HusmanHagberg Skarpnäck

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeTwelveYears
1 274
4.9

Välkommen till HusmanHagberg i Skarpnäck, Bagarmossen och Enskededalen! Vi hjälper dig att hitta ett boende här söder om söder i Stockholmstrakten. Vi mäklare på kontoret arbetar alltid med kunskap och passion för att hjälpa dig hitta rätt, vare sig du letar lägenhet, villa eller radhus. HusmanHagberg är en av Sveriges ledande...

1274 omdömen om HusmanHagberg Skarpnäck

Sedan starten hos Reco 2017

Niklas W
Stureby

Allan tog hand om oss från start till mål och gjorde hela försäljningsprocessen enkel och smidig. Han höll oss alltid uppdaterade och såg till att vi kände oss trygga genom varje steg. Med sin erfarenhet och sitt engagemang fick vi bästa möjliga resultat, och han fanns alltid där med kloka råd och ett genuint intresse för vad som var bäst för oss. Om du vill ha en mäklare som verkligen bryr sig och inte bara ser dig som en försäljning, då är Allan helt rätt!

Isabella W
Hammarbyhöjden

Pålitlig mäklare! Rekommenderas varmt. Bra kommunikation och stöd under hela säljprocessen.

Anders N
Hammarbyhöjden

Väldigt trevligt bemötande och hjälpsam. Så även mycket tydlig gällande allt angående lgh.om man undrar över något.så vi är väldigt nöda.

Monica P
Köpte sitt hus med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
Gamla Enskede

En professionell och erfaren mäklare som skapar trygghet genom att vara tillgänglig, informativ, lugn och pedagogisk för parterna genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera Ola!

Pär H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
Bagarmossen

Snabbt och smidigt. Alltid ett bra engagemang när man träffas.

Patrik Ulrich H
Skarpnäck

En mycket trevlig och positiv mäklare som var extremt hjälpsam i hela processen. Han var duktig på att plocka fram de speciella delarna i bostadens läge mm som gjorde den speciell istället för att fokusera på saker som behövde åtgärdas. Han gav dock även tips om lista på åtgärder inför visningen samt var hela tiden positiv trots det rådande marknadsläget med få besök på visningar mm.

Faraz D
Bagarmossen

Vi kan inte vara nöjdare. Marcus är en erfaren mäklare med fingertoppskänsla, lokalkännedom och hög arbetskapacitet. Vi har hela tiden känt att han gör allt i sin makt för en bra försäljning och samarbetet har varit mycket smidigt.

Monica W
Bagarmossen

Professionellt och vänligt bemötande. Så tacksamma för en enskild visning med god tid för frågor och möjlighet att undersöka fastigheten..

Ola J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
Bagarmossen

-Han var väldigt kommunikativ och hjälpte oss genom hela säljprocessen på ett fint sätt. Han var snabb på att svara på alla frågor och var tillgänglig när vi hade frågor. Nu ska jag inte sälja någon lägenhet då jag precis köpt men jag skulle välja Marcus att sälja min lägenhet om så var fallet.

Klara S
Skarpnäck

Toppen! Engagerad, professionell och aktiv.

Hans Brian Robin U
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hedda Österman en del av HusmanHagberg Enskede
Blåsut/Enskede

Jag är supernöjd med Heddas jobb! Hon kommer att få sälja mitt nästa objekt. Och objektet efter det!

Anastasia K
Bagarmossen

Marcus var trevlig och hjälpsam och gjorde affären smidig. Vi hade stort förtroende för honom genom hela processen och känner oss nöjda med både köp och mäklare.

Johanna B
Skarpnäck

Ola är trevlig och inlyssnande! Kommunikationen fungerade felfritt och vi är nöjda med att ha honom som mäklare. Jag skulle absolut rekommendera honom till vänner i Skarpnäcksområdet.

Hanna S
Bagarmossen

Marcus har varit lätt att ha att göra med, tillgänglig, vänlig och inkännande. Det verkar också som att han har en väldigt god kännedom om området och potentiella köpare, vilket visade sig vara fördelaktigt. Uppfattar honom som mycket skicklig och noggrann.

Jenny B
Skarpnäck

Allan har ett trevligt och professionellt bemötande. Vi har setts vid flertalet visningar och han har alltid gjort ett bra jobb med att svara på frågor och vara tillmötesgående.

Margareta I
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hedda Österman en del av HusmanHagberg Enskede
Hammarbyhöjden/Skärmarbrink

Hedda Österman har från vårt första möte till dagen då vi skriver kontraktet varit mycket professionell. Alltid snabbt kommit med svar och varit behjälplig i alla våra frågor.

Sai-Wing C
Köpte sitt hus med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
Enskede Gård

Tillgänglig, kunnig, tillmötesgående och proffsig. (Som köpare)

Greta E
Bagarmossen

From the first point of contact, Marcus has been exceptional at communication. His care, eye for detail and support has been special. I've met many real estate agents in the past, but Marcus stood out the most. He definitely made the apartment buying process smooth and easy (especially for a first time buyer)! Highly recommend!!

Sonila O
Bagarmossen

Vi är otroligt nöjda med Marcus Andersson och hela processen kring försäljningen av vår bostad. Marcus var mycket trevlig, professionell och lätt att samarbeta med från början till slut. Han var alltid tillgänglig för våra frågor och gav oss ett stort förtroende genom hela försäljningen. Allt gick smidigt och överträffade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Marcus till alla som funderar på att sälja sin bostad!

Karin C
Enskededalen

Kunnig och smidig. Kände mig väl bemött.

Annlouice S
Enskededalen

Väldigt trevlig och duktig mäklare. Riktig kämpe. Är så tacksam för allt hans jobb som han gjorde för oss.

Risto F
Skarpnäck

Allan visade god lokalkännedom om området och ev köpare, var tydlig och rak i sin kommunikation med oss och visade förståelse för våra behov. Han var också effektiv och snabb samt oerhört trevlig.

Melina B
Skarpnäck

Allan är en toppen mäklare som uppträder professionellt och genuin. Han visar stort engagemang för sitt jobb och är mån om att både säljare och köpare ska känna sig nöjda. Bättre mäklare är nog svårt att hitta. Snabb återkoppling vid frågor och funderingar och säkerställer att allt sker korrekt från början till slut. Rekommenderar varmt Allan!

Antonie V
Bagarmossen

Marcus är professionell, lyhörd och engagerad – vi kände oss trygga genom hela processen. Rekommenderas varmt!

Tanja V
Bagarmossen

trevlig, proffesionell och kunnig, ger hög service

Mattias E
Bagarmossen

Marcus gjorde ett väldigt bra jobb i en svår bostadsmarknad, han var väldigt engagerad och professionell. Vi var supernöjda med honom under hela sälj processen!

Andreas O
Bagarmossen

Tillgänglig, påläst, kan området mycket väl.

Linnéa P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johanna Husak en del av HusmanHagberg Enskede
Gamla Enskede

Höll sig lugn och inte hetsig, ärlig och väldigt duktig på att få fram information

Anders J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Johanna Husak en del av HusmanHagberg Enskede
Gamla Enskede

Kunnig, snabba möjligen lite orolig men jag var ju ny kund till henne

Barbro V
Skarpnäck

Bemött med värme, erfarenhet och kompetens! Stort stöd och ett glödande engagemang! Vi kan lämna våra allra bästa rekommendationer!

Karin S
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
Bagarmossen

Marcus var mycket trevlig, lugn, noggrann och lätt att ha att göra med på alla sätt.

Carl-Johan R
Bagarmossen

Respektfullt och trevligt bemötande!

Agneta B
Skarpnäck

Allan Mohmand är engagerad,kunnig,hjälpsam , trygg, vänlig och hjälpsam. Kan verkligen rekommendera honom när man behöver en mäklare att lita på.

Hanna B
Bagarmossen

Marcus upplevs som lugn, förtroendeingivande och noggrann. Upplevs inte som överdrivet säljande på ett bra sätt och har också varit en bra vägledning för någon som köper sin första bostad med bra uppföljning både med att visa fler objekt som faller köparen i smaken och vid själva köpet redo att förklara och svara på frågor.

Lena B
Skarpnäck

Det börjar bli bråttom att hitta en lägenhet och jag har letat i ett halvår. Mäklaren Allan Mohmand publicerar en lägenhet för visning som verkar intressant. På tre dagar lyckas han ordna en förhandsvisning, jag lägger ett bud, och får skriva avtal, och lägenheten är plötsligt min! Allan Mohmand är professionell, inger förtroende, återkopplar, tydliggör var besluten ligger och stödjer med underlag och råd. Om jag får frågan om jag kan tänka mig att anlita Allan Mohmand som mäklare igen är mitt svar helt klart ja!

Lars H
Blåsut

Suveränt bemötande. Man känner sig väl omhändertagen. Han har stor erfarenhet av området.

Alganesh G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
Skarpnäck

Kunnig har bra erfarenhet och ärlig person .

Nils Petter G
Skarpnäck

Ola har ett vänligt & proffsigt bemötande. Vi är mycket nöjda med Olas sätt att kommunicera. Vi upplever att förväntningarna på vår försäljning har uppföljts klart & tydligt. Olas snabba svar och trygga vägledning under hela processen har gjort att vi känt oss lugna.

Lisa S
Skarpnäck

Proffsig och enkel att ha att göra med! Tack Ola!

Tanja V
Bagarmossen

Vi har fått ett mycket kunnigt och trevligt bemötande. Vi har känt oss trygga i vägledningen från visning till köp och alltid fått snabb och bra service.

Andreas O
Bagarmossen

Bra professionellt bemötande, påläst, föredömlig svarstid på allahanda frågor. Kan varmt rekommendera.

Ingemar M
Skarpnäck

Tack Allan Mohmand för ett bra bemötande i samband med försäljning av vår lägenhet i Skarpnäck. Vi hade väl egentligen inga direkta förväntningar mer än ett bra jobb, och du levde helt upp till, vad man kan förvänta sig vid en lägenhetsaffär

Jennifer T
Tallkrogen

Jättetrevlig och duktig mäklare. Höll positiv attityd hela vägen trots lite ofrivilligt strul från vår sida. Blev affär tillslut. Allt gott!

Karl T
Tallkrogen

Vi hade nöjet att köpa bostad genom Marcus Andersson och jag är otroligt nöjd med hela processen. Från första visningen till kontraktskrivningen var han alltid tillgänglig, professionell och engagerad.

Kerstin M
Skarpnäck

Vänlig och mycket engagerad. Trygg och trevlig!

Rose-Marie W
Sålde sitt hus med hjälp av Ola Sjölund en del av HusmanHagberg Skarpnäck
Tallkrogen

Har enbart positiva erfarenheter från början till slut! Vilket jag kan tycka inte är så vanligt!

Kerstin M
Skarpnäck

Närvarande, positiv och realistisk.

PETRA F
Sålde sitt hus med hjälp av Marcus Andersson en del av HusmanHagberg Enskede
Bagarmossen

Marcus är en mycket duktig, inkännande och kompetent mäklare. Han informerade oss löpande om allt som vi hände innan, under och efter vår husförsäljning. Han svarade snabbt och återkoppla alltid på frågor som kom. Jag rekommenderar Marcus och skulle absolut anlita honom igen.

Lovisa T
Bagarmossen

Marcus har bemött oss väldigt väl genom hela processen. Han är mycket kunnig, noggrann och tillmötesgående. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom varmt!

Amanda K
Skarpnäck

Vi vände oss till Allan för att hjälpa med försäljningen utav våran bostad, efter att flera år tidigare varit spekulanter för ett objekt som han ansvarade för då. Vi fick då ett gott intryck som gjorde att vi ville ha honom som våran mäklare, och det valet är vi nöjda med. Allan är professionell, trevlig och gör sitt arbete på ett mycket bra sätt. Rekommenderas starkt!