Erik Remnert

Erik Remnert

Erik Remnert är mäklare på Fastighetsbyrån Enskede

Erik Remnert har varit registrerad mäklare sedan 2008-08. Erik Remnert har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Remnert har haft 31 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-06 - 2025-05

70 omdömen om Erik Remnert

Sedan starten hos Reco 2023
Anna Erika S
Bagarmossen

Vänligt bemötande och bra genomförd affär.

Svar från Erik Remnert

Tack för trevlig reco och bra samarbete

Fredrik S
Bagarmossen

Erik är trygg i sin roll som fastighetsmäklare. Han fick dit många spekulanter och gjorde ett mycket bra jobb under visning och budgivning.

Svar från Erik Remnert

Tack för en fin reco och ett supertrevligt samarbete

Zerai T
Skarpnäck

Erik är en kunnig och engagerad mäklare som levererar professionell service med ett personligt bemötande.

Svar från Erik Remnert

Tack Zerai för din trevliga reco och ett supertrevligt samarbete gällande er försäljning.

Ida A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erik Remnert en del av Fastighetsbyrån Enskede
Enskededalen

Erik höll oss i handen genom hela försäljningsprocessen vilket gjorde oss väldigt trygga med allt vad det innebar. Vi rekommenderar Erik starkt!

Svar från Erik Remnert

Tack snälla ni för fin reco och ett jättebra och trevligt samarbete genom hela försäljningen.

Lars M
Tallkrogen

Det har varit en trevlig kontakt. Vi har fått den information som vi behövt för att sälja vårt hus.

Svar från Erik Remnert

Tack för förtroendet och ett mycket trevligt samarbete rakt igenom med er husförsäljning.

Marie-Louise Christina G
Enskededalen

Vår upplevelse av Erik som mäklare vid försäljningen av vår bostad var mycket positiv. Han var professionell, engagerad och väldigt hjälpsam genom hela processen. Vi uppskattade hans noggrannhet och förmåga att hålla oss informerade, vilket gjorde försäljningen både smidig och framgångsrik. Vi rekommenderar Erik varmt till andra som söker en kompetent och pålitlig mäklare

Svar från Erik Remnert

Tack snälla ni för en fin reco och ett superbra samarbete med ert fina hus

Carina Ellinor H
Bagarmossen

Bra bemötande. Seriös och lätt att ha att göra med. Alltid lätt att komma i kontakt med på telefon eller sms. Han har gjort ett bra jobb med försäljningen. Vi är nöjda.

Svar från Erik Remnert

tack för en fin reco och ett mycket bra samarbete för ert fina hus. Jätteroligt att hjälpa er :)

Hans Lennart Raul S
Bagarmossen

Trevlig och tydlig och och lättsam att Konversera med! Bra helt enkelt!

Svar från Erik Remnert

Tack för en fin reco. Jätteroligt att få hjälpa er med ert fina hus!

Linnea T
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Remnert en del av Fastighetsbyrån Enskede
Tallkrogen

Genuin, trevlig och noggrann! Rekommenderar starkt

Svar från Erik Remnert

Tack för jättetrevlig reco och ett trevligt samarbete. Varmt välkomna till området.

Karl S
Köpte sitt hus med hjälp av Erik Remnert en del av Fastighetsbyrån Enskede
Tallkrogen

Fungerade bra i kontakten. Nöjd som köpare.

Svar från Erik Remnert

Tack för en trevlig reco och välkommen till området