Fastighetsbyrån Enskede

Fastighetsbyrån Enskede

• BadgeElevenYears
1 418
4.7

Enskede är ett attraktivt bostadsområde i södra Stockholm. Och det är inte konstigt! Här finns alla möjliga olika sorters bostäder, från sekelskiftesvillor till nyproducerade lägenheter. Globen, med sina två stora arenor, ligger mitt i vårt område och med de smidiga kommunikationerna tar du dig snabbt och smidigt in till både...

1418 omdömen om Fastighetsbyrån Enskede

Sedan starten hos Reco 2013

Marie J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Andersson en del av Fastighetsbyrån Enskede
Svedmyra

Trevligt bemötande. God kännedom och varma känslor för området : )

Per F
Kärringstan/enskededalen

Korrekt. Lugn. Envis. Långsiktig. Arbetar upp en relation med dig som säljare. När man väl kommer till skott är allt väl förberett. Jag har följt hans husförsäljningar i närområdet under många år och han har alltid fått väldigt bra betalt. Betydligt bättre än andra mäklare är min bedömning.

Svar från Erik Remnert

Tack för din trevliga reco och ett mycket bra samarbete!

Dante G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Andersson en del av Fastighetsbyrån Enskede
Enskededalen

Han är lugn och tydlig, svarar glatt på alla frågor man har och återkopplade alltid snabbt. Förväntningarna va såklart att gå plus på säljningen men det va tufft och vi fick till sist ta ett lägre bud. Men han fick jobbet gjort.

Karolina K
Blåsut

Trevlig och tillmötesgående till kundens behov! Mycket nöjd.

Samuel S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elisabeth Strandenborg en del av Fastighetsbyrån Enskede
Kärrtorp

Ser inte hur Elisabeth hade kunnat göra ett bättre jobb givet omständigheterna.

Ellen L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Henrik Ivansson en del av Fastighetsbyrån Enskede
Stureby

Henrik har varit toppen! Proffsigt bemötande, bra återkoppling och snabb på att svara vilket uppskattades. Att sälja i en tuff tid var lite nervöst men jag upplevde att försäljningen gick smidigt och att Henrik gjorde allt han kunde för att få lägenheten såld. Kan varmt rekommendera!

ANN A
Blåsut

Sebastian är en fantastisk mäklare, inbjuder förtroende och är väldigt ärlig och också hoppfull trots tiden vi är i nu och det betydde mycket för mig. Är 100% nöjd från första kontakten 🙏🏻☺️

Johannes A
Sålde sitt hus med hjälp av Elisabeth Strandenborg en del av Fastighetsbyrån Enskede
Bagarmossen

Erfarenhet, kunnig, snabb på svar, alltid hjälpsam och jobbar hårt för en försäljning. Kan varmt rekommendera Elisabeth.

Karin C
Tallkrogen

Elisabeth var mycket positiv till vår bostad och hon ingav stort förtroende att kunna hitta rätt köpare. Hon var även öppen, ärlig och transparent.

Linus E
Köpte sitt hus med hjälp av Elisabeth Strandenborg en del av Fastighetsbyrån Enskede
Tallkrogen

Proffs! Vänlig tillmötesgående sakkunnig proffs ut i fingerspetsarna

Oscar N
Gamla Enskede

Alltid superbra bemötande ifrån Sebastian!

Anne K

Vänlig, tillmötesgående och behjäkplig

Caroline B
Hammarbyhöjden

Mycket trevlig, driven och lyhörd. Allting gick väldigt smidigt och jag kan varmt rekommendera Elisabeth!

Aaron N
Gullmarsplan

Super trevlig och duktig mäklare. Hans prestation var över förväntan och vi landade på ett pris strax över vårt mål vilket såklart är trevligt. Önskar honom all lycka framöver!

Per Albin B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elisabeth Strandenborg en del av Fastighetsbyrån Enskede
Gamla Enskede

Hon verkade lite stressad till en början

Anthon J
Globen/gullmarsplan

Lätt att arbeta med och respekterade mina önskemål. Var ärlig om nuvarande bostadsmarknaden och gav bra råd gällande prissättning och bud.

Daniel S
Globen/johanneshov

Sebastian inger förtroende, höll mig informerad under hela processen och höll vad han lovade från första början.

Evelina A
Gamla Enskede

Richard är professionell, kunnig, tydlig - och han gick många steg extra för att hjälpa just oss. Kan verkligen rekommendera! Richard har gett oss den bästa erfarenhet med mäklare vi någonsin haft.

Andreas J
Svedmyra

Hjälpsam och tydlig i kommunikationen. Rekomemenderas!

Julia A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Henrik Ivansson en del av Fastighetsbyrån Enskede
Stureby

Vi är förstagångsköpare och har känt oss väldigt trygga med Henrik som mäklare. Vi har fått ett trevligt och proffsigt bemötande och snabb återkoppling. Rekommenderas varmt!

Johan W
Stureby

Henrik var alltid trevlig och lyhörd. Noga med att ge återkoppling och alltid tillgänglig.

Hamid R
Gamla Enskede

engagerad, vänlig, punktlig, informative, kunnig om området, praktisk. resultatorienterad.

Henrik Staffansson W
Kärringstan/enskededalen

Erik är är både trevlig, saklig och inger förtroende. Vi fick hjälp med allt vad som krävs vid en försäljning av vårt hus vilket är bra då mina erfarenheter av att sälja hus är ytterst begränsat. Med andra ord det var mycket enkelt att sälja huset med Eriks hjälp och det tackar jag för.

Svar från Erik Remnert

Tack för din trevliga reco och ett superbra samarbete kring försäljningen

Vilma R
Svedmyra

Väldigt trevlig och proffsig! Elisabeth har varit snabb på att svara på eventuella frågor och har varit en trygghet i denna process som förstagångsköpare.

Martin K
Gamla Enskede

Mycket bra, engagerad, hederlig.

Lukas K
Gubbängen - Enskede

Väldigt snabba svar, tydlig kommunikation och förståelse vid frågor.

Henrik L
Skarpnäck

Skicklig, erfaren och fortfarande hungrig på att göra det bästa av varje affär. 👌

Eirini P
Gubbängen - Enskede

Trevlig, professionel, engagerad. Vi rekommenderar!

Amanda B
Bagarmossen

Vid försäljningen av min lägenhet bidrog Sebastian med det lugn och den trygghet som man kan behöva i den nervös situation en försäljning innebär. Jag kände mig väldigt väl omhändertagen och trygg genom hela processen.

Lars H
Enskede Gård

Opersonligt och forcerat. Kontrakt skriver man lugnt och stilla.

Eva D
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Remnert en del av Fastighetsbyrån Enskede
Pungpinan/enskededalen

Vänlig och hjälpsam. Enkel att ha att göra med.

Svar från Erik Remnert

Tack för fin reco. Hoppas ni kommer trivas bra!

Samuel Torben H
Skrev om Erik Remnert en del av Fastighetsbyrån Enskede

Erik är kunnig och inlyssnande. Han ger bra råd och vägledning genom hela försäljningsprocessen. Erik är uthållig och lösningsinriktad. Mina varmaste rekommendationer att anlita Erik!

Svar från Erik Remnert

Tack för din fina reco och ett mycket bra och trevligt samarbete!

Anna Filippa Klasdotter G
Tallkrogen

Richard var otroligt trevlig, kunnig och proffsig i alla lägen genom hela processen, vilket vi även fått höra av våra köpare. Han var också väldigt bra på att kommunicera vad som hände hela tiden, vilket vi uppskattade mycket. Om vi ska sälja en bostad igen, kommer definitivt komma tillbaka till honom.

Enzo S
Stureby

Proffesionellt, bra o snabb kommunikation

Emma S
Stureby

Trygg, tydlig, lugn, pålitlig, flexibel och vägledde och snabbt genom hela köpprocessen.

Mats A
Tallkrogen

Erik gav ett kunnigt och trovärdigt intryck samt var väl insatt i den lokala marknaden. Vi fick support och tips under försäljningsprocessen samt försäkrande uppmuntran när buden dröjde något. Erik var ett lugnt och tryggt stöd i den känslomässiga processen att genomföra sitt livs största affär.

Svar från Erik Remnert

Superkul att få hjälpa er och tack för jättetrevligt samarbete

Joanna B
Stureby

Bästa möjliga upplevelse! Rekommenderar starkt Richard!

Jan S
Gamla Enskede

Kännetecknande för Erik är att han är kunnig, har stor lokalkännedom och är trevlig att samarbeta med. Jag hölls löpande informerad om försäljningen och vi hade bra kommunikation. Jan S

Svar från Erik Remnert

Tack för din trevliga reco och ett mycket bra samarbete genom hela försäljningen.

Johan P
Björkhagen

Erik är kunnig, lugn och har fingertoppskänsla. Försäljningen av vår bostad gick snabbt och smidigt.

Svar från Erik Remnert

Tack Johan för din fina reco och ett mycket trevligt och bra samarbete

Helena H
Stureby

Kunnig och kompetent. Trevlig i kontakten. Alltid snabbt svar på våra frågor. Informerade oss i lagom omfattning under försäljningsprocessen.

Svar från Erik Remnert

Tack för fin reco och jättetrevligt samarbete

Ulla Marianne A
Tallkrogen

Första intrycket var att Erik kändes kunnig vad som hällde vårt område. Han var lugn och sansad och fick oss att känna att han var rätt person för uppdraget..Fortsatta kontakter har bara vara positiva. Så med några ord skulle jag beskriva honom som Lugn, trygg, kunnig, pålitlig. Och Vänlig.

Svar från Erik Remnert

Tack snälla ni för ert fina omdöme och ett mycket trevligt samarbete

Malin Suzanna A
Tallkrogen

Eriks bemötande har varit vänligt och professionellt. Vi förväntade oss en mäklare som kunde hjälpa oss att hitta rätt köpare till vårt hus och med hjälp av Eriks arbete har vi hittat fram till det. Vi har haft stort förtroende för Erik under hela processen, från första möte till sista. Han har hela tiden funnits tillgänglig och gett snabba och tydliga svar. Jag kan varmt rekommendera honom inför en försäljning.

Svar från Erik Remnert

Tack för fin reco och jättebra samarbete

Sofie T
Svedmyra

Duktig, professionell och väldigt förstående! Gav oss goda tips och var effektiv med affären.

Anna K
Tallkrogen

Överträffat alla våra förväntningar! Trygg, professionell och kommunikativ där vi hela tiden visste var i försäljningen vi befann oss. Väldigt nöjda köpare!

Johan Stefan G
Tallkrogen

Richard är väldigt kommunikativ och enkel att samarbeta med, vilket gjorde hela processen njutbar.

Cristina C
Gamla Enskede

Lyhörd och kompetent. Det har känts tryggt genom hela processen

Jenny D
Globen/Johanneshov

Sebastian var grym. Han fick en att känna sig så bekväm och trygg. Hade inte velat haft mitt första bostadsköp på ett annat sätt!

Carl F

Serviceminded Pålitlig Målinriktad

Oscar L
Stureby

Effektiv process och lätt att ha löpande kontakt med Henrik!

Ulf W
Skarpnäck

Sebastian var tydlig i sin kommunikation, professionell och tillmötesgående. Jag kan varmt rekommendera honom.