Fastighetsbyrån Södermalm
En del av Fastighetsbyrån -
www.fastighetsbyran.com
På Södermalm finns det mesta. Allt från historia till ett rikt kulturliv, massor av barer, restauranger, caféer och butiker. Här har du även nära till natur och vatten och utmärkta kommunikationer. Fastighetsbyrån har kontor på Hornsgatan 166, och vi guidar dig gärna till det bästa boendet i ett av Stockholms absolut mest populära områden.
Vi guidar dig bland vackra lägenheter och fina gårdshus här på Söder, och ser till att affären går smidigt till. Vi är affärsmässiga, kunniga och flexibla. Vad du än har för önskemål anpassar vi oss gärna. Varmt välkommen!
Utmärkelser
2917 omdömen om Fastighetsbyrån Södermalm
Sedan starten hos Reco 2015
köpte sin lägenhet med hjälp av Max Calland en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Max är trevlig, tillmötesgående och det känns tryggt att köpa lägenhet med honom som mäklare.
sålde sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Engagerade, förtroendeingivande, professionell och hur lätt som helst att arbeta med! Med andra ord Felipe gjorde allt rätt!
Han var lugn, trygg och peppande genom hela processen.
Rekommenderar stark att ta hjälp av bästa Felipe! -
sålde sin lägenhet med hjälp av Pia-Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Pia-Lotta har allt :) trygg, kunnig, tydlig, lyssnar - bäst helt enkelt!
Pia-Lotta är alltid professionell, kunnig, tydlig och trevlig, oavsett om man träffar henne som säljare och köpare, vilket det gör att jag alltid (under hela processen) känner mig trygg med henne.
köpte sin lägenhet med hjälp av Evelina Lundberg en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Jättenöjd med Evelina som mäklare. Varma rekommendationer.
köpte sin lägenhet med hjälp av Pia-Lotta Svensson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Super proffsig! Tillgänglig och tillmötesgående
köpte sin lägenhet med hjälp av Ioana Monciu Amores en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Proffesionellt bemötande och stöttning under hela processen. Följt upp efteråt för att höra så att allt gått bra och svarat snabbt på eventuella frågor som dykt upp.
sålde sin lägenhet med hjälp av Ioana Monciu Amores en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Vänlig och förtroendegivande. Klipsk och snabb. Mycket driven och tillgänglig för frågor och funderingar. Hjälpte även till med det lilla extra vilket gjorde att försäljningsprocessen blev extra smidig för oss. Rekommendera starkt!
sålde sin lägenhet med hjälp av Evelina Lundberg en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Proffsig, glad och trevlig. Inte så påträngande utan gav tid för mej att tänks efter.
sålde sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia ingav förtroende. Hon höll mig uppdaterad hela tiden under processen. Alltid tillgänglig. Förväntningarna var lite större än resultatet, men det var inget Sofia kunde påverka. Hon gjorde allt som krävdes och lite till.
Felipe gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Professionell, personlig och med ett slutresultat över förväntan. Kan varmt rekommendera honom och vi kommer definitivt tillfråga honom igen nästa gång det är dags att sälja. Fem av fem!
köpte sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Felipe var fantastiskt tillmöteskommande och strukturerad genom hela köpsprocessen. Engagerad och kunnig. Har bara goda ord att säga om Felipe. Han gjorde hela affären till en bra upplevelse.
Felipe är mycket proffsig och trevlig!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sandra Eriksson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Erfaren, strukturerad och professionell!
Vi är mycket nöjda! Väldigt fint, personligt och proffsigt bemötande. Vi hade en kontinuerlig dialog och fick uppdateringar löpande vilket gjorde att upplevelsen kändes väldigt smidig, enkel och trygg. Vi var extra nöjda över att Felipe var mycket bekväm med att prata engelska vilket underlättade för min sambo som inte talar svenska. Överlag en väldigt bra upplevelse.
He was a fantastic broker!
He genuinely cared for both sides, the seller and us, the buyers.
He addressed each one’s needs, he was flexible, patient. He really had customer focus.
When it is our turn to sell we will definitely seek for his help! -
Felipe levde upp till - och med råge överträffade - alla våra förväntningar. Vi är supernöjda med hela processen, från planering till slutpris, och all kontakt däremellan. Det är ett rent nöje att jobba med Felipe! Han är lugn, proffsig och har en skyhög social kompetens. Det här var andra gången vi sålde med Felipe, och vi kommer garanterat att fortsätta. Jag skulle rekommendera alla att vända sig till honom.
Så grym!! Man är alltid på bra humör efter man träffat Felipe! Otroligt hjälpsam och engagerad genom hela affären. Skulle starkt rekommendera!
Felipe är tiptop person och en grym mäklare! Kunnig, erfaren och proffsig, alltid med ett leende på läpparna. Kändes så tryggt och enkelt från början till slut med Felipe.
sålde sin lägenhet med hjälp av Lars Falk en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Trevlig och sympatisk som inger förtroende.
köpte sin lägenhet med hjälp av Sofia Ekander en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Sofia var väldigt stöttande och professionell under hela processen. Förstod oss som köpare vilket gjorde att det kändes väldigt tryggt och bra!
köpte sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Väldigt trevlig och kunnig! Gjorde köpet väldigt enkelt. Om vi någon gång i framtiden tänker att sälja kommer vi använda Sainabou!
Mycket trevlig och tillmötesgående, och lätt att ha att göra med. Hon gav tydlig information och var mycket professionell, samtidigt som hon var personlig.
Professionell och trevlig. Fick ihop affären på ett snabbt och smidigt sätt!
Felipe är har varit en riktig klippa genom hela processen! Han fick oss att känna oss supertrygga och gav oss många värdefulla tips både om vår försäljning och köpet av vår nya lägenhet. Han höll flera visningar och vi hade daglig kontakt i det mest intensiva skedet av försäljningen. Felipe är kunnig, stabil och får alla att känna sig bekväma och sedda. Vi rekommenderar Felipe som mäklare med högsta betyg!
Sofia bemötte oss väldigt bra och professionellt på visningen samt hade bra och raka svar på dom frågor vi hade. Hon har även varit tillgänglig via telefon och har även där kunnat svara på dom frågor vi haft. Väldigt bra bemötande generellt!
Sofia har sålt våra lägenheter tidigare och hon måste vara Sveriges bästa mäklare. Personlig, lösningsorienterat, trevlig och kompetent. Kommer gå via henne vid varje försäljning. Vill ni sälja på Söder, kontakta Sofia.
Överlag bra upplevelse under hela processen.
Vi upplevde Ioana, flexibel, noggran och proffessionell i försäljningen av vår bostad.
En mycket smidig försälning som skedde på förhand genom på gång.
Ioana var även ett mycket bra stöd och rådgivare i köpet av vår nya bostad. Vi kan varmt rekommendera henne! -
Har bara gott att säga om Sofia och kommer med all sannolikhet att låta henne sälja vår bostad i framtiden. Oerhört trevlig, professionell och noggrann. Har svarat utförligt på alla frågor vi haft under hela processen. Vi är så glada för hennes fina hjälp vid vårt köp av vårt framtida hem!
Väldigt bra bemötande. Respekterade sin kund samtidigt som hon hjälpte mig som spekulant att navigera rätt och gjorde så att affären kändes trygg. Bra på att svara tydligt och snabbt. Något jag särskilt uppskattar är att hon bidrog med att skapa ett lugn. Personligen tycker jag att bostadsaffärer kan vara ganska uppstressande, så hennes kunnighet och avslappnade bemötande var guld värt. Själv skulle jag gladeligen anlita Sofia som mäklare.
Ioana överträffade alla våra förväntningar och mer därtill. En rakare, smartare och hårdare jobbande mäklare går inte att hitta. Det märktes också på resultatet. Som en bonus råkar hon vara en sjukt trevlig människa också. Vi kan inte rekommendera Ioana nog!
köpte sin lägenhet med hjälp av Max Calland en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Max har ett strukturerat arbetssätt. Mycket proffsigt bemötande, trevlig och förtroendeingivande mäklare. Rekommenderar starkt denna mäklare!
Jag vill rekommendera Felipe och Fastighetsbyrån till 100 procent! Exceptionell hantering och bemötande under hela processen med bra kommunikation och kvalitet i alla delar: Om marknaden, vad som behövde göras, övervägningar och hantering. Mycket tryggt och förtroendegivande för mig som säljare och med fantastiskt resultat i en osäker tid.
Felipe har alla kvaliteter av en utmärkt mäklare: tillmötesgående, närvarande, kommunikativ och transparent. Han fick oss att känna oss trygga från start till slut. Trevligare och proffsigare mäklare får man leta efter.
Min upplevelse med Sofia var otroligt bra! Mycket professionell mäklare som verkligen såg både köparen och säljaren och såg till att det blev ett så bra köp för båda parter.
Kände mig väl informerad och uppdaterad under hela processen, mycket nöjd med hennes professionella och trygga hantering av hela affären.
Rekommenderar Sofia varmt som mäklare. -
köpte sin lägenhet med hjälp av Pontus Sjödin en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Tillmötesgående, tydlig, lätt att få kontakt med, trevlig och professionell!
Att sälja med Felipe var tryggt och smidigt trots denna svajiga marknad. Genom hela processen var Felipe lättillgänglig och ett otroligt bra bollplank.
Jag kommer aldrig sälja med någon annan mäklare och jag är så glad att han hjälpte mig att sälja min lägenhet.
Rekommenderar alla att välja honom! :) -
Andra gången Felipe hjäper mig med en bostadsaffär. Mycket proffesionellt och trevligt bemötande. Delaktig och hjälpsam under hela processen. Felipe är verkligen en kompetent och engagerad mäklare.
Rekommenderas starkt! -
Förtroendeingivande, professionell, mycket trevlig och lättsam person. Rekommenderar starkt!
Jag hittade Felipe på en visning innan jag skulle sälja och fick den bästa tänkbara hjälp. Han engagerade sig i mitt letande och hjälpte till även om det var hos en annan mäklarbyrå. Personlig, trevlig och professionell. Felipe hjälpte mig därefter att sälja och allt gick smidigt, var roligt och vi fick ett bra pris på lägenheten.
Snabb respons och tydlighet i kommunikation
Felipe har varit en väldigt trevlig och tillmötesgående mäklare som under hela processen varit tillgänglig och hållit mig uppdaterad. Inget annat än nöjd!
Felipe proffessionell. Han är lyhörd och sätter sig in i situationen snabbt och ser alltid vilka behov man har.. Han är lätt att nå, informativ och hjälpsam. Han har en trevlig personlighet och är väldigt glad och trevlig.
sålde sin lägenhet med hjälp av Dag Jönsson en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Dag är ett riktigt proffs! Bra framförhållning inför visningar, rak och tydlig kommunikation mot både köpare och säljare. Mycket bra bemötande och förtroendeingivande.
Otroligt trevlig mäklare som var påläst och lätt att få kontakt med.
Ska jag sälja eller köpa så kommer vi garanterat försöka få samma mäklare. -
Felipe har hjälpt oss i många bostadsaffärer genom åren och vi skulle aldrig kunna tänka mig en bättre mäklare!
Då vi har erfarenhet av att vara både köpare och säljare i Felipes försäljningar så vet vi att Felipe är den genuina mäklaren som lägger ner sin själ i sitt arbete och i relationen till sina kunder.
Han står stadigt och hjälper dig genom alla känslor som kan uppstå i en bostadsförsäljning/köp.
I vår senaste försäljning så överträffade Felipe våra förväntningar på alla nivåer, trots en svajig marknad.
Vi är oerhört tacksamma för hans arbete och rekommenderar honom varmt. -
sålde sin lägenhet med hjälp av Max Calland en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Vi sålde på förhand och det gick smidigt och bra 👍