Erik Remnert

Erik Remnert

Erik Remnert är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede

Erik Remnert har varit registrerad mäklare sedan 2008-08. Erik Remnert har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 14 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Remnert har haft 12 försäljningar sen 2022-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-11 - 2023-08

14 omdömen om Erik Remnert

Sedan starten hos Reco 2022
Henrik Staffansson W
Kärringstan/enskededalen

Erik är är både trevlig, saklig och inger förtroende. Vi fick hjälp med allt vad som krävs vid en försäljning av vårt hus vilket är bra då mina erfarenheter av att sälja hus är ytterst begränsat. Med andra ord det var mycket enkelt att sälja huset med Eriks hjälp och det tackar jag för.

Svar från Erik Remnert

Tack för din trevliga reco och ett superbra samarbete kring försäljningen

Eva D
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Remnert en del av Fastighetsbyrån Enskede
Pungpinan/enskededalen

Vänlig och hjälpsam. Enkel att ha att göra med.

Svar från Erik Remnert

Tack för fin reco. Hoppas ni kommer trivas bra!

Samuel Torben H

Erik är kunnig och inlyssnande. Han ger bra råd och vägledning genom hela försäljningsprocessen. Erik är uthållig och lösningsinriktad. Mina varmaste rekommendationer att anlita Erik!

Svar från Erik Remnert

Tack för din fina reco och ett mycket bra och trevligt samarbete!

Mats A
Tallkrogen

Erik gav ett kunnigt och trovärdigt intryck samt var väl insatt i den lokala marknaden. Vi fick support och tips under försäljningsprocessen samt försäkrande uppmuntran när buden dröjde något. Erik var ett lugnt och tryggt stöd i den känslomässiga processen att genomföra sitt livs största affär.

Svar från Erik Remnert

Superkul att få hjälpa er och tack för jättetrevligt samarbete

Jan S
Gamla Enskede

Kännetecknande för Erik är att han är kunnig, har stor lokalkännedom och är trevlig att samarbeta med. Jag hölls löpande informerad om försäljningen och vi hade bra kommunikation. Jan S

Svar från Erik Remnert

Tack för din trevliga reco och ett mycket bra samarbete genom hela försäljningen.

Johan P
Björkhagen

Erik är kunnig, lugn och har fingertoppskänsla. Försäljningen av vår bostad gick snabbt och smidigt.

Svar från Erik Remnert

Tack Johan för din fina reco och ett mycket trevligt och bra samarbete

Helena H
Stureby

Kunnig och kompetent. Trevlig i kontakten. Alltid snabbt svar på våra frågor. Informerade oss i lagom omfattning under försäljningsprocessen.

Svar från Erik Remnert

Tack för fin reco och jättetrevligt samarbete

Ulla Marianne A
Tallkrogen

Första intrycket var att Erik kändes kunnig vad som hällde vårt område. Han var lugn och sansad och fick oss att känna att han var rätt person för uppdraget..Fortsatta kontakter har bara vara positiva. Så med några ord skulle jag beskriva honom som Lugn, trygg, kunnig, pålitlig. Och Vänlig.

Svar från Erik Remnert

Tack snälla ni för ert fina omdöme och ett mycket trevligt samarbete

Malin Suzanna A
Tallkrogen

Eriks bemötande har varit vänligt och professionellt. Vi förväntade oss en mäklare som kunde hjälpa oss att hitta rätt köpare till vårt hus och med hjälp av Eriks arbete har vi hittat fram till det. Vi har haft stort förtroende för Erik under hela processen, från första möte till sista. Han har hela tiden funnits tillgänglig och gett snabba och tydliga svar. Jag kan varmt rekommendera honom inför en försäljning.

Svar från Erik Remnert

Tack för fin reco och jättebra samarbete

Susanne Ulrika S
Gamla Enskede

Erik var lyhörd för vad vi ville med försäljningen, med flera mindre visningar. Huset såldes innan den stora visningen, trots att det ekonomiska läget idag är tufft hittade han många spekulanter på kort tid.

Svar från Erik Remnert

Tack för en trevlig reco. Kul att ni är nöjda!