Sebastian Andersson

Sebastian Andersson

Sebastian Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede

Sebastian Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2018-06. Sebastian Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-01 och har fått 133 omdömen med ett betyg på 4.8. Sebastian Andersson har haft 39 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

133 omdömen om Sebastian Andersson

Sedan starten hos Reco 2019
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Sebastian Andersson en del av Fastighetsbyrån Enskede
    • Bagarmossen
    2023-03-26 Verifierad kund
    Trevlig, proffsig, noggrann och påläst. Kan varmt rekommenderas.
    • Stureby
    2023-03-02 Verifierad kund
    Positiv och förtroendeingivande. Lyssnade väl på våra behov och önskemål.
    2023-02-27 Verifierad kund
    Väldigt respektfullt bemötande och gott tålamod. Förklarade allt väldigt lugnt och pedagogiskt. Han var väldigt erfaren och pålitlig! :)
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Sebastian Andersson en del av Fastighetsbyrån Enskede
    2023-02-21 Verifierad kund
    Ett trevligt och professionellt bemötande, precis som man vill ha.
    • Skärmarbrink
    2023-02-12 Verifierad kund
    Sebastian var trevlig, engagerad och gjorde ett bra jobb med försäljningen av min lägenhet. Lyckades sälja den under kluriga ekonomiska tider, och vi landade ändå i en summa jag är nöjd med!
    Jag rekommenderar absolut Sebastian som mäklare!
    • Skärmarbrink
    2023-02-11 Verifierad kund
    Jag har blivit mycket bra bemött av Sebastian. Han har bemött mina förväntningar och gett mig trygghet i min första bostadsaffär.
    2023-02-06 Verifierad kund
    Trevligt och öppet bemötande! Snabb handläggning och lätt att ha och göra med. Bra!
    2023-02-06 Verifierad kund
    Vi hade mycket trevlig kontakt med Sebastian när vi köpte vår lägenhet. Han va tillmötesgående och vänlig och på alla sätt proffsig. Vi skulle gärna rekommendera honom!
    2023-01-30 Verifierad kund
    Sebastian gjorde ett strålande jobb. Tryggt, professionellt och engagerat genom hela processen. Han levererade verkligen!
  • Åsa M
    2023-01-30 Verifierad kund
    Vi rekommenderar varmt Sebastian som mäklare - han har varit en riktig klippa i dessa osäkra tider på bostadsmarknaden!

Trots stressande och oförutsägbara tider med inflation, höga räntor och allmän oro på bostadsmarknaden så lyckades Sebastian hjälpa oss att sälja vår lägenhet - både relativt snabbt och till ett oväntat bra pris! Sebastian gjorde ett fantastiskt bra jobb och vi är mer än nöjda med utgången.

På vägen mot försäljning så stötte vi på både budgivare som hoppade av i sista minuten och visningar utan en endaste besökare. Vi var bitvis väldigt stressade och oroliga över om bostaden skulle gå att sälja överhuvudtaget. Men Sebastian hanterade detta snabbt och professionellt och vi fick faktiskt vår lägenhet SÅLD.

Tveka inte att anlita Sebastian för er bostadsförsäljning, hans professionella bemötande och kunskap var en stor tillgång i processen att sälja i kristider. Dessutom är han mycket trevlig!