We can definitely recommend Anna as mäklare! Anna was super nice and gave us all the info and tips we needed to fix our apartment so it will be sold in a good price.
Anna Ytander
Anna Ytander är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen
.Anna Ytander har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Anna Ytander har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 63 omdömen med ett betyg på 5.0. Anna Ytander har haft 33 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2025-02 - 2026-01
63 omdömen om Anna Ytander
Anna har varit väldigt tillmötesgående och till stor hjälp under hela köpprocessen. Kan varmt rekommendera!
Mycket nöjda med samarbetet och vår affär
Anna Ytander är en professionell, trygg och engagerad mäklare som guidade mig genom hela köpprocessen på ett föredömligt sätt. Jag kände mig trygg från start till mål och är mycket nöjd med mitt köp. Rekommenderas varmt!
Väldigt hjälpsam och återkopplade snabbt fast jag vet att de har väldigt mycket att göra. Intresserad av sina kunder.
Anna var en fantastisk mäklare som, utöver att vara en skicklig säljare, också har ett starkt sinne för estetik och hur det visuella påverkar en lyckad försäljning. Hon var lätt att kommunicera och samarbeta med och hade en tydlig plan redan från start. Samtidigt var hon flexibel och anpassade upplägget efter förutsättningar och förändringar för att skapa det bästa möjliga resultatet. Jag rekommenderar varmt Anna till alla som söker en pålitlig mäklare med ett 360-perspektiv och ett starkt driv att maximera försäljningen!
Trevlig, hjälpsam, snabb och proffsig.
Anna har gjort ett strålande arbete. Hon har under hela processen gett oss ett mycket vänligt och positivt bemötande. Hon har varit engagerad, påläst och tillgänglig då vi behövt henne. Vi hade höga förväntningar som Anna verkligen levt upp till och vi är så nöjda.
Anna gjorde våran försäljning både enkel och rolig med sitt engagemang. Rekommenderar Anna varmt.
Anna var väldigt mån om att affären skulle bli bra för både mig och säljaren. Otroligt fint och professionellt bemötande genom hela affären.