Fastighetsbyrån Kungsholmen

Fastighetsbyrån Kungsholmen

En del av Fastighetsbyrån www.fastighetsbyran.com
  • BadgeTwelveYears
2 283

Fastighetsbyrån är Kungsholmens ledande mäklare. Vi har funnits här sedan år 1999 och genomför hundratals affärer varje år. Om du är intresserad av en bostadsaffär på Kungsholmen ska du komma in på vårt kontor på Hantverkargatan 27. Vi brinner för det vi gör. Våra mäklare har passion, kunskap och erfarenhet och vi har dessutom...

2283 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsholmen

Sedan starten hos Reco 2013

Ann-Sophie Elisabeth A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Laziz Khalmatov en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Nedre Kungsholmen

Serviceinriktad, seriös och alltid tillgänglig. Kan varmt rekommendera Laziz. /Ann-Sophie

Carl N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Laziz Khalmatov en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kungsholmen

Laziz är transparent, snabb och mycket professionell.

Ferit O
Kungsholmen

Fantastisk mäklare – professionell, engagerad och resultatinriktad! Vi är supernöjda med försäljningen av vår lägenhet. Laziz var lyhörd, strategisk och alltid tillgänglig, vilket gjorde processen smidig och trygg. Tack vare Laziz blev försäljningen både snabb och framgångsrik. Rekommenderas varmt!

Ingrid J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Fischer en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Thorildsplan

Trevlig, ärligt bemötande och föreslog smidiga lösningar för båda parter.

Karl J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Fischer en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Thorildsplan

Vi är supernöjda med Patrik! Bra kommunikation genom hela processen, kom med bra råd och egna tankar. Kändes som han gjorde det lilla extra för oss hela tiden. Kan rekommendera honom alla dagar i veckan :)

Ciara Cairns K
Fridhemsplan

Allt gick superbra och smidigt med Laziz! Han var alltid tillgänglig till att hjälpa till och svara på frågor. Jag köpte min lägenhet medan jag var utomlands men han skötte allt superbra så det gick smidigt till ändå. 10/10!

Alex R
Thorildsplan

Under hela processen var Laziz en toppenmäklare. Alltid tillgänglig, mycket hjälpsam och all kontakt kändes verkligen personlig vilket jag uppskattade. Mina förväntningar på Laziz var något begränsade då jag var ny på bostadsmarknaden men de få jag hade levde han upp till och överträffade! Från första träff på visningen till nu efter jag köpt bostaden har Laziz varit grym och jag skulle varmt rekommendera honom ifall du ska sälja din bostad eller om du letar efter din framtida drömbostad!

Mathias D
Thorildsplan

Vi valde Laziz utifrån tips från en kollega efter utvärdering mot tre andra mäklare och vi är nöjda med försäljningsresultatet. Laziz arbetade efter en tydlig plan och han var drivande och kundcentrerad genom hela processen. Kommunikationen fungerade jättebra med täta uppdateringar. Särskilt + att Laziz är relationsdriven och har bevisade säljförmågor.

Anna H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jonna Sarstedt en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Fridhemsplan

Toppenmäklare, seriös, påläst, kunnig på området, intresserad. Kan bara rekommendera🤗👏👍

Marvin G
Sålde sin lägenhet med hjälp av Michael Forsberg en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen

Lyhörd, vänligt målmedvetet. Samt drivande

Max F
Köpte sin lägenhet med hjälp av Michael Forsberg en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kungsholmen

Mycket trevlig, hjälpsam och engagerad mäklare!

Martin J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Ytander en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Thorildsplan

Anna var tillmötesgående, engagerad och hjälpsam genom hela processen.

Hanna A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Ytander en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Thorildsplan

Att köpa min första bostad kändes emellanåt överväldigande, men tack vara Anna blev det en trygg och positiv upplevelse. Supertrevlig mäklare som hela tiden var lyhörd och tillgänglig för frågor. Kan varmt rekommendera!

Pelle L
Fridhemsplan

Anna har varit en fantastisk person att samarbeta med från början till slut. Hon har visat stor professionalism, engagemang och en imponerande förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Genom hela processen har hon varit lyhörd, hjälpsam och alltid tillgänglig för att svara på frågor eller lösa eventuella funderingar. Hennes positiva inställning och höga arbetsmoral har gjort samarbetet både smidigt och trevligt. Jag kan varmt rekommendera Anna till alla som söker en pålitlig Mäklare!

Pelle L
Skrev om Fastighetsbyrån Kungsholmen

Anna har varit en fantastisk person att samarbeta med från början till slut. Hon har visat stor professionalism, engagemang och en imponerande förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt. Genom hela processen har hon varit lyhörd, hjälpsam och alltid tillgänglig för att svara på frågor eller lösa eventuella funderingar. Hennes positiva inställning och höga arbetsmoral har gjort samarbetet både smidigt och trevligt. Jag kan varmt rekommendera Anna till alla som söker en pålitlig mäklare!

Jenny B
Kungsholmen

Patrik var mycket hjälpsam och professionell, vi rekommenderar honom varmt!

Martin K
Kungsholmen

5/5. Kan varmt rekommendera Patrik.

Sara S
Kungsholmen

Första mötet med Patrik kändes bra och han kändes kunnig på bostadsmarknaden. Han gav oss direkt väldigt höga förväntningar och levde inte alls upp till dom. Har förståelse för att allt inte alltid går som planerat men i det här fallet var vi inte ens nära på att uppnå vad vi ville. Vi följde alla hans råd men tillvägagångssättet blev ändå inte bra. Först skulle vi köra på stängda marknaden det gjorde vi, sen skulle vi till Hemnet vilket vi gjorde, sen stängda igen och sen Hemnet igen. Det var väldigt mycket fram och...

Viktor J
Kungsholmen

Från start till mål var Patrik väldigt professionell i sitt bemötande och han var tillgänglig dag och kväll. Han bidrog till god service och stöd genom hela affären. Rekommenderas varmt!

Aleksander N
Kungsholmen

En bra och professionell mäklare som är flexibel, ärlig och lyhörd. Rekommenderas varmt.

Madeleine B
Thorildsplan

Bra och snabb återkoppling under hela sälj processen, Mycket trevligt bemötande!

Eleonor B
Fridhemsplan

Jag har själv jobbat som både mäklare och säljare och vunnit utmärkelser och priser inom båda dessa befattningar. Jag har sålt och köpt många gånger, så jag om någon vet vad en riktigt bra mäklare är och varför! Det är en livsstil, ett enormt engagemang i varje detalj och jämt, en inställning som leder till det bästa resultatet i varje affär. Ofta har jag blivit lite besviken när jag sålt på mäklaren då jag ändå lämnats med känslan ”jag hade mäklat den här försäljningen bättre själv”, men inte den här gången med Mikael!...

Jeanette J
Kungsholmen

Fick ett fantastiskt bemötande redan i första samtalet. En enkelt och rak kommunikation. Att på kort tid få till så många köpstarka spekulanter till visning utan att gå ut med lght officiellt resulterade i en snabb försäljning till förväntat pris. Hela processen var enkel och proffsig. Att sälja är en stor sak, kanske en av de viktigaste affärerna man gör i livet. Patrik gjorde så att hela säljprocessen kändes trygg. En av de bästa mäklare jag stött på. Tack!

Annika F
Kungsholmen

Vi kände oss trygga genom hela processen från visning till budgivning och avtalsskrivning. Tydligt tryggt och professionell!

Åke D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jonna Sarstedt en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Fridhemsplan

Att målet för en mäklare tyvärr inte sällan är att få till en affär och ibland nästan till vilket pris som helst är tyvärr inte helt ovanligt men jag upplever att Jonna agerande tvärt om var mycket professionellt. Hon var noggrann med hur hon presenterade objektet, korrekt, ärligt och lyhört både i förhållande till oss köpare och visavi säljarna. Att skapa förtroende och lyssna på våra behov var nyckeln till att affären blev av. Hon får mina varmaste rekommendationer.

Alexander K
Kungsholmen

Professionellt bemötande, bra tips, håller vad han lovat

Hussam F
Fridhemsplan

Med sitt otroliga engagemang och professionalism gjorde Anna hela försäljningsprocessen trygg och smidig från start till mål. Hon var alltid tillgänglig för frågor, höll mig uppdaterad kontinuerligt och gav värdefulla råd som ledde till att vi lyckades överträffa mina förväntningar med försäljningen. Jag rekommenderar varmt Anna till alla som planerar att sälja på Kungsholmen!

Mats Henrik A
Fridhemsplan

Laziz hanterade försäljningen av min lägenhet på bästa sätt. Jag som säljare fick ett väldigt gott bemötande och under hela processen hade vi en god kommunikation, vilket var väldigt uppskattat! Jag kan verkligen rekommendera Laziz som mäklare, han har god kunskap och är driven.

Sinem K
Kungsholmen

Jag har både köpt och sålt med hjälp av Patrik och det har känts lika tryggt vid båda tillfällena. En mäklare med stort driv, som även gett mig värdefulla råd om bostaden, marknaden och belyst viktiga aspekter i samband med försäljningen. Det blev ett toppresultat. Kan varmt rekommenderas!

Karl Olov B
Kungsholmen

Bemötandet var från första stund korrekt, professionellt och förtroendeingivande. Detta var genomgående under hela säljprocessen. Förväntningarna var höga, både på Laziz jobb och på utfallet prismässigt av vår lgh. Även om vi inte riktigt nådde ända upp till vår målnivå är resultatet nu efter försäljningen något som vi känner oss nöjda med. Sammanfattningsvis har det varit en mycket bra kommunikation mellan oss och mäklaren. Tillgängligheten till att få svar på såväl enkla som krångliga/svåra frågor har genomgående var...

Marie B
Kungsholmen

Laziz har ett mycket trevligt bemötande och han har lett oss genom säljprocessen på ett lugnt, sakligt och professionellt sätt. Laziz har varit tillgänglig då vi har haft frågor och han har hörsammat våra önskemål. Våra förväntningar på bra samarbete har uppfyllts! Vi rekommenderar Laziz som mäklare!

Katarina J
Fredhäll

Jag tycker Anna har varit tydlig och lätt att kommunicera med hela vägen. Jag har träffat henne under flera visningar och det har varit väldigt trevligt varje gång!

Kerstin E
Kungsholmen

Blev bra bemött. Jag har inte mycket erfarenhet av mäklare men antar att han har gjort vad som förväntas. Han verkar tillmötesgående och hjälpsam.

Oscar Aston B
Kristineberg

Anna var verkligen super-proffsig genom hela processen. Hon hjälpte mig hitta en riktig dröm lägenhet utifrån mina önskemål och gav superbra service. Så trevlig och hjälpsam med alla frågor och funderingar jag hade också.

Christian P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Fredhäll

Sålt med Nicole tidigare och är supernöjd, snabb på återkoppling, proffsig och lätt att jobba med!

Mattias D
Kristineberg

Vi satte ett ambitiöst försäljningsmål men Anna hade en köpare inom några få veckor. Noggrann, detaljfokuserad och proffsig! Jag rekommenderar verkligen Anna och kommer själv använda henne igen vid försäljning av framtida bostadsrätter

Peter B
Thorildsplan

Vi kan varmt rekommendera Anna. Bra kompetens, affärsmässig, hög servicenivå och väldigt trevlig.

Lina B
Thorildsplan

Kändes oerhört tryggt att sälja lägenheten med hjälp av Anna! Alltid glad och supertrevlig, men också kunnig, engagerad och tillmötesgående. Hon höll oss uppdaterade genom hela processen, tog bra initiativ och gjorde processen väldigt smidig för oss. Hjälpte även snabbt till med andra frågor jag hade, som inte direkt var kopplade till försäljningen. Är så nöjd med Anna och skulle utan tvekan anlita henne igen! Rekommenderar henne varmt.

Hedda G Y K D
Skrev om Anna Ytander en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen

Väldigt trevlig, kunnig och bemötande. Gör verkligen det där lilla extra och följer upp alla intressenter. Utan Anna, hade jag förmodligen inte stått med ett kontrakt på min drömlägenhet idag och med en sådan bra känsla i magen.

Helena D
Kungsholmen

Genom Patrik har vi hittat lägenheten vi letat efter när vi nu flyttar från hus in till stan. Smidigt med privat visning och snabb affär. Vi är mycket nöjda och har fått precis all den hjälp vi önskat av Patrik och Fastighetsbyrån.

Ebba F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Kristineberg

Nicole är varm, snäll, personlig och engagerad! Tacksam för hjälpen i försäljningen av min bostad 🥰

Hanna R
Kungsholmen

Vi är väldigt nöjda med försäljningen av vår lägenhet. Professionellt bemötande med mycket bra kommunikation. Snabb och smärtfri process.

Maja L
Kungsholmen

Jag kan varmt rekommendera Patrik Fischer! Han var professionell, lyhörd och väldigt engagerad genom hela processen. Allt gick smidigt och är mycket nöjd med resultatet!

Erik A
Kungsholmen

Patrik är en väldigt trevlig och kompetent mäklare. Jag som köpare kände mig trygg och väl bemött genom hela processen. Kan verkligen rekommendera honom! :)

Madelaine R
Kungsholmen

Patrik har genom hela vår säljlrocess vart professionell och lättillgänglig. Han är kunnig och har väldigt bra kunskap om Kungsholmen. Skulle jag sälja någon mer gång skulle jag utan tvekan vända mig till Patrik igen.

Jessika S
Kungsholmstorg

Laziz får 6 av 5 i betyg. Han hjälpte oss på bästa sätt med både köp och försäljning.

Martin S
Kungsholmstorg

Mycket trevlig och lugn. Lätt att ha att göra med. Vi borde köpte och sålde med Laziz och skulle absolut välja honom igen.

Josefine S
Fredhäll

Kompetent, lyhörd och trevlig mäklare med bra driv som ser till att ro affärerna i hamn. Bidrar med värdefulla perspektiv på marknaden och vad som är viktigt att ha i åtanke som säljare. Rekomenderar!

Sofia H
Kungsholmen

Laziz var fantastisk under hela processen, hjälpsam, kommunikativ, proaktiv och skicklig. Kan bara rekommendera!

Madeleine Ö
Kungsholmen

Proffsig, trevlig och lätt att komma i kontakt med.