Raka puckar och bra kommunikation
Fastighetsbyrån Kungsholmen
Fastighetsbyrån är Kungsholmens ledande mäklare. Vi har funnits här sedan år 1999 och genomför hundratals affärer varje år. Om du är intresserad av en bostadsaffär på Kungsholmen ska du komma in på vårt kontor på Hantverkargatan 27. Vi brinner för det vi gör. Våra mäklare har passion, kunskap och erfarenhet och vi har dessutom...
1826 omdömen om Fastighetsbyrån Kungsholmen
Sedan starten hos Reco 2013
Ettt trevligt vänligt bemötande. Väl påläst om bostaden. Snabba och klara svar på våra frågor. När vi tagit vårt beslut och säljarna accepterat, kunde affären genomföras enligt våra önskemål snabbt och med grundlig genomgång av alla handlingar, mycket bra.
Natalie har ett stort nätverk av köpare för att snabbt komma igång och avsluta affär. Hon är träffsäker med snabb i återkoppling, stöd och rådgivning.
Michael is honest and helpful. The experience has been smooth so far.
Vi har använt Natalie vid flera försäljningar. Hon är proffsig och ger alltid 100%. Dessutom är hon bra på att återkoppla så att man som säljare alltid vet status. Rekommenderar henne varmt!
Det märks att Michael brinner för sitt yrke. Med passion, engagemang & beslutsamhet hjälpte han oss igenom, vad vi tycker är en stressig process. Han guidade & hjälpte oss igenom denna period & vi fick dessutom ett resultat som vi önskade oss. Vill man ha en kommunikativ & trygg mäklare så är Michael det självklara valet. Tack !
Bra intryck, kunnig och hjälpsam
Vi är så tacksamma för Michaels arbete under vår försäljning. Med sin erfarenhet och hårda jobb lyckades han nå ett resultat vi aldrig vågat drömma om. Tack!
Pålitlig och proffsig i sitt agerande, och vänlig men rak i sitt bemötande.
Väldigt trevlig i sitt bemötande och snabb på att uppdatera. Tack Oskar!
Snabb och effektiv. Bra kommunikation och flexibel.
Superproffsig, trevlig och engagerad!
Vi har blivit väldigt proffesionellt bemötta. Jonna har hela tiden varit väldigt positivt inställd och mött oss i våra önskningar och behov. Trots att det var en liten lägenhet vi anlitat henne för har hon mött oss med stor respekt. Hon har ställt upp och hela tiden gjort det lilla extra och överträffat våra förväntningar. Vi bor tre timmar bort och har sett många hinder på vägen som Jonna gång på gång eliminerar och hittat lösningar för. Hon har alltid svarat på våra frågor inom kort tid och återkopplat när vi sökt henne....
Proffsig, trevlig, kunnig, uppmuntrande och tillgänglig. Jonna har från början varit realistisk, vår önskan, minimikrav trodde Jonna var möjlig, vilket också uppfylldes. Självklart önskar man att försäljningspriset kunde blivit högre, utifrån marknaden dock ett bra jobb utfört!!
Mycket trevlig, engagerad och målmedveten! Lätt att kommunicera med och skicklig på att skapa en effektiv försäljningsprocess.
Mycket trevlig, tillgänglig och tillmötesgående!
Natalie är väldigt pålitlig och transparent i sitt arbete. Rekommenderas från flera vänner också.
Trevlig, tillmötesgående och professionell!
En kunnig och bra mäklare att lita på. God dialog, tydligt bra resonemang vid förhandling.
Snabb och trevlig affär. Mäklaren var flexibel och lösningsfokuserad professionell och engagerad person. Rekommenderar varmt Patrik Fischer på Fastighetsbyrån Kungsholmen
Nicole är mycket proffsig och duktig. Enkel att ha att göra med och bra på att lyssna in önskemål
Stort Robin för rekommendationen! Uppskattar det massor. Vi ses igen på tillträdesdagen!
Bra och trygg och höll sig till relevanta frågor.
Tack My för er Reco :) Vi ses snart igen!
Michael Forsberg utlovade mycket mer än han kunde hålla. Sa att han hade många köpare som han kunde ringa men när det kom till kritan hade han ingen. Han sa att han nästan kunde garantera ett pris men i verkligheten kom han inte ens i närheten. Dessutom hade han dålig framförhållning när det kom till kontraktsskrivandet. Saker som hade kunnat lösas några dagar innan mötet skulle äga rum gjordes i sista sekund vilket ställde till problem för oss säljare. Sammanfattningsvis utförde han en dyr tjänst med minsta möjliga egna insats! Mycket missnöjd.
Delar inte din uppfattning Martin men tråkigt att du känner som du gör :(
Vi är vädligt nöjda med vårt bostadsköp via Laziz! Engagerad och professionell mäklare.
Väldigt flitig i sitt arbete :)
Tack snälla Johan för rekommendationen! Hoppas ni hittar något fint att köpa snart. Bara höra av dig om du önskar bolla något när ni letar nytt!
Som förstagångs-säljare med många frågor och funderingar om processen har Natalie varit ett förträffligt stöd, från första möte och genom hela processen. Professionellt kunnig, tydlig i kommunikation och återkoppling, ödmjuk och lugn. Inger trygghet för både säljare och köpare.
Ny mäklare för mig. Öppen, tillmötesgående, trevligt bemötande snabb och effektiv.
Laziz har under vår försäljning jobbat hårt och varit både motiverad och lyhörd. Vi har känt oss väldigt trygga med att ha honom som vår mäklare. Vi är mycket nöjda med hans prestation och resultat.
Supernöjd! Allt var jättesmidigt.
Jättenöjda med Nicole från början till slut! Allt gick väldigt smidigt och hon lyckades få till en bra affär snabbt. Uppskattning av marknadsvärdet stämde mycket bra och vi hade en bra kommunikation under hela processen. Skulle gladeligen ha Nicole som mäklare igen. Rekommenderar!
Trevligt och professionellt bemötande. Jättenöjd med vår försäljning!
Skötte allt exemplariskt! Rekommenderas!
Laziz är en mycket bra mäklare. Kan varmt rekommendera honom.
Laziz är trevlig och hjälpsam Märkläre och jag rekommenderar honom i stort sett.
Patrik ingav ett professionellt, sakligt bemötande och var tillgängligt genom hela processen, från första mötet till kontrakt skrivning. Vi kan starkt rekommendera Patrik och Fastighetsbyrån vid din försäljning på Kungsholmen!
Supertrevlig och alltid tillgänglig! Försäljningen gick hur bra och hur smidigt som helst.
Stort tack för rekommendationen Albin! Jag hoppas jag kan hjälpa dig med en fin lägenhet att köpa också när jag är åter efter semestern :) Ses igen till hösten!
Nicole var toppen; trevligt bemötande, trygg, professionell och kunnig. Hon gjorde upplevelsen som köpare väldigt smidig. Den första jag kommer ringa då jag ska sälja!
Tack snälla Sanna för din rekommendation! Den dagen du ska sälja ser jag fram emot att få förtroendet igen. Kram!
Laziz är jättetrevlig, svarar snabbt och väldigt tillmötesgående. Han inger ett förtroende vilket känns väldigt bra när man ska göra ett av de större köpen i livet.
Mycket snabb respons. Kunnig i området och lyhörd till vad vi önskade.
Patrik är förtroendeingivande och djupt kunnig. Han förmedlade min lägenhet vid köp och tog då stort ansvar när säljaren inte fullföljde sina åtaganden gentemot mig som köpare. När det några år senare blev dags att sälja övervägde jag aldrig att anlita en annan mäklare och har inte för en sekund ångrat mitt beslut. Han gav en realistisk bild av marknaden och övriga förutsättningar som i slutändan stämde väl överens med resultatet. Rekommenderar honom starkt.
The broker was super helpful and very responsive. Overall very good experience and would contact him again regarding any property transactions.
Superduktig och hjälpsam på all sätt.
Jag upplevde Nicole som mycket strukturerad, driven, trevlig, och med en professionell framtoning. Jag fick under processen stort förtroende för Nicoles integritet och förmåga att leda affären i hamn. Överlag är jag mycket nöjd med hela affären och Nicole som mäklare!
Varmt tack igen Alexander för rekommendationen! Vi ses på tillträdesdagen igen. Ha en fin sommar!
Från första mötet tills lägenheten var såld fick vi ett professionellt bemötande av Patrik.
Proffsigt bemötande och snabbt hanterat, allt jag kan önska av en mäklare. 5/5!
Laziz was very helpful and committed during our selling process in a difficult market situation (June 2023).
Trevlig bemötande och snabb kommunikation. Positivt överraskad av länk till annons bilder efter köp som man delas med vänner och familj.
Har aldrig träffat honom personligen men har absolut inget att klaga på. Han har alltid varit lätta att få tag på eller ringt tillbaka snabbt. Hade inga förväntningar utöver vad som krävs av en mäklare och det uppfyllde han.
Mycket bra och förtroendegivande process, hela vägen från visning till kontrakt. Kan starkt rekommendera Fastighetsbyrån och Patrik Fischer!
Oerhört trevlig och mycket professionell! Överträffade alla förväntningar.