Toppen upplevelse, Anna Ytander var fantastisk!
Anna Ytander
Anna Ytander är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen
.Anna Ytander har varit registrerad mäklare sedan 2024-04. Anna Ytander har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-07 och har fått 72 omdömen med ett betyg på 5.0. Anna Ytander har haft 36 försäljningar sen 2025-05 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.
2025-05 - 2026-04
72 omdömen om Anna Ytander
Perfekt person för jobbet. Extremt kunnig om marknaden, sätter sig in i försäljningen helhjärtat och gör allt med en extremt positiv och härlig inställning.
Extremt kunnig och man kände sig verkligen omhändertagen genom hela processen!
Väldigt bra upplevelse! Anna är trevlig, effektiv och lyhörd!
Anna är en varm och engagerad person som kombinerar hög professionalism med genuin empati. Hon är lyhörd, inkännande och tar sig alltid tid att diskutera tankar och idéer längs vägen. I sin roll upplevs hon som både trygg och säker, och villig att anstränga sig det där lilla extra för att nå bästa möjliga resultat. Jag kan varmt rekommendera Anna som mäklare och skulle utan tvekan anlita henne igen.
Tydlig kommunikation och god expertis!
Anna var professionell, kompetent och hjälpsam genom hela försäljningen. Hon levde upp till mina förväntningar och höll mig väl uppdaterad under varje steg av processen.
Bara reagerade på att utgångspris var 4,5 och landade på 6,1. Att det var folkvandring till visningen.
Bra mäklare som är engagerad och lätt att samarbeta med. Lätt att nå och även kunnig på området! Själva försäljningen var smidig och väldokumenterad!
We can definitely recommend Anna as mäklare! Anna was super nice and gave us all the info and tips we needed to fix our apartment so it will be sold in a good price.