Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
En del av Svensk Fastighetsförmedling -
www.svenskfast.se
Tack vare sin ljusa färgsättning kallas Hammarbyhöjden ibland "Den Vita Staden". En kuperad stadsdel som känns ljus och öppen, både vad gäller bostäder och natur. Här bor du precis på gränsen till Stockholms innerstad med naturen utanför dörren.
Vi på Svensk Fastighetsförmedling var först med att öppna kontor här 2005 och sedan dess har vi förmedlat bostäder i nästan varje bostadsrättsförening här. Vi känner varje kvarter och har koll på både bostadsmarknadens prisläge och hur det är att bo i Hammarbyhöjden.
Välkommen in till oss med dina frågor om boende och bostad i Hammarbyhöjden!
Välkommen in till oss med dina frågor om boende och bostad i Hammarbyhöjden!
Utmärkelser
987 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Sedan starten hos Reco 2014
sålde sin lägenhet med hjälp av Theodor Maric Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Skötte allt på ett proffsigt, trevligt och effektivt sätt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Marie Bertilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Förstående, klok, professionell!
köpte sin lägenhet med hjälp av Theodor Maric Larsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Gick smidigt. Han var väldigt tillmötesgående och proffsig.
köpte sin lägenhet med hjälp av Marie Bertilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Snabb och klar kommunikation. Marie gjorde att det gick snabbt och smidigt både för säljare och köpare
Alltid trevligt bemött, professionell, tydlig
Bra bemötande och förstående för de behov vi hade som säljare. Blev en lätt försäljning även om Theo fick ta över efter an annan mäklare mitt i processen.
Tack för all hjälp! -
professionellt agerande var nöjd med resultatet
Bra bemötande, återkom alltid snabbt med svar på frågor.
Marie var alltid hjälpsam och flexibel samt gav råd när det behövdes.
Både jag och min dotter kände oss sedda och väldigt bra bemötta på visningen. Övrig kontakt har skötts exemplariskt och mycket trevligt, proffsig mäklare som jag inte skulle tveka att rekommendera!
Mycket bra mäklare som gör det där lilla extra för både säljare och köpare. Alltid ett leende på läpparna och bra energi!
Behjälplig, kommunikativ, kunnig, lyhörd, professionell, snabb, tillmötesgående.
Det var en otroligt snabb och smidig försäljning! Bra dialog och information genom hela processen.
Professionell ut i fingerspetsarna. Snabb och effektiv, trevlig och tillmötesgående. Marie har varit helt fantastisk ⭐️.
Mäklaren bemötte mig trevligt och tjästvilligt. Han var alltid kontaktbar och hade nyttig information. Jag fick en privat visning. Det var flexibelt.
Marie har varit väldigt kunnig och trevlig, generös med tips och råd. Väldigt professionell och samtligt personlig.
Rutinerad, rapp och effektiv.
Det har varit tryggt med henne som mäklare. Vi är jättenöjda. -
Väldigt trevlig, proffsig och tillmötesgående!
sålde sin lägenhet med hjälp av Robin Sjöberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden
Robin Sjöberg är väldigt vänlig, lättillgänglig, kunnig och ihärdig som mäklare, han ger inte upp och vill verkligen att alla blir nöjda. Någon att lita på! Jag är väldigt nöjd med försäljningen som Robin ordnade åt oss.
Vi fick ett väldigt bra första intryck av Theo. Seriös och trevlig. Vi hade bra diskussion kring bostaden och processen kring försäljningen. Det var lätt att få kontakt med honom under tidens gång och han uppdaterad oss regelbundet om läget. Från visning till försäljning gick det snabbt och smidigt.
Trevligt bemötande. Hjälpsam både med att svara på frågor om bostaden samt vid budgivning.
Theodor är en fantastisk mäklare! Bra bemötande och tydlig kommunikation. Gör gärna affärer med honom igen!
Otroligt förberedd mäklare som tar sitt jobb på största alvar.
Marie var mycket ambitiös genom hela processen och följde mina preferenser och önskemål på ett önskvärt sätt. Jag skulle varmt rekommendera att välja Marie som mäklare om du ska sälja din bostad.
Trevlig och hjälpsam. Lätt att få tag på och svarade snabbt på frågor
Professionell, snabb och höra av sig. Ordning och reda. Omtänksam, tydlig, kunnig! Lätt och få kontakt med.
Marie var helt fantastisk! Så omtänksam, vänlig och jag kände mig trygg med henne från start till mål. Inte som andra mäklare som bara vill sälja och tjäna pengar.
Jag upplevde att hon ser individerna och vill allas bästa och hade en tydlig och bra kommunikation. -
Tydlig, enkel och bra balans mellan att lyssna in och driva
Theodore är en engagerad och serviceinriktad mäklare, upplevde honom som proffesionell och empatiskt med kunden och dennes behov i fokus. Väldigt trevligt att göra affärer med.
Väldigt trevlig, snabbt och hjälpsam.
Theodor har ett gott bemötande och är tillmötesgående. Han är tillgänglig, flexibel och kan svara på frågor av olika slag.
Otroligt proffsig och kunnig. Gör jobbet med ett leende på läpparna, superflexibel och guidar en fint genom resan av att sälja sin lägenhet
Trots dåliga förutsättningar skötte Theo vår försäljning utmärkt. Professionell, supertrevlig och alltid snabb att återkoppla. Bästa mäklaren vi haft! Kan verkligen rekommendera Theo!
Professionellt och bra bemötande och stöttning genom hela försäljningsprocessen. Rekommenderas!
Proffsig mäklare som hade full koll på hela processen och fick oss att känna oss trygga.
Marie var väldigt trevlig och tillmötesgående från start. Vi sålde vår lägenhet i en marknad som var på nedåtgående, och Marie slet som ett djur för att vi skulle göra så liten förlust som möjligt. Vi är väldigt tacksamma över det var just hon som var vår mäklare.
Marie är nog den första mäklaren jag mött som känns som ”en riktig människa”. Hon kändes genuin och professionell. Hon var även extremt hjälpsam genom hela processen som köpare (även när affären var klar).
Kändes tryggt och bra i kontakten med Marie.
Proffsigt och personligt bemötande. Mån om att hålla oss uppdaterade och väl informerade om pågående process. Lägger ner det lilla extra som behövs.
Bra service och proffesionellt gjort. Super nöjd
Vi var väldigt nöjda med Theo. Lätt att kommunicera med och tydlig, ger råd men lyssnar också till önskemål. Rekommenderas varmt.
Bra bemötande och stöd vid försäljning, visning och kontraktsskrivning.
Rekommenderas! -
Mycket trevligt och bra bemötande, både vid visningen och efterföljande kontraktsskrivning.
Rekommenderas! -
Vi blev mycket trevligt och proffsigt bemötta av Theo. Han tog sig gott om tid att visa lägenheten och att svara på frågor. Även på helgen och kvällar. Vi är helt enkelt nöjda.
Supertrevlig och lätt att ha med att göra.
Vi kunde inte vara mer nöjda med Theo. Han är informativ, trevlig, professionell och guidade oss väl genom en svår marknad.
Theodor kan varmt rekommenderas!
Mycket professionell och var till stor hjälp hela vägen från början till slut. -
Han var professionell och snäll hela tiden. Jag absolut rekommendera honom
Theodor är en utmärkt fastighetsmäklare.
Bra mäklare med koll på läget och gör sitt bästa för att alla ska känna sig trygga!
Vi är kanonnöjda med vår bostadsaffär som Theo mäklade. Theo var tillmötesgående, agerade snabbt och uppdaterade oss frekvent under affären.