙏🏽 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig genom försäljningen. Stort tack för förtroendet och jag önskar dig all lycka framåt! ☀️
Extremt nöjda! Hela vägen från visning till kontraktsskrivning blev vi väldigt bra bemötta! Trots en del strul med vår bank så hanterade han situationen fint och hittade lösningar. Han höll god kontakt och tack vare honom har vi en jättefin lägenhet!
Stort tack för de fina orden! 🙏🏽 Det var ett nöje att få hjälpa er genom hela köpprocessen och tillsammans hitta lösningarna. Vilket teamwork!🤩 Stort grattis till ett fantastiskt köp och varmt lycka till i ditt nya hem🥳
Shervin beskrev processen och den förväntade försäljningen och överträffade mina förväntningar på alla punkter.
Tack Hans! Fantastisk kul att höra och framför allt att vi kunde leverera över förväntan. Allt gott framåt! 🙏🏽
Super nöjd han var Elegant och mycket trevlig och kunnig
Stort tack Marie-Louise för fina ord 🙏🏽 Det har varit ett nöje att få hjälpa dig med försäljningen. Och stort grattis till nya bostaden i Farsta! Hoppas du kommer att trivas minst lika bra som i Älvsjö🫶🏽
Vi kunde inte fått en bättre mäklare! Shervin är tillgänglig, informerad och engagerad längs hela vägen. Han kan sitt område och är uppmärksam på detaljer. Rekommenderar varmt! 🌟
Stoort tack Hanna, uppskattar detta enormt mycket 🌟 Det har varit en ära att få hjälpa dig hela vägen med försäljningen. Se nu till att hitta drömbostaden för dig och killen, ser fram emot att höra mer sen vid tillträdet 🥳
Shervin var smidig och proffsig!!
Tusen tack Kalle! Ingen tvekan om att du kommer stortrivas i denna pärla till bostad 😉 ses vid tillträdet!