Richard ingav snabbt ett stort förtroende. Han ordnade en smidig och snabb försäljning. Ärlig och genuin mäklare som jag absolut kan rekommendera till andra.
Richard Ivansson
Richard Ivansson är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede
.Richard Ivansson har varit registrerad mäklare sedan 2012-02. Richard Ivansson har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-06 och har fått 248 omdömen med ett betyg på 4.8. Richard Ivansson har haft 23 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
Det bästa med att arbeta som mäklare är flexibiliteten i yrket och att ingen dag är lik den andra. Jag får hjälpa människor med deras livs största affär i både köp och sälj.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag är en strukturerad, balanserad och förtroendeingivande mäklare som alltid ger det lilla extra för mina kunder och framtida kunder. Jag har genom åren byggt upp ett stort nätverk och en stor kunskapsbank och kan garantera att det inte finns någon situation du som kund kan hamna i där jag inte redan varit. Är jag lugn, kan ni vara lugna.
Vad gör du helst på fritiden?
På fritiden umgås jag gärna med min sambo, min familj och mina vänner. Har ett brinnande intresse för idrott och har golf väldigt nära hjärtat just nu. Är tidigare gammal hockeyspelare. Blir även en och annan god bit mat och kanske en spännande film på bio.
2022-10 - 2023-09
248 omdömen om Richard Ivansson
Richard är professionell, kunnig, tydlig - och han gick många steg extra för att hjälpa just oss. Kan verkligen rekommendera! Richard har gett oss den bästa erfarenhet med mäklare vi någonsin haft.
Skicklig, erfaren och fortfarande hungrig på att göra det bästa av varje affär. 👌
Richard var otroligt trevlig, kunnig och proffsig i alla lägen genom hela processen, vilket vi även fått höra av våra köpare. Han var också väldigt bra på att kommunicera vad som hände hela tiden, vilket vi uppskattade mycket. Om vi ska sälja en bostad igen, kommer definitivt komma tillbaka till honom.
Proffesionellt, bra o snabb kommunikation
Trygg, tydlig, lugn, pålitlig, flexibel och vägledde och snabbt genom hela köpprocessen.
Bästa möjliga upplevelse! Rekommenderar starkt Richard!
Överträffat alla våra förväntningar! Trygg, professionell och kommunikativ där vi hela tiden visste var i försäljningen vi befann oss. Väldigt nöjda köpare!
Richard är väldigt kommunikativ och enkel att samarbeta med, vilket gjorde hela processen njutbar.
Lyhörd och kompetent. Det har känts tryggt genom hela processen