Andreas Langetun

Andreas Langetun

Andreas Langetun är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede

Andreas Langetun har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Andreas Langetun har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-05 och har fått 10 omdömen med ett betyg på 5.0. Andreas Langetun har haft 5 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-04 - 2026-08

10 omdömen om Andreas Langetun

Sedan starten hos Reco 2026
Mira F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Andreas Langetun en del av Fastighetsbyrån Enskede
Stureby

Jag är super nöjd med Andreas! :)

Eduardo M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Andreas Langetun en del av Fastighetsbyrån Enskede
Gubbängen - Enskede

Vi är mycket nöjda med hela processen av köpet på våra nya bostad. Vi fick ett mycket gott intryck och kände oss trygga och väl bemötta.

Nadira A
Enskededalen

Andreas är en mycket engagerad och ambitiös mäklare som gör sitt bästa och lite utöver för att få dig som kund bli nöjd. Redan efter första samtalet med honom visste jag att vi kommer lyckas bra med försäljningen och det gjorde vi. Starkt rekommenderar!

Ahmad M
Enskededalen

Andreas Langetun har skött hela processen på ett superbra sätt – tydlig kommunikation och snabba svar genom hela köpet.

Martin G
Gullmarsplan

Andreas var snabb, effektiv och förtroendeingivande under min säljprocess.

Ismo N
Gullmarsplan

Förtroendeskapande dialog under hela processen

Svar från Andreas Langetun

Tack Ismo. Hoppas att du kommer trivas bra.

Sandra R
Gubbängen - Enskede

Andreas var väldigt engagerad från första mötet. Det kändes väldigt tryggt att ha Andreas som mäklare, speciellt för mig som var förstagångssäljare. Han är kommunikativ, tillgänglig och supertrevlig.

Svar från Andreas Langetun

Tack så mycket Sandra. Var superkul att hjälpa till med försäljningen av din fina lägenhet.

Mikaela F
Gubbängen - Enskede

Som köpare uppskattade jag att Andreas var lätt att få tag på och att han kunde svara på frågor om området och föreningen.

Svar från Andreas Langetun

Tack Mikaela. Hoppas att ni kommer trivas bra i lägenheten.

Karin F
Gubbängen - Enskede

Lätt att få kontakt med, sympatisk och påläst

Svar från Andreas Langetun

Tack Karin. Hoppas att ni kommer trivas bra i lägenheten.

Niklas Z
Stureby

Jag upplevde Andreas som lugn å trygg. Påläst om objektet. Det var ett snabbt och smidigt köp/ affär för mig. Kan varmt rekommendera Andreas.

Svar från Andreas Langetun

Tack Niklas. Jag hoppas att du kommer trivas riktigt bra i ditt nya hem.