Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTenYears
1 184
4.7

Om du vill bo i en stadsdel med marina miljöer och skärgårdskänsla, är Hammarby Sjöstad något för dig. Här bor du med promenadavstånd till både Södermalm och Sickla och massor av parker, bryggor, restauranger och kajer i närheten. Om detta är ett område för dig, ska du kontakta oss på Fastighetsbyrån. Vi har lång erfarenhet...

1184 omdömen om Fastighetsbyrån Hammarby Sjöstad

Sedan starten hos Reco 2013

Markus Salam S
Årsta/gullmarsplan

Väldigt professionell och till stor hjälp i försäljningen av vår lägenhet!

Fredrik K
Katarina

Ett kanon bemötande och informativ i all kommunikation. Snabb på svara när man har frågor samt en väldigt trevlig person.

Fredrik P
Årsta

Otroligt proffsig och lyssnar på vad kunden vill. Alltid tillgänglig och ringde upp fort om han var upptagen om man hade några frågor.

Patric A
Årsta

Trevlig och professionell. Lätt att nå och uppdaterade på ett bra vis.

Gustaf M
Årsta

Trevlig, lättsam och en bra mäklare rakt igenom!

Alexander M
Maria

Professionell, påläst om bostadsrättsföreningen samt enkel att ha och göra med.

Joel J
Årsta

Alltid tillgänglig, alltid trevlig och gör sitt yttersta för att hitta en lösning som passar både säljare och köpare. Detta är andra gången vi köper genom Oscar och vi har endast positiva saker att säga om honom. Rekommenderas starkt!

Sofia Linnea B
Skrev om Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta

Vi är väldigt nöjda med Diwan. Professionellt bemötande hela vägen, lätt att kommunicera med, hjälpsam och lyhörd. Fick även lägenheten såld till rätt pris. Sammantaget mycket nöjda och rekommenderar starkt!

Virpi R
Årsta

Proffsigt, trevligt och personligt bemötande. Är så lycklig över min fina lägenhet. Tack!

Mikael S
Årsta

Har bara pratat med Oskar en gång eftersom det är min dotter Matilda som har haft kontakten med Oskar.

Patrik A
Årsta

Min helhetsbild är en seriös och målinriktad person som skapar förtroende med små medel. Lyhörd och lyssnande som gav ett omedelbart vänligt och äkta intryck. Mina varma rekommendationer. Hälsningar Patrik Andreasson

Lisa L
Årsta

Oscar Parment var jättetrevlig och tillmötesgående. Han gjorde processen lätt och smidig och det kändes tryggt.

Fanny W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta

Vi är nöjda med Diwan. Han gjorde verkligen allt i sin makt för att få oss trygga och nöjda.

Åsa J
Årsta

Mycket trevlig, ödmjuk, transparent, seriös och strukturerad.

Viktor H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Diwan Budakci en del av Fastighetsbyrån Årsta

professionel & lyhörd, en mäklare man känner sig trygg med. Rekommenderas!

Iosif M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Kassar en del av Fastighetsbyrån Årsta

Robert made the whole process be as little stressful as possible. He provided us with however many answers we wanted and also assisted us in giving tips & tricks of stuff we may have not thought of.

Elisabeth H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Kassar en del av Fastighetsbyrån Årsta

Robert löste försäljningen av vår lägenhet snabbt och smidigt och till ett önskvärt pris.

Birgitta G
Hammarby Sjöstad

En vänlig person med både lyhördhet och driv som lyckades föra affären i hamn! Jag är nöjd!

Maria S
Hammarby Sjöstad

Mycket bra bemötande som var utöver hans uppdrag. Noggrann och lyhörd -skulle anlita honom vid försäljning också.. Anledningen till att det inte blir full pott var att det saknades prospekt vid visningen.

Joanna M
Årsta

Proffsigt och bra bemötande. Oväntat snabb försäljning och till rätt pris. Det blir toppbetyg.

Kimmy V
Årsta

Gott bemötande med bra energinivå. Höll en positiv tongång hela tiden trots vissa administrativa problem hos spekulanterna och höll mig informerad om processen. Lyckades uppnå önskat pris på kort tid. Inget anmärka på utan en väl genomförd försäljning.

Nikola P
Årsta

Som köpare har jag haft en mycket positiv upplevelse med mäklaren. Mäklaren visade sig vara mycket professionell, kunnig och tillmötesgående under hela processen.   Mäklaren var också väldigt bra på att kommunicera och höll mig väl informerad genom hela köpprocessen. De var alltid tillgängliga för att svara på mina frågor och gav mig tydliga och transparenta svar. Det skapade en känsla av trygghet och förtroende under hela affären. Jag uppskattade även mäklarens expertis och marknadskännedom. De kunde ge värdefulla...

Robin H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Robert Kassar en del av Fastighetsbyrån Årsta

Stenkoll på vad som behövde göras i kombination med proffsigt bemötande under hela processen. Överträffade förväntningarna!

Anneli M
Årsta

Strukturerat och ordning och reda, kändes tryggt att låta Oscar sälja min lägenhet. Oscar gjorde ett jättebra jobb! Kanske att vi var lite väl optimistiska till en början som höjde mina förväntningar om en hög summa. Samtidigt är jag nöjd med summan jag fick så vet inte om utfallet blivit annorlunda om vi väntat lite till med kontraktsskrivningen.

Riitta S
Årsta

Proffsig, höll mig uppdaterad hela tiden under pågående försäljning.

Daniel J
Årsta

Robert har varit ett ett fint stöd för mig genom min köpprocess. Han och teamet på fastighetsbyrån Årsta har verkligen underlättat och gjort det där lilla extra..

Malin P
Årsta

Diwan var väldigt lyhörd och tillmötesgående och gjorde sitt yttersta för att tillgodose våra önskemål. I vår dialog var Diwan snabb med att återkoppla och ge besked kring olika delar av processen och överträffade verkligen våra förväntningar. Jag rekommenderar Diwan till alla som söker en kunnig, professionell och kompetent mäklare som verkligen gjorde allt för att hjälpa oss. Vi är så glada för att han framgångsrikt tog oss i mål.

Britt S
Årsta

Robert är proffisg, tillmötesgående och hjälpsam. Rekommenderas starkt!

Jasmine N
Hammarby Sjöstad

Bra, trevlig och tydlig mäklare!

Ulf A
Sofia

Mänsklig, så långt från karikatyren bilhandlare man kan komma, men kunnig och precis. Hanterade våra önskemål mycket bra.

Elin B
Sofia

Trevlig, snabb och lätt att kommunicera med! Han vägledde mig tryggt genom varje del av processen. Han levde upp till mina förväntningar helt och hållet!

Daniel J
Årsta

Förtroendeingivande, ärlig, härlig, hyperengagerad och ett fantastiskt stöd i försäljningsprocessen.

Anna N
Årsta

Rekommenderar Diwan alla dagar i veckan för att ta hand om din bostadsförsäljning! Han är oerhört lyhörd, hjälpsam men också resultatinriktad. Han är snabb på att svara på alla frågor och man känner sig trygg. Han ger av sig själv och engagerar sig på ett personligt plan vilket är väldigt fint. Vi ger toppoäng till honom på alla punkter!

Anna B
Årsta

Jättebra engagemang. Jag känner mig trygg. Kan lita på Oscar!

Stefan H
Årsta

Tillmötesgående och har hjälpt oss att få till en väldigt smidig process. Dessutom trevlig och alltid tillgänglig

Mantas N
Årsta

Proffsig och konkret, rekommenderas!

Naemi F
Årsta

Mkt trevlig och professionell!

Shubhanker S
Årsta

It was a very simple, nice, and calm experience for me. Diwan was very helpful from the start and made the whole process of buying an apartment really smooth. He was very helpful with the communication between me and the seller. Overall it has been a 5-star process :)

Johanna B
Årsta

Diwan var en fröjd att jobba med! Förutom trevlig och förtroendeingivande, vad han alltid tillgänglig och hade svar på alla mina frågor under processen. Var i lyssnade för mina behov och balanserade väl mina förväntningar jämfört dagens svajiga marknad. Rekommenderar varmt Diwan om du vill ha en mäklare som jobbar hårt, är ärlig och har en bred kundbas!

Max
Årsta

Lyhörd, uppdaterad och hårt arbetande. Väldigt kommunikativ och rimlig i sina bedömningar. Dessutom bra lokalkännedom i Årsta.

Andreas F
Årsta

Oscar hade ett väldigt trevligt bemötande och var tydlig och saklig i kommunikationen vilket jag som förstagångssäljare uppskattade. Jag hade nytt boende klart men med tillträde ca. åtta månader fram i tiden, trots det lyckades han i ett tidigt skede få till en försäljning till ett bra pris och med optimalt tillträde (vilket jag inte förväntade mig). Skulle starkt rekommendera Oscar!

Paolo B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Robert Kassar en del av Fastighetsbyrån Årsta

Excellent and rapid communication regarding any question and additional info. Exhaustive in details and well-organized for a smooth and safe acquisition process.

Ann-Britt P
Hornstull

Bra service och snabb handläggning.

Roland Stefan S

Proffsig och smidig bemötande

Joakim H
Årsta

Robert är lyhörd, målmedveten och väldigt kunnig när det gäller bostadsmarknaden i Årsta. Av snarlika lägenheter som sålts i föreningen lyckats Robert hitta fantastiska spekulanter som gjorde att vi slog försäljningsrekordet i föreningen, allt tack vare Robert, Fastighetsbyrån och deras väl genomarbetade spekulantregister i området för Årsta, Södermalm samt Söderort. Vi kan varmt rekommendera Robert och Fastighetsbyrån både som säljare och köpare.

Jarl S
Årsta

Trevligt och engagerat bemötande av Robert på en ränteorolig marknad. Han fick min lägenhet såld till ett pris jag förväntade mig i rådande situation.

Barbro J
Årsta

Trevlig. Tillmötesgående. På vår begäran togs efterfrågad information omgående fram.

Alicia E
Årsta

Robert var engagerad, trevlig, framåt och proffsig. Rekommenderar Robert till 100% procent!”

Mia W
Årsta

Trevlig, kunnig, flexibel, snabb o professionell. Mer än nöjd.

Thea P
Sofia

Max är trevlig, tillmötesgående och det känns tryggt att köpa lägenhet med honom som mäklare.