Pia-Lotta har varit en stöttepelare genom hela vår säljprocess. Jag kan verkligen rekommendera henne.
Fastighetsbyrån Södermalm
På Södermalm finns det mesta. Allt från historia till ett rikt kulturliv, massor av barer, restauranger, caféer och butiker. Här har du även nära till natur och vatten och utmärkta kommunikationer. Fastighetsbyrån har kontor på Hornsgatan 166, och vi guidar dig gärna till det bästa boendet i ett av Stockholms absolut mest populära...
4320 omdömen om Fastighetsbyrån Södermalm
Sedan starten hos Reco 2015
Supertrevlig och tydlig under processens gång! Vi är mycket nöjda!
Sofia Ekander är noggrann och erfaren och skötte min försäljning snabbt, smidigt och tryggt. Hon höll tät kontakt med mig hela tiden, kan sitt Södermalm och är en social stjärna. Jag skulle absolut anlita Sofia igen!
Tack vare henne och min son kunde köpet genomföras trots att jag var i Spanien. Toppen och tack för det.
Professionell, kunnig och mycket trevlig person!
Fantastiskt lätt att jobba med, proffsig och mycket mycket trevlig. Löste svår situation galant!
Sainabou var så engagerad och trevlig genom hela processen. Vi är jättenöjda med hennes bemötande och hjälp!
Lyhörd serviceinriktad och personlig. Kanonbra!
Sainabou hjälpte oss med en snabb och enkel affär på ett professionellt sätt. Vi är mycket nöjda med hennes trevliga bemötande och hon hade en perfekt balans mellan professionellt och jordnära. Vi skulle varmt rekommendera Sainabou.
Oskar är väldigt professionell, enkel att prata med, trygg och extremt förtroendeingivande. Jag har varit i kontakt med många mäklare genom åren och Oskar är den överlägset bästa jag någonsin träffat!
Kan starkt rekommendera Felipe! Jag har anlitat Felipe vid två tidigare försäljningar och även till denna, och kan utan tvekan säga att han är Söders bästa mäklare. Han lägger upp en tydlig plan för hela processen, håller en tydlig och löpande kommunikation och skapar en stark känsla av trygghet genom sitt engagemang och sin professionalism. Dessutom slog han rekord i kvadratmeterpris i föreningen!
Trevlig, kunnig och engagerad.
Sofia Ekander är supertrevlig, kunnig och driven! Jag är jättenöjd med att hon hjälpt mig till en lyckosam bostadsförsäljning!
Sofia var mycket flexibel och tillgänglig under vår snabba process! Det kändes tryggt att köpa via Sofia!
Vi gick i säljtankar och bokade in ett möte. Efter det mötet bestämde vi oss för att testa marknaden med Sofia som vår mäklare. Hon var super trevlig och kändes väldigt proffisionell. Vi åkte iväg på semester och gav henne nycklar ifall det skulle vara aktuellt att starta processen medans vi fortfarande var på resande fot. Efter 2 veckor var lägenheten såld, till ett för oss ofattbart pris. Hon ordnade med styling, fotografering och hade en förhandsvisning med utvalda spekulanter hon visste var aktuella. Den hann inte ens...
Pia-Lotta kändes bra och pålitlig!
Proffsig och trygg genom hela processen. Gjorde det lilla extra och fanns tillgänglig och guidade oss när vi behövde. Rekommenderas varmt!
Ihärdig och lugn mäklare som tillslut fick affären i hamn till ett marknadsmässigt pris.
Tina är kort och gott bäst - både vid försäljning och köp! Tryggare, härligare och proffsigare mäklare kan man inte hitta.
Att sälja med Malin kändes tryggt och säkert. Utmärkt kommunikation och stöd under hela processen tillsammans med ett resultat över förväntan. Ger Malin mina varmaste rekommendationer!
Lars har varit mycket bra att samarbeta med under försäljningen av min bostadsrätt. Han är kunnig om området, inlyssnande, resonabel, tillgänglig och vänlig. Han uppnår med med andra ord mycket goda resultat utan den klassiska försäljarsvadan. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd!
Great treatment and strategy, super satisfied
Mycket professionell och trevlig i sitt agerande och alltid tillgänglig via mobilen.
Engagerad och genuin mäklare som verkligen gillar att sälja! Helt perfekt, välj Sofia!
Mycket trevligt och ödmjukt bemötande!
Felipe är en varm person med utmärkta professionella kunskaper. Han visafe ypperlig förmåga att lotsa säljare och köpare genom stormen, som ”once in a lifetime” situationen är vid en lägenhetsaffär. Han är lyhörd och flexibel, erfaren och inlyssnande och gjorde vår försäljning framgångsrik
Lätt att kommunicera med, fick stort förtroende för Malin när jag köpte min bostadsrätt.
Mycket professionellt bemötande och med hjärta och hjärna i den bästa kombinationen. Dessutom lugn, transparent och tillgänglig för resonemang under processen.
Vi är jättenöjda med allt, från början till slut!
Höga satta mål av mäklaren som uppnåddes med bravur!
Redan från första mötet har Tina visat på stort driv och engagemang, vilket var anledningen till att vi valde att sälja med henne och Fastighetsbyrån. Därefter har hon stöttat och guidat oss genom hela säljprocessen, med tydliga rekommendationer i varje steg, där vi alltid känt oss trygga med besluten. Dessutom har hon en härlig trygg och glad energi som smittar av sig och bidrar till en positiv helhetsupplevelse. Resultatet blev att vår lägenhet såldes till rekordpris, långt över våra förväntningar och genomsnittet för...
Trevligt, smidigt och väl utfört jobb.
Engagerad, proffsig, trevlig och tillmötesgående! Vår andra lyckade försäljning med Malin och jag rekommenderar henne till alla i min närhet som behöver en mäklare.
Lars ger ett kunnigt, lugnt och trevligt intryck. Särskilt uppskattade vi hans villighet att gå oss till mötes och ordna kontraktsskrivning sent en söndagskväll.
Min erfarenhet av Felipe var fantastisk. Superbra bemötande, väldigt hjälpsam och lätt att ha att göra med. Är mer än nöjd med honom.
Hade jag kunnat ge mer än 5+ stjärnor hade jag inte tvekat. Tina är professionell, otroligt pålitlig, varm, snabb på bollen och helt enkelt GRYM på sitt jobb - både vid försäljning och köp. Kan inte rekommendera henne varmt nog! Så länge Tina är verksam kommer jag alltid(!) välja henne som min mäklare.
Tina Månssson skötte allt mycket proffsigt, ordning och reda och mycket vänligt personligt bemötande. Både min fru och jag är mycket nöjda.
En väldigt varm, erfaren och kunnig mäklare som verkligen tar sitt uppdrag på allvar! Rekommenderas alla dagar i veckan
Vi är mycket nöjda med Sainabou Jeng som mäklare vid vårt köp av lägenheten på Götgatan. Hon var professionell, engagerad och väldigt tillmötesgående genom hela processen. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt, och hon såg till att allt kändes tryggt och smidigt från visning till avslut. Vi upplevde henne som kunnig, seriös och lätt att ha att göra med. Vi kan varmt rekommendera Sainabou till andra som går i köp- eller säljartankar.
Pia-Lotta hjälpte oss sälja vår första lägenheten, och var förtroendeingivande, förstående och tillgänglig. 5/5!!!
Trygg, varm och professionell!
Tina Månsson passar alla. Hon är inkännande och klok, kan ge god kontakt. Känns kunnig och full av god vilja att tillgodose både säljares och köpares behov. Hon är pigg och gladlynt, vilket ger en trivsam stämning. Rekommenderar henne å det varmaste. Anita Eriksson
Kompetent, trevlig och har haft koll på allt som har med bostadsaffären att göra, vilket har gjort att vi har känt oss lugna. Vår försäljning gick snabbt och, för oss, lätt.
Väldigt trevligt bemötande och snabbt svar på alla frågor. Sainabou gick ett steg längre än andra mäklare i att göra det så bra som möjligt för alla parter.
Malin skötte hela försäljningsprocessen fläckfritt och jag kände mig trygg hela vägen. Jag vill verkligen rekommendera Malin för hennes engagemang, kunskap och förmågan att överträffa högt ställda förväntningar!
Sofia är en mycket kunnig och trevlig mäklare. Som spekulant och slutligen köpare upplevde vi att hon var väldigt lättillgänglig för frågor och gav snabb återkoppling i en het budgivning. Kan rekommenderas till säljare!
Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare. Han var rak och tydlig i sin kommunikation och jag upplevde honom som ärlig genom hela processen. Han återkopplade alltid snabbt och fick mig att känna mig trygg och säker i min affär som köpare. Kan varmt rekommenderas!
Otroligt professionell. Rekommenderas varmt.
Malin var professionell och trygg! Kändes bra för oss som gjorde vårt livs första bostadsköp.
Felipe är en mäklare man kan lita på. Vi fick tips om att han var den bästa på området han täcker på Södermalm. Felipe är extremt kunnig och vi är väldigt nöjda med servicenivån och känner verkligen att han gick "above and beyond". Slutpriset vi fick hamnade strax ovanför vår mest optimistiska värdering. Kan varmt rekommendera Felipe.