Michael Forsberg
Michael Forsberg är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen
.Michael Forsberg har varit registrerad mäklare sedan 2018-05. Michael Forsberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-08 och har fått 149 omdömen med ett betyg på 4.9. Michael Forsberg har haft 30 försäljningar sen 2022-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-04 - 2023-03
149 omdömen om Michael Forsberg
Sedan starten hos Reco 2018
sålde sin lägenhet med hjälp av Michael Forsberg en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Vi har både köpt och sålt med Michael, som är en trygg och transparent mäklare med fokus på att göra den rätta affären just för oss. Förtroendeingivande och kunnig om marknaden.
Vi fick tips av en kollega om Michael och vi är oerhört glada att vi valde honom! Han kom in med en hög energinivå och målmedvetenhet.
Michael fick oss att kalibrera våra förväntningar i en tuff marknad, och han gjorde sitt yttersta för att nå ett bra resultat trots en svag marknad.
Vill du anlita en mäklare med hög kompetens och en oslagbar ambition och målmedvetenhet så finns det inget bättre alternativ än Michael Forsberg! -
köpte sin lägenhet med hjälp av Michael Forsberg en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Trevlig och "lagom", fick all information vi behövde men samtidigt med en snygg respekt för köparens tid. Upplevde effektiva kundmöten, ett professionellt intryck och en förmåga att få köparen att känna sig "unik". Enkel att nå och snabba svar. Mycket service-minded person, både före och efter avslutad affär. Toppen helt enkelt!
Trevlig, påläst och bra. Vi kände både min fru och jag att han brydde sig på riktigt.
Michael levde upp till våra förväntningar, vi fick en positiv upplevelse, kul
Häls Anders -
Mike är bästa mäklaren på Kungsholmen <3
Väldigt seriös mäklare som också lyssnade på vad vi som köpare ville. Väldigt trevlig och man kände sig trygg
Mycket bra mäklare. Vi fick det pris vi ville ha för vår lägenhet trots tuffa tider på bostadsmarknaden!
HELT otroligt mäklare. Så himla angelägen och dedikerad - rekomenderas till alla!
Michael gjorde ett trevligt intryck och visade att han hade en gedigen kunskap om bostadsmarknaden framförallt på Kungsholmen. Han såg till att få köparen att fatta beslut om köp trots att marknaden för närvarande är tuff.
Ett ständigt engagemang i turbulensen och lågkonjunkturen som var i vårt fall. En positiv och god person som vägledde i alla steg. Kändes helt rätt efteråt i vårt val också.