Patrik Fischer
Patrik Fischer är mäklare på Fastighetsbyrån Kungsholmen
.Patrik Fischer har varit registrerad mäklare sedan 2016-01. Patrik Fischer har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-11 och har fått 257 omdömen med ett betyg på 4.8. Patrik Fischer har haft 50 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
257 omdömen om Patrik Fischer
Sedan starten hos Reco 2017
sålde sin lägenhet med hjälp av Patrik Fischer en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Engagerad, flexibel och erfaren! Jag är väldigt nöjd och kan recommendera Patrik!
Trygg, kunnig, personlig och bra på människor. Har överträffat förväntningarna genomgående under processen när vi sålde vår lägenhet.
köpte sin lägenhet med hjälp av Patrik Fischer en del av Fastighetsbyrån Kungsholmen
Otrolig nöjd med Patrik! Kan varmt rekommendera Patrik till alla som överväger att köpa bostad på Kungsholmen. Otroligt trevlig, professionell, engagerad och hjälpsam genom hela processen.
Kände mig trygg med Patrik, lade ut lägenheten under sämsta tänkbara marknad, men fick till en budgivning, och nöjd med slutpriset
Tough property market. Patrik achieved the result I wanted. Would recommend.
Patrik är trevlig och engagerad. Dessutom kom han ihåg oss från en tidigare visning, trots att det har gått ett par månader.
Han kunde med kort varsel ge oss en privat visning av lägenheten. Därefter var han lätt att kommunicera med och besvarade alla våra frågor. Köpet gick både snabbt och smidigt. -
Patrik var flexibel och lättillgänglig under hela processen och samtidigt mycket lyhörd och ödmjuk.
Kan varmt rekommendera honom som mäklare. -
Tillmötesgående och realistisk.
Jag ger mina varmaste redommendationer till Patrik. I rådande marknadsläge genomförde han försäljningen snabbt och med realistiska förväntningar. Speciellt plus för tydlig och smidig kommunikation utan det s.k. "mäklarjargong".
Patrik var vänlig och genomförde affären på ett sätt som tillmötesgick även mig som köpare.